Jump to content

Photo

Gossip girl

• Please log in to reply
676 replies to this topic

#541 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 02:50 PM

Osramočeno priznavam, da sem par zadnjih delov trenutne sezone pogledala in zdaj lahko lepo kritiziram. SPET, ja.
To, kar prikazujejo, je višek debilizma. ˘-˘ Totalno nerealno, prenapihnjeno. Vse te razvajence, ki nič drugega
ne znajo kot hoditi po nekih fensišmensi zabavah, bi ošamarila in poslala nekam na prisilno delo. Ne razumem
navdušenja nad Chuckom, meni deluje s svojim obnašanjem kot en napol paralizirani invalid, jaz se naglas
režim poleg, ko ga gledam. Nate mi je takorekoč oduren, prav tako Dan. Charlie mi gre na jetra, da ne morem
ubesedit. Blair si tudi samo, po želji za življenjem v pravljici (ki jo ima že zdaj), nekaj sprduje in sama ne ve,
kaj bi. Serena je pa kot Serena - bolj dolgočasnega karakterja še ne. Pa vsi so boleče glupi. Ta serija je očitno
res izključno orientirana na najstniško populacijo (beri: punce), ki se mokrijo ob razmišljanju, kako bi bilo fajn
biti NY mična gospodična z dnarom, ki bi iz lufta letel. Ne bom več gledala. ˘-˘
Tako, to je moj prispevek. ˘-˘
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#542 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 07 December 2011 - 03:19 PM

Ma dobro, no, pusti nam vsaj kanček veselja. mad.gif Saj ne iščemo globljega pomena. tongue.gif Pa tudi pravljice ne. laugh.gif
  • 0

#543 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 06:32 PM

Malo vas moram dregati. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#544 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 08 December 2011 - 03:37 PM

QUOTE(Felicity @ 7. 12. 2011 - 9:14) View Post

Moram it prav pogledat na JJ. tongue.gif

Kaj je to JJ?
QUOTE(TASH @ 7. 12. 2011 - 13:42) View Post

Pomoje da bo Blair splavila...

QUOTE(Felicity @ 7. 12. 2011 - 13:58) View Post

Sej, verjetno bo v komi kakšen dan, al kaj podobnega.

Tko bo po mojem ja. Naslednji del je šele 16.1.2012 cry.gif Drugač bo pa še ena sezona? Pol se pa tole zdele še ziher ne bo razpletlo kmalu. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#545 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 December 2011 - 05:16 PM

Blair bo otroka izgubila v prometni nesreči.
  • 0

#546 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 08 December 2011 - 05:19 PM

Kako nepričakovano. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#547 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2011 - 06:18 PM

Ja, jaz sem v šoku.

• 0

#548 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 December 2011 - 06:18 PM

Fluffy twisted.gif laugh.gif
  • 0

#549 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 09 December 2011 - 12:06 PM

QUOTE(Nincha @ 8. 12. 2011 - 15:37) View Post

Kaj je to JJ?

trači oops.gif klik

QUOTE(Plain Jane @ 8. 12. 2011 - 17:16) View Post

Blair bo otroka izgubila v prometni nesreči.

IPB Image laugh.gif

• 0

#550 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 December 2011 - 11:57 AM

Aaa. laugh.gif Jst za GG trače prebiram Gossip Girl TV fanatic. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#551 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 December 2011 - 03:45 PM

Še maaal! woot.gif
IPB Image
  • 0

#552 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 31 December 2011 - 04:10 PM

Kok je lepa wub.gif
Ena stvar, ki mi je bila vedno ful všeč pri GG, so njihovi brunchi pa večerje, ker so imeli vedno tako kul vse narejeno, omg oops.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#553 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 31 December 2011 - 04:13 PM

Leighton je res lepa. wub.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#554 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 07 February 2012 - 09:50 AM

IPB Image

http://justjared.buz...gley-kiss-kiss/
  • 0

#555 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2012 - 09:52 AM

O, a zdaj so se pa že res prav vsi z vsemi spetljali. laugh.gif
  • 0

#556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2012 - 10:16 AM

Kot kaže, ja. XD

• 0

#557 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 February 2012 - 10:53 PM

Ravnokar sem pogledala zadnji del. Omg, seriously? rolleyes.gif
  • 0

#558 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 February 2012 - 11:07 PM

Jaz se zelo podpišem pod Fluffy, s tem da nisem gledala niti enega dela. Tako neumna serija se mi zdi že iz vseh slik in vsega kar preberem, da mi je škoda časa. Pravo poneumljanje. Pa to da se je ta tip, Chuck al kak mu je ime kr z vsemi že, halo? biggrin.gif Res razvita zgodba. Aja, pa naj omenim še to, da je nagravžno grd, kot ena podgana je v fris.
  • 0
Viens, reste ici!

#559 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 07 February 2012 - 11:16 PM

To je Dan, lepo prosim! ohmy.gif biggrin.gif Ma ja itak da je ful neumno, meni je samo prva sezona res dobra, del druge in začetek četrte. To, kar se na šoli/faksu dogaja. Vse ostalo je pa bolano, ampak jih vseen obožujem in bom ziher jokala, ko bo konec. cry.gif

Aja Fluffy, ti sploh ne veš najbolj zanimivega dela, Gossip Girl je GEORGINA! biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#560 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2012 - 11:52 PM

Baje, da ni, sem prebrala na netu.
JA, sem še vedno ažurna. -.-

butl.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users