Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#541 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 February 2007 - 12:11 PM

Moja frendica je dobila huda vnetja po Diane. zdej je čist boga, očitno te tabletke niso tok nedolžne...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#542 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 February 2007 - 12:21 PM

Zaščiten si baje takoj, če začneš jemat točno tisti dan ciklusa kot piše v navodilih, jaz se zdej ne spomnem točno, mislim da prvi dan menstruacije, nisem prepričana.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#543 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 24 February 2007 - 12:25 PM

QUOTE(Princeska @ 24. 2. 2007 - 12:11) View Post

Moja frendica je dobila huda vnetja po Diane. zdej je čist boga, očitno te tabletke niso tok nedolžne...

Kakšna vnetja? A to med jemanjem teh tabletk?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#544 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 February 2007 - 12:49 PM

Nič nenavadnega. Pri KT so vnetja nožnice nekaj vsakdanjega.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#545 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 February 2007 - 12:50 PM

Jaz sem pa prebrala, da je med jemanjem KT takorekoč nemogoče fasat vnetje, ker ščitijo tudi pred tem ... vsaj Yarina baje, prav piše tko. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#546 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 February 2007 - 01:15 PM

Hmm, ne vem, pri Diane očitno so...
  • 0

#547 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 February 2007 - 05:20 PM

o kakšnih vnetjih to točn govorimo(Princeska?)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#548 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 February 2007 - 10:14 PM

O vnetjih nožnice...
  • 0

#549 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 February 2007 - 11:39 PM

Ma ne?
SM misnla če lahko prou poimenuješ kej od tega?
Hotla sm sam rečt,da to ni nč tazga tud če si na KT,tud jz sm jih mela,sm dobila canesten mazilo,če je pa hujš dobiš pa une svečke za v lulo,sam zdj ne vem, kaj mislte,če mate kej hujšga?
Zato sm prašala-da se gre pa za vnetje fufle mi je pa tko jasn
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#550 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 25 February 2007 - 12:50 PM

Jst dobim menstro 5. dan po koncu zavitka. Kar se pa vnetij tiče... Jaz nimam (več) problemov z njimi. Pač treba je pazit na higieno pa vzdrževat imunski sistem na zadovoljivi ravni.
  • 0

#551 barbara246

barbara246

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 25 February 2007 - 11:19 PM

[size=3] sj verjetno nobeno ne zanima, ampak useen danes sm dobila menstro thumbup.gif tongue.gif plešem na pesem Rock around the clock walkman.gif
  • 0

#552 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 01 March 2007 - 01:51 PM

Imam velik problem.Denarnico so mi vkradli in notri sem imela zzzs izkaznico ter recept za tabletke Yarina.Danes bi ze mogla tabletke zacet jemat ampak ne morem ker jih ne morem dobit.Kaj naj?Pocakam mesec?A mi lahko kdo proda tabletke? cry.gif Ni vredu za organizem,da pocivat.Pravtako ne smem druge jemat ker si bom celotni sistem porusila. cry.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#553 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2007 - 03:58 PM

Prepozno je, da bi ti jih poslala, ker moraš že danes vzet. Sicer sm pa js tudi bolj na tesnem, pa spomnila si me zdle, da sem še Sonchiki dolžna eno škatlico. Bom šibala na pošto počas. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#554 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 March 2007 - 05:05 PM

Hvala. smile.gif Nisem ti hotela težit zanje. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#555 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 01 March 2007 - 11:44 PM

Uh bemti!Nasla sem eno tabletko ko sem jo pozabla vzet izpred 4mescih laugh.gif Ginekolog mi je napisal recept za yarino ampak ga ne morem vzet ker nimam kartice.Jutri grem na zzzs da resim kar se da resit rolleyes.gif Bom probala jutri kaj resit cry.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 07:06 PM

Jaz pa grem v torek k mojemu superduper ginekologu in sem se skoraj za 100% odločila, da bom začela jemat KT in se nagibam k Yarini, ker vsepovsod slišim o njih večinoma same pohvale (baje so res najboljše izmed razpoložljivih - najbrž so zato 2k na škatlo za doplačat, a ne), čeprav še skos ne simpatiziram s tem.
Najbolj me skrbi tole, da bi mi usahnil libido - čeprav šefe pravi, da se mi bo takrat glih zglihalo na neko normalno raven. =) Da pa KT sproducirajo kanček celulita, je pa bojda itak splošno dejstvo (ker zadržujejo vodo v telesu) - ni nujno, da se ti ga zaj nabaše za 5kg, ampak malo najbrž pa.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#557 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 March 2007 - 07:38 PM

No jst sm probala met Lindynette 20, pa mi ful niso odgovarjale, tko da če jih kera uporablja pa hoče 2 škatlice, jih pošljem, drgač bojo pa romale u koš smile.gif
  • 0

#558 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 March 2007 - 07:47 PM

Jenna, naj samo omenim, da so Yarina tabletke ene izmed redkih, ki preprečujejo zastajanje vode in zato ni povečanega nastajanja celulita in nabijanja kilaže.
  • 0

#559 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 07:50 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 3. 2007 - 19:47) View Post
Jenna, naj samo omenim, da so Yarina tabletke ene izmed redkih, ki preprečujejo zastajanje vode in zato ni povečanega nastajanja celulita in nabijanja kilaže.

U, a res? Če pa sem se pogovarjala z eno kolegico, kateri je ginekolog rekel, da VSE k. tabletke povzročajo zastajanje vode v telesu (ene bolj, druge manj - Yarina so med slednjimi). Mah, bomo videli, kako in kaj. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#560 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 March 2007 - 07:55 PM

Ne vem, jaz sem tako že večkrat prebrala, je pa seveda res, da nisem kakšen stručko in ne vem zagotovo. tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users