Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#541 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 June 2007 - 05:10 PM

Coco, ZS.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#542 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 25 June 2007 - 05:18 PM

Redkvica, srečno pri slo! smile.gif Jaz jo bom tut rabla, mam jutri. wacko.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#543 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 25 June 2007 - 05:52 PM

jao js mam jutr ANG in SLO...živčki delajo na polno...
  • 0
IPB Image

#544 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 June 2007 - 07:38 PM

Veliko sreče, punce smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#545 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 25 June 2007 - 09:04 PM

Mene pa čaka slovenščina v sredo-pa ful mal znam, moram še ful obdelat in me je res strah kako bo v sredo.. ker časa je zlo malo.. aja pa še, jutri delam 8 ur... tko da... katastrofa.. gre se mi pa res na tesno s pikami za naprej rolleyes.gif sicer sem sama kriva ker nisem bol zagrabla za knjige.. sam, tko je naneslo, zj pa panika rolleyes.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#546 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 26 June 2007 - 12:23 PM

Zakaj pa moraš delat 8 ur? V osmih urah bi se drugače ogromno naučila.

No, slova je za mano. thumbup.gif
Mela sem Prešernovo Pevcu (sovražim g) pa razvoj pisave in črkarsko vojno.
Pri branju pesmi me je popravil, ker sem narobe naglasila pekel (je ful alergičen na to, zato sem si še prej rekla, da moram pazit, krava neumna rolleyes.gif ). Ma za branje itak da vse pike, napol sem jo itak znala na pamet.
Potem sem govorila o temi, motivih (pozabila sem na povezavo s fakin Prometejevim mitom in kraguljem), vse glede zgradbe, mal se mi je pri stopici in verzu zataknilo, in me je ful zajebavat začel, obračat besede itd. Za popizdit, no.
Zadnje vprašanje sem mu pa pol ure odgovarjala, je bil čist navdušen. Sem se res črkarsko pravdo in pisave nadrkala v nulo, ker nam je prej pol leta težil, da je to naša zgodovina. biggrin.gif BMK
Ne vem, kako so lahko prfoksi tok neprofesionalni, da zarad naveličanosti, vročine in neznanja tistih pred tabo ratajo tko zoprni in najedajoči, da je groza. ohmy.gif Ker ena pred mano ni mela pojma, kaj sploh je Saloma, za moderni roman sploh še slišala ni, no. huh.gif

In slišala sem, kako je blo pri ang. pri zadnjih treh. blink.gif Prfoksa: "Ja kok jih pa še zuni? O madona, trije, za znort! Kok je pa ura? Tri?!! Ja nimam jaz cel dan časa, ne se zajebavat! Pa dejte hitro govort, hitro, hito, men se ne da več, vsega mam dost!!"

Jaz sem brez komentarja, no. Mi se lahko cele dnee drkamo stvari, ki jih nikoli v življenju ne bomo rabli, oni pa ne morjo "zdržat" tistih pa ur. Saj so večinoma tiho.
In potem ti pol pike zmanjka na koncu, ker se prfoksi "ni dalo". rpg.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#547 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 June 2007 - 02:21 PM

Jst sm se rešla mat! Dobila sm absolutno vrednost, prizme in polinom, in nisem znala zračunat površine pravilne 6strane prizme kr nisem vedla kako se zračuna ploščino pravilnega 6kotnika, pa sm si zmisnla nek trikotnik, in je blo prav, samo mogla sm do konca izpeljat biggrin.gif Sm tam računala pred komisijo ko en bedak biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#548 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 June 2007 - 02:43 PM

Je smešno slišat, da dobiš na maturi nalogo, ki jo rešuješ v devetem razredu laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#549 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 26 June 2007 - 03:25 PM

Do takrat pa se naučiš kupec čudnih zadev, kot so integrali. Pa nimaš več pojma kako zgleda prizma biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#550 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 June 2007 - 04:50 PM

Ma pomoje si to, kako izgleda ni težko zapomnit, ker je to itak ena osnova teles .. ampak problem je v takih bednih enačbah za izračun prostornine, površine in tko glare.gif
  • 0

#551 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 26 June 2007 - 05:34 PM

^^Saj so logične! tongue.gif

Če katero zanima, tukaj bodo rezultati objavljeni. Seveda po šifrah (moja je kombinacija domače tel. št, in rojstne letnice smile.gif ).

Jaz moram jutri pri lik. teoriji še eno mapo oddat, in jo tut zagovarjat. rolleyes.gif Funny, res. Kot da tista za ALU ni bla dovolj.
  • 0

― V. Van Gogh

#552 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 26 June 2007 - 06:38 PM

Hvala za tale link. A to bo 16.7. objavljeno? Ob kiri uri pa? smile.gif

Prosim prosim držte pesti ju3 zame. Imam še zadnjo stvar - slo ustno. In mi reees ne gre v glavo. cry.gif

Jina, srečno jutri!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#553 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 June 2007 - 07:47 PM

Za obedve držim pesti, fajn bo šlo obema, itak no! cool.gif

Ve jih pa dejte zame, da mi bojo v petek fajn laufali prstki in vse kar zraven spada. Pa da mi ne bo srce v gate padlo, ko bom tja pršla. Majkemi, ko me je strah.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#554 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 June 2007 - 07:52 PM

Cvetka kaj maš ? smile.gif
  • 0

#555 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 June 2007 - 08:02 PM

Sprejemne za krajinsko.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#556 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 June 2007 - 08:32 PM

Bom jaz tudi pesti držala biggrin.gif
  • 0

#557 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 June 2007 - 09:03 PM

Ja, enako, ampak samo če pol napišeš kao je blo wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#558 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 June 2007 - 10:43 PM

crna, kaka pogajanja sred mature evil.gif laugh.gif

Stiskam, stiskam .. !! wink.gif biggrin.gif
  • 0

#559 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 June 2007 - 10:02 AM

Končala sem z maturo!!!! thumbup.gif

Danes sem dobila pri slo Črno orhidejo in antično književnost. Identično je mel fant 2 leti nazaj. smile.gif Ful me je blo strah, ampak na koncu je šlo bolše od pričakovanega. Naša prof sprašuje ful bolj podrobno, kot predava pri pouku. Žal. Na srečo se gospa iz komislije (ki je težila hevei) ni umešavala. Nekaj mi je celo namignla, da sem se kasneje spomnila. Sem pa zelo vesela, da mi je ratalo prebrat odlomek. Imam izjemno tendenco po temu, da zamešam črke in med besede urivam nove, ki si jih sama zmislim. Nazadnje, ko sem brala pri pouku je pol razreda skorja pobralo od smeha. biggrin.gif

Cvetka, kaj delate na sprejemnih?
  • 0

#560 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 27 June 2007 - 10:03 AM

Evo.. vsa panika odveč... pričakujem tam nekje, štirico pri ustnem iz slovenščine.. imela sem vprašanje o prešernovem sonetu in o tem obdobju kamor ga uvrščamo.. potem sem nekaj slovnice mela-neko besedilo sm uvrščala, itd.. skratka, enostavno-sem imela srečo da sem ta vprašanja dobila, ker sem jih pa res znala smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users