Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

#541 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 02 March 2007 - 09:18 PM

jutr: sobo morm pospravt, tv bom gledala, baje gremo v kransko goro zvečer na koncert (sicer je še vse v zraku sam upam de se bo zrihtal)
nedelja: upam da bom nardila vaje iz algebrskih funkcij do konca... k drgač bo na maturi iz mte polomija oops.gif drgač pa vrjetn ne bom nč pametnga počela
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#542 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 March 2007 - 09:36 PM

Navaden vikend bo. Dolgo bova spala, pocivala, nekaj dobrega bom skuhala(pa se ne vem tocno kaj hihi), mal ven v naravo na sprehod or smth, kako kavico pa prison break bova pogledala.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#543 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 March 2007 - 08:47 PM

dons salsa party, ju3 poležavanje s fantom, filmi, zvečer pjača s frendom, nedelja sestrin rojstni dan, plesna skupina
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#544 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 March 2007 - 09:08 AM

Dans vrjetn ne bom delala do enih, ker grem pol z eno kolegico na tekmo. Ful jezna, ker me je trener prjavu, pa nism že pol leta nč trenirala. mad2.gif No, ja bom preživela. Po tekmi grem k fantu, bom prespala tm. Jutr se bom pa naučila psiho, sm prašana v ponedelk. Zvečer gremo pa še gledat predstavo 5žensk.com biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#545 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 March 2007 - 12:14 PM

Učit se grem kemijo zdej, pol pogledam gospodinje, zvečer malo tv in kompa.
Jutri zjutraj tekma, popoldan še malo kemije, pol pa grem zvečer v kino.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#546 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 March 2007 - 01:06 PM

danes: prišla s centra s kavice,zdaj si grem avto posesat,sledi kosilo,potem še na eno kavico,zvečer pa do fanta :večerjat,pogledat film,nogometni derbi,pa beg iz zapora

jutri: solarij,pa do večera bom doma,se relaksirala,pa pedikuro si naredit,nohte uredit,zvečer pa ali do fanta,ali pa bom brala knjigo
  • 0

#547 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 March 2007 - 07:50 AM

Ta vikend bom sama doma! cry.gif Danes bom najbrž šla malo naokrog, v Špar po hrano, pa v akcijo za čevlje! Nujno potrebujem ene lepe spomladanske čevlje. Glede tega sem zelo izbirčna! Vreme je slabo, tako da bom popoldan nabrž preživela ob filmih - že dolgo časa si nisem kakšnega filmskega maratona privoščila! Mogoče celo Grey's Anatomy - možgane na off in Dr McDreamy here I come! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#548 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 March 2007 - 11:55 AM

danes bom polovico dneva sama ... sem že oblazila trgovine in podobno, čaka me še kofetanje in čvekanje z bivšim, potem popoldan pride dečko nazaj - bo mal skuhal in se bova mastila s super dobrotami, potem kak film, QAF, tko lenobno.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#549 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 24 March 2007 - 03:52 PM

Dopoldne sem že preživela v btc-ju, zvečer greva s fantom v kino, pa mal okoli, jutri bom pa končno napisala seminarsko do konca.
  • 0

#550 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 24 March 2007 - 04:04 PM

Zame je pa ta vikend malce podaljšan, ker sem včeraj vzela svoj prvi dan dopusta v službi in mi to noro paše, mmm, kok je blo fino, sploh, ker je tud lubi včeri bil frej in sva dopoldne mal lenarla, se na izi zbudila, mal pospravla in se odpravla do Lj, vmes šla na Zbilje na kavico na sončka, potem sva mal šopingirala, se dobila z mojo naj frendico in šla na konc še jest v mehiško. thumbup.gif
Zvečer sva pršla domov malo utrujena, sita kot žogi in olajšana za nekaj evrčkov, he he biggrin.gif
Dans pa tko čist u izi in jutr bo verjetno isto...
  • 0

#551 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 March 2007 - 08:41 PM

No, danes sem dan zabila v nič, jutri bom cel dan v Kamniku na tekmi
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#552 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 30 March 2007 - 08:20 PM

resnično upam upam da bom lahk šla jutr vn žurat, ker sm že ful potrebna tega
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#553 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 30 March 2007 - 08:25 PM

jst bom pa (upam da) fajn izkoristla zadn totalno frej vikend. ju3 bom mal pre tvjem kšn pametn film pogledala, par nalog za mto morm rešt. zvečer (spet!) ne grem v lj vn žurat dry.gif mejbi bom šla na pijačo z eno kolegico iz osnovcne k sva se po sš spet začele družt. nedelja bo pa spet na izi, mejbi se bom od same lenobe spokala vn na en sprehod, ki se je zavleku v 3urno lazenje vsepovsod tongue.gif blo je pa fino
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#554 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 March 2007 - 09:20 AM

zelo lenobno: šoping, tv, basanje s hrano, kava, branje, crkljanje ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#555 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 31 March 2007 - 01:25 PM

se učila, velik učila...občasno skočila na internet, popoldan boma s sestro vrjetno šle mal po trgovinah, zvečer pogledla manekenke in Beg iz zapora

jutri pa nič drugače velik učenja, zvečer pride pa lubi po mene, da prespim pr njem in v ponedeljek zjutraj spet v ljubljano.... cry.gif

aja,vmas pa prebila še velik cajta na mobitelu biggrin.gif as usually
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#556 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 31 March 2007 - 01:52 PM

danes:kava,sprehod s psom,do fanta,basanje s hrano,gledanje dvd,sexanje,cartanje spanje

jutri:solarij,manikura,pedikura,do fanta,tv....

skratka tudi pri meni lenobno
  • 0

#557 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 March 2007 - 05:08 PM

Danes sem delala kakšnih 10 ur, jutri pa peljem fanta v Radence v zdravilišče.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#558 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 April 2007 - 10:26 AM

Včeraj: Spala do 11h, potem smo šli na kosilo. Popoldne pa sem bila na internetu, gledala tv, lenarila.

Danes: Ravno prišla od maše angel.gif , zdaj sem na netu, čakam na kosilo, popoldne si bom prala glavo, naredila manikuro in pedikuro, malo bom na netu & msn-ju. Lenobno biggrin.gif
  • 0

#559 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 02 April 2007 - 11:38 AM

Ja naslednji vikend bomo najverjetneje šli na obisk k prababici, kot vsako veliko noč. Sicer pa bo v znamenju preživljanja časa z mojim dragim in nabavljanjem zadnjih stvari pred njegovim odhodom.
  • 0

#560 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 April 2007 - 02:52 PM

Prejle sem dobila popizditis. Totalen. Izvedela sem, da bom morala delati cele praznike. Jaz sem imela pa v namenu iti v Radence. Vse rezervirano. Zdaj je pa priletelo noter eno delo in bo treba delat.
Skratka, popolnoma nič od praznikov.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users