Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#541 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 15 November 2005 - 09:29 PM

od pupe dvojno senčko
  • 0
lp, Martina

#542 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 15 November 2005 - 10:08 PM

QUOTE(Martina)
od pupe dvojno senčko

pupa ma pa res mamljiva senčila biggrin.gif ravno učeri sm jih občudovala... kero barvo pa si kupla?

mene je pa mami zdele razveselila s šminkico z vonjem po lubenici in z manhattan pudrom- sm si od nivee prejšnji teden kupila pa mi sploh ne ustreza!! jst barve sploh ne najdm... zato ostajam pr manhattnu, ker mi je vanilla barva res vlita na obraz wink.gif
  • 0

#543 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 15 November 2005 - 11:03 PM

Dior Addict ultra-gloss: lahko rečem samo WOOOWWW!!! zakaj so tako peklensko dragi?!! jst bi mela kr vse barve po vrsti!
  • 0
There's no turning back when you're chasing the wind...

#544 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 November 2005 - 11:16 PM

QUOTE(Haruka)
Dior Addict ultra-gloss

barva, cena? upam, da nisem preveč ferbčna, sam jest tut tko ful uživam ko si druge kej lepga kupte, pa lohka še sličico pogledam zraven ... oops.gif biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#545 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 November 2005 - 08:18 AM

IPB Image
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#546 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 November 2005 - 09:15 AM

Lepa hvala... wink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#547 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 November 2005 - 10:30 AM

Vse iz Avona:

- dve Planet Spa olivni maski
- losjon za telo z vanilijo in sojinim mlekom
- sprej za telo z vanilijo in sojinim mlekom
- sprej za telo s sivko in kamilico

Tele zadeve sem naročila še iz predzadnjega kataloga, iz zadnjega pa novo maskaro za privihanje trepalnic. Do sedaj sem imela precej slabe izkušnje z maskarami iz Avona, bomo videli kakšna bo ta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#548 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 16 November 2005 - 11:28 AM

QUOTE(DiLeMa)
iz zadnjega pa novo maskaro za privihanje trepalnic. Do sedaj sem imela precej slabe izkušnje z maskarami iz Avona, bomo videli kakšna bo ta.

Dilema dej prosim poroči, kakšna je maskara, če si zadovoljna z njo.
  • 0

#549 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2005 - 11:33 AM

Mishka ... nisem je še dobila in verjetno je tudi še nekaj časa ne bom. Ko pa jo preizkusim, bom poročala. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#550 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 16 November 2005 - 11:36 AM

Aja, sm misnla, da jo boš jutri... biggrin.gif Nič, pol pa ko je boš wink.gif
  • 0

#551 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2005 - 11:38 AM

Ne, na žalost je še ne dobim jutri ker je mami spet pozabila pravi čas naročit ... I just hate it, when that happens. evil.gif
  • 0

#552 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 16 November 2005 - 02:25 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(LPgirl)
od Gliss kurja balzam za rjavolaske

A boš povedala kako se je obnesu prosm! Me full zanima balzam za blondinke! (Za zdj mam sam unga za barvane lase,k ma notr nek zlat prahec in tudi malo posvetli,tko,da mi ni glih janso zakaj tudi un ni mišljen bolj za svetle lase,ker res ne vem kako izpade na rjavih oz. temnih laseh ermm.gif )
Al pa,če ga katera že ima pa mi pove? smile.gif

Men je vredu. Lasje so ful mehki pa zlahkoto se jih razčeše. Edino smrdi mi evil.gif , ampak sej se navadš biggrin.gif
  • 0

#553 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 16 November 2005 - 02:29 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(LPgirl)
Jst sm jo kupla v Mullerju v BTC-ju wink.gif .

fala lepa laugh.gif
a sprobala si jo že kej?Sonchika je rekla, da so dobre...

Ne nism še. Mam še eno drugo najprej za porabt do konca.
  • 0

#554 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 16 November 2005 - 02:54 PM

Dilema sem mislila, da si dobila danes paket, bodo očitno povsod šele jutri. Kako me to jezi. Jaz sem se pa že veselila novih stvari in novega kataloga.
  • 0

#555 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 November 2005 - 03:58 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Haruka)
Dior Addict ultra-gloss

barva, cena? upam, da nisem preveč ferbčna, sam jest tut tko ful uživam ko si druge kej lepga kupte, pa lohka še sličico pogledam zraven ... oops.gif biggrin.gif

stane pa okrog 5000 wink.gif
  • 0

#556 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2005 - 06:31 PM

QUOTE(Irena*)
Dilema sem mislila, da si dobila danes paket, bodo očitno povsod šele jutri. Kako me to jezi. Jaz sem se pa že veselila novih stvari in novega kataloga.

Irena veš moja mami je taka, da ji cele dneve trobim da mora naročit zadeve, potem pa se spomni en dan prepozno in jst sm vedno tok jezna pol. evil.gif biggrin.gif
  • 0

#557 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2005 - 06:37 PM

QUOTE(rea)
Me full zanima balzam za blondinke! (Za zdj mam sam unga za barvane lase,k ma notr nek zlat prahec in tudi malo posvetli,tko,da mi ni glih janso zakaj tudi un ni mišljen bolj za svetle lase,ker res ne vem kako izpade na rjavih oz. temnih laseh ermm.gif )
Al pa,če ga katera že ima pa mi pove? smile.gif

Rea jaz sem dolgo uporabljala ta balzam za blondinke (tudi masko in šampon iz iste kolekcije) in moram reči, da zadeve niso slabe, niso pa tudi nič senzacionalnega.

Balzam kot balzam pač, lasje so mehki in se lažje razčešejo, kakšnega posvetlitvenega učinka pa nisem opazila.

Kar se tiče pa tiste kreme z zlatim prahom, ki jo imava ... moja sestra jo je preizkusila na temno rjavih laseh, ki so dobili potem tak rahlo zlatkast lesk ... ni bilo ful opazno, je bilo pa lepo.

Uporablja pa sestra tudi balzam in šampon od Gliss Kur za rjavolaske in je nekaj podobnega kot tisti za bjonde ... pač balzam, brez kakšnih posebnih učinkov. wink.gif
  • 0

#558 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 November 2005 - 06:43 PM

A je tista krema z zlatim leskom tudi za blondinke?
  • 0

#559 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2005 - 06:47 PM

Jaz bi rekla, da je še posebaj primerna za blondinke, ker zelo lepo poudari blond barvo.
  • 0

#560 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 November 2005 - 06:52 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz bi rekla, da je še posebaj primerna za blondinke, ker zelo lepo poudari blond barvo.

hvala wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users