Jump to content

Photo

težave..

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

#541 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 January 2010 - 01:07 PM

Ne vem, kaj se dogaja, ampak Mozilla se mi ves čas sama od sebe zapira in potem napiše, da se je sesul... huh.gif
  • 0

#542 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 January 2010 - 01:30 PM

Meni se je tudi to dogajalo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#543 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 January 2010 - 09:45 PM

tko kot obstaja pri vstavljanju simbolov v wordu tole: 10ˉ¹ (deset na minus 1), bi rada mela tut teset na minus 6 sad.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#544 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 January 2010 - 08:03 PM

Eno pomoč rabim...inštalirala sem si nov bs palyer, on dela super...ampak ko grem na net, ne piše več google tam ampak bs player blink.gif pa kr ene ikonce mam tko pod vrhom ekrana od bs palyerja. Kako bi se jaz tega znebila?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#545 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 January 2010 - 08:07 PM

klikni na tisto orodno vrstico z desnim klikom pa odkljukaj bsplayer taskbar (nekaj podobnega mora bit)

drugače pa greš lahko tudi na nadzorno ploščo pa poizkusi odstranit program. Včasih se da tudi tako...
  • 0

#546 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 January 2010 - 10:57 PM

To mi je uspelo, še vedno pa ko odprem google, ne piše google ampak bs player, pa cela stran je kot zavihek huh.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#547 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 January 2010 - 11:05 PM

uninstall bsplayer, install again pa čekiraj, kaj je obkljukano? biggrin.gif
  • 0

#548 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 January 2010 - 11:06 PM

Ti pa si hitra smile.gif
Ja, zgleda da bo treba ja...hvala za odgovor pa srečno jutri!!!
  • 0

#549 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 28 January 2010 - 12:44 AM

Probaj si še Googla ponovno nastavit za domačo stran. Če imaš Mozillo: orodja -> možnosti -> splošno, če imaš IE: orodja -> internetne možnosti.
  • 0

#550 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 January 2010 - 10:01 PM

Hvala vama, mi je uspelo zrihtat smile.gif
  • 0

#551 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 30 January 2010 - 11:12 AM

Super. smile.gif
  • 0

#552 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 February 2010 - 03:17 PM

Potrebujem vašo pomoč. Pišem pripravo za MAT in ne vem, kako naj zapišem potence. Npr. 5 na drugo...

cry.gif cry.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#553 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 06 February 2010 - 04:23 PM

A maš Word 2003 al 2007?

Edit. Nevermind, sem vidla da si v Prostem čveku že vse zrihtala biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#554 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 February 2010 - 07:53 PM

Jaz sem si zdownloadala Mozillo mal prej (ja, si morte mislit, da sem lahko tako za časom laugh.gif) in me silno jezi, ker mi podčrtava besede med pisanjem. Npr. zdaj ko pišem tu v ta okvirček "Hitri odgovor" imam vse podčrtano z rdečo. Je to zato, ker sem zvlekla angleško verzijo in avtomatsko zazna drug jezik? Se da to popravit?

Pa kje bi zmanjšala črke?
Če grem na Con. Panel in Display mi da kot najmanjšo možnost le velikost "normal".
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#555 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 16 February 2010 - 09:13 PM

100% se da v celoti odstraniti preverjenje pisave. Ne vem pa kje, sem ze korak pred uporabniki Mozille - ponosen uporabnik Opere.
  • 0

#556 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 16 February 2010 - 09:49 PM

Orodja- možnosti- napredno- pol maš pa oknčk za obklukat preverjaj črkovanje besed, medtem ko pišem.
Za velikost pejt pa Orodja-možnosti-vsebina, pa tam spodaj zravn pisave in barve dej napredno pa naštimaj. Al pa pritisni ctrl pa odscrollaj gor/dol da se poveča zmanjša smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#557 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 February 2010 - 02:51 PM

Okej, zdej mam pa jaz FUL probleme z računalnikom. Fakof down.gif

Začelo se je včeri, ko sem zlowdala MagicDisc, da bi Mountala eno sliko in bi lahko inštalerala en dodatek Simsov. Najprej se je začel cel računalnik čist čudno obnašat, čeprov ni bilo ne v eni ne v drugi datoteki nobenega virusa (sem 100x preverila!). Sem ga restartala, pisalo da ni bil pravilno zaustavljen, in ko se je prižgal ni kazalo niti orodne vrstice za start itd, niti ene ikone, NIČ samo čist prazen zaslon. Sem ga restartala še 1x, se mi pojavi v resoluciji 800x600, pa meni start je bil isti kot od Windows 2000, tisti siv blink.gif Okej, restartam ŠE ENKRAT, potem je bilo kul.

Zdej dela pa skor normalno, samo enkrat se spomne in nikakor ne morem odpreti MSNja, al pa iTunsa, sploh ni pogojev, čeprav klikam kot nora. Pa če pritisnem ctrl+alt+del, pa grem pod procese je pa napisan, kot da sta odprta, ampak ko dam končaj proces se ne da.

In potem ko dam zaustavitev sistema al pa ponovni zagon se ne izklopi, SPLOH blink.gif Pač gre v tisti "vmesni" način, moder ekran, piše odjavljanje, in potem se nič ne zgodi. In ga moram ugasnit na gumb. Kaj je to, kaj nej nmardim? A bi formatiranje diska pomagalo? cry.gif

Btw, računalnik je čist nov, star je dober mesec šele cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#558 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 February 2010 - 04:33 PM

Ooookeeej laugh.gif

Z obnovitvijo sistema sem računalnik vrnila 2 dni nazaj, tko da zdej dela laugh.gif

Ful sama sebe presenečam hahahah biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#559 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 17 February 2010 - 04:54 PM

ojoj pa dej tiste simse dol, mogoč ti bo delal če praviš da ti je od inštalacije začel jebat..

js mam pa vprašanje glede worda 2003. prve 4 strani so kazala, katera morjo bit oštevilčena z rimskimi številkami. ostale strani morjo bit pa oštevilčene z arabskimi. kak nej zej kur*a js naštimam da ostale strani ne bojo blo oštevilčene z rimskimi?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#560 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 February 2010 - 04:58 PM

Niso bili simsi ampak ta program, tko da sem prestavla računalnik "back in time" preden sem ta program inštalirala, pa je zdej kul laugh.gif

Na žalost ti neznam pomagat.. Kaj pa če ročno označiš? Pač nardiš nogo in potem ročno napišeš not tam kjer hočeš met drugače?
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users