Jump to content

Photo

Sestavine

• This topic is locked This topic is locked
1671 replies to this topic

#541 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 October 2005 - 12:52 PM

QUOTE(vrana)
kaj pa tale krema za obraz od Avona - vlažilna z aloe vero in žitnimi kalčki
Sestavine : Aqua, Caprylic/Capric triglyceride, Petrolatum, Peg-32, Myristyl Myristate, Peg-40 Stearate, Cetyl Alchohol, Glyceryl Distearate, Triticum Vulgare, Carbomer, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Disodium Edta, Hydroxypropyl Methycellulose, Sodium Hydroxide, Parfum, Bht, Aloe barbadensis, Benzophenone-4, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Cl 47005, Cl42090

Za kakšno kožo sploh je? Je OK??

To je za izredno suho kožo, je komedogena in ne vsebuje pametnih sestavin. Kreme za obraz Naturals so popolnoma zanič.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#542 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 October 2005 - 12:53 PM

Maska za lase se mi zdi precej v redu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#543 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 October 2005 - 01:03 PM

QUOTE(sonchika)
Maska za lase se mi zdi precej v redu.

Sej sem to tudi pričakovala ... meni namreč naredi blazno svilnate lase. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#544 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 October 2005 - 01:13 PM

DiLeMa ker maska pa je to? Za kakšen tip las??
  • 0

#545 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2005 - 01:32 PM

Garnier Fructis Fortifying Deep Nourishing Mask For Dry And Damaged Hair

Moj tip las? Precej suhi ker si jih že ene 6 let barvam na blond. Tale maska mi je ena najboljših, ker mi naredi lase res ful mehke in sijoče.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#546 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 October 2005 - 01:47 PM

kera maska pa je to?
sonchika,kljub temu,da si mau nezgovorna zdle,a mi loh poveš kaj mora pisat,da zveš,da ma kremo kakšnmo uv zaščito?
hvala...
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#547 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2005 - 01:56 PM

Rea sej sm napisala v prejšnjem postu katera maska je to ... bolj pozorno beri, dečva! wink.gif
  • 0

#548 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 October 2005 - 01:59 PM

QUOTE(DiLeMa)
Rea sej sm napisala v prejšnjem postu katera maska je to ... bolj pozorno beri, dečva! wink.gif

se opravičujem
  • 0

#549 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 October 2005 - 02:03 PM

Ni potrebe. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#550 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 05 October 2005 - 02:22 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ni potrebe. biggrin.gif wink.gif

ja,kako,da ne?sj res ne preberm postov kdaj dobr,ti si pa pač opomnik biggrin.gif
  • 0

#551 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 October 2005 - 04:00 PM

QUOTE(rea)
kera maska pa je to?
sonchika,kljub temu,da si mau nezgovorna zdle,a mi loh poveš kaj mora pisat,da zveš,da ma kremo kakšnmo uv zaščito?
hvala...

UVA
- butyl methoxydibezoylmethane (= mexoryl SX = parsol 1789 = avobenzone)
- titanium dioxide
- zinc oxide
  • 0

#552 Martina

Martina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 956 posts
  • Interests:kozmetika v vseh pogledih

Posted 05 October 2005 - 08:40 PM

drgač sta titanov oksid pa cinkov oksid uv blokatorja, tko da ne moremo rečt da sta samo za uva ali uvb žarke, ker odbijata vse uv žarke. uv absorberji se pa ločijo na uva, uvb in uva ter uvb skupaj.
  • 0
lp, Martina

#553 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5845 posts

Posted 06 October 2005 - 09:31 AM

a mi lahko prosim katera oceni tole kremo. gre za lushevo skin drink in moji prvi vtisi so super (v mojo suho kožo se hitro vpije in jo naredi žemetno mehko in gladko).

Aloe Vera Decoction (Aloe barbadensis), Sesame Oil (Sesamum indicum), Rose Petal Infusion (Rosa centifolia), Fresh Avocado (Persea gratissima), Almond Oil (Prunus dulcis), Propylene Glycol, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Evening Primrose Oil (Oenothera biennis), Neroli Oil (Citrus amara), Rose Absolute (Rosa centifolia), Triethanolamine, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.

hvala!
  • 0

#554 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 October 2005 - 10:20 AM

Super je. Veliko naravnih sestavin, naravnih olj. Fajn zadeva.
  • 0

#555 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5845 posts

Posted 06 October 2005 - 10:25 AM

hvala! :toothy4:
  • 0

#556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2005 - 01:05 PM

.

Vichy - Vlažilna maska s termalno vodo in morskimi algami
water, cyclomethicone, hydrogenated polyisobutene, glycerin, shea butter, peg-100 stearate, glyceeryl stearate, dimyristyl tartrate, cetyl alcohol, algae extract, pca, fd&c blue n°. i (ci 42090), c12-15 pareth-7, c13-14 isoparaffin, ppg-25-laureth-25, carbomer, glycogen, cetearyl alcohol, threonine, methylparaben, arginine, sodium hydroxide, serine, lysine hydrochloride, mannitol, alanine, magnesium ascorbyl phosphate, chlorphenesin, laureth-7, citrulline, sucrose, histidine hydrochloride, glutamic acid, polyacrylamide, fragrance

Vichy - Maska za globinsko čiščenje kože (na vse vrste kože)
water, kaolin, dipropylene glycol, glycerin, titanium dioxide (ci77891), methyl gluceth-20, lecithin, sodium c14-16 olefin sulfonate, montmorillonite, c13-14 isoparaffin, pvm/ma decadiene crosspolymer, methylparaben, sodium hydroxide, magnesium ascorbyl phosphate, chlorphenesin, propylparaben, laureth-7, polyacroylamide, iron oxides (ci 77492/oxydes de fer, iron oxides (ci 77491)/oxydes de fer, iron oxides (ci 77499/oxydes de fer, fragrance

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#557 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 October 2005 - 05:49 PM

Prva se mi zdi dobra samo do shea masla. Kasnejše sestavine so kar nekaj. Druga mi je pa dobra (ampak namenjena samo mastni koži, ker precej suši kožo).
V globalu sta pa obe dobri.
  • 0

#558 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2005 - 05:52 PM

.

Ma ja - se mi je zdelo, da nista vredni 3k. Ta ta druga mi kljub temu, da imam suho kožo, le-te ne izsuši.
Sem si pa zdaj naročila pri Avonu: Planet Spa oxygenating face mask (brazilian rainforest). Poznaš? A je za kaj?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#559 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 October 2005 - 05:53 PM

Ja, mam jo. Meni je super - tako po sestavinah kot po učinku. Samo ima precej močan vonj.
  • 0

#560 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 October 2005 - 05:55 PM

.

Fino! Ja, vonj ima res močan (ampak meni ni nadležen) - sem dobla tester..... meni je tudi barva všeč. biggrin.gif

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users