Hrvaška
Posted 21 July 2017 - 12:32 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 21 July 2017 - 12:48 PM
Ja, če imaš otroke, je drugače. Jaz grem v vodo in se potem na soncu posušim, potem pa ponovim, ko mi je spet vroče. Ne maram biti mokra v senci. Lani je na morju nisva imela niti za vzorec.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 02:48 PM
Meni tudi senca ni pogoj, če imaš apartma blizu plaže ali si v kampu, tako da ti ni treba bit po več ur na plaži. Vozit na plažo se pa tud ne maram, pa da sem potem cel dan tam.
Predlani smo bili v Šimunih, ki mi niso bili nič posebnega, ne bi se vrnila, enkrat pred 15 leti sem bila pa v Povljani, kjer pa tud ni bilo kaj prida.
Posted 21 July 2017 - 02:53 PM
Potem ste na dopustu cel dan v apartmaju, kar niste na plaži?
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 03:46 PM
So pa meni borovci ful vsec, ker lepo disi in skrzati pojejo.

Posted 21 July 2017 - 03:59 PM
Men je to čist mimo, da se gre dopoldne na plažo, potem na kosilo/siesto v apartma in potem spet na plažo, zvečer pa v mesto na sladoled. Dolgčas.
Dober zapis na to temo pa komentarji so tudi on point: http://www.matejzala...izem-sprosceno/
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 04:18 PM
Posted 21 July 2017 - 04:21 PM
Meni so tudi borovci in skrzati zakon Mi smo si vedno nesli kaksno ctivo in druzabne igre sabo, zvecer smo bili pa na terasi pred apartmajem s kitaro ipd. Lustni spomini!
Si pa nikakor ne predstavljam, da bi bila cel dan na plazi brez sence, meni je to totalni no-go, sploh okrog poldneva.
Posted 21 July 2017 - 04:26 PM
Ne vem, zakaj ti je mimo, saj vsak prezivlja dopust po svoje. Valda ti ne gres s plaze, ce spis do poldneva.
A jaz? Mimo je meni, za ostale mi dol visi, kaj počnejo na dopustu. Jaz imam 3 ure plaže na dan čez glavo, tudi če se tja peljem 30 km v eno smer.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 04:29 PM
Odkar smo trije, sploh še nismo bili v apartmaju, ampak gremo že tretjič v kamp res pa nismo po cele dopoldneve ali popoldneve na plaži, ampak dop max 2 urci, popoldne pa dlje, ampak gremo tudi pozneje k vodi, ko ni več tako močno sonce in ko se tamala zbudi. Vsaj lani je bilo tako, letos ne vem, koliko bo še spala po kosilu... Drugače smo pa naokrog, na pijači, sladoledu, igralih, sprehodih... pa ful je blo lani fajn v kampu, ker je imela tamala en kup dela okrog prikolice in sva lahko dejansko tud mal počivala
Posted 21 July 2017 - 04:29 PM

Posted 21 July 2017 - 04:34 PM

Posted 21 July 2017 - 04:49 PM
Ce ti dol visi, zakaj si pa pol vprasala?
da si lahko rekla, da ti je mimo?
Ne, res me je zanimalo, saj prej še ni odgovorila. Drugače pa jaz ne spim do 12ih, vstajam zjutraj.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 04:55 PM

Posted 21 July 2017 - 04:57 PM
M, nisi rekla, da tvoj otrok ne rabi animacije?
Seveda ne, če se lahko "spontano" igra in zamoti s stvarmi, ki so tako ali tako okrog nje. Pač voda, mivka, igrače, voziček, žoga... to je to. Ne pa kakšnih vodenih animacij in organiziranih zadev.
Posted 21 July 2017 - 04:58 PM
Potem ste na dopustu cel dan v apartmaju, kar niste na plaži?
Ampak vprašala si tudi tako, kot da sta samo ti dve opciji - biti na plaži ali v apartmaju.
Posted 21 July 2017 - 05:05 PM
Vozit na plažo se pa tud ne maram, pa da sem potem cel dan tam.
Mogoče sem iz tega sklepala, da za vas sta. Saj če se pelješ na bolj oddaljeno plažo, tudi ni treba, da si ves čas na isti lokaciji in dlje časa, ker se drugače "ne splača".
Barbarina, ponavadi je res tako, ampak on ne spi dolgo.
― V. Van Gogh
Posted 21 July 2017 - 05:14 PM
Nas se zbudi poleti med 5-6, zato smo lahko pred 8 ze na plazi..ko se zacne delat guzva in mocno sonce, torej okrog 11 se popokamo nazaj...pol smo tam zunaj, pa ob bazenih, pa notri, on gre ob 12 spat, jaz lahko vmes na hitro kej za jest pripravim...popoldne se kam zapeljemo, gremo na kako plazo s kolesom itd, zvecer pa na kak sprehod in to ponavljamo. Meni ni panike, pac tko je najboljse in najlazje....se prilagodim in je

Posted 21 July 2017 - 10:11 PM
Tudi če bi bila samo 2 uri na plaži, jaz ne morem biti na soncu ves ta čas. Razen če bi šla res zgodaj zjutraj ali po 6. zvečer.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 July 2017 - 08:02 AM
Meni je plaže hitro dosti, za (majhne) otroke je pa itak drugače. Se spomnim, da sem se ure in ure igrala v nizki vodi in iskala školjke.
Me pa na Hrvaško sploh ne vleče preveč, že leta nisem dopustovala tam. Najbolj od vsega ne razumem ljudi, ki leta in leta hodijo na isto lokacijo dopustovat. Čisti dolgčas.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users