Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#541 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 November 2008 - 06:47 PM

Jst sem bila pri 15ih, pa drgač dost mlada izgledam wink.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#542 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 November 2008 - 08:51 PM

u jebentica ste mlade:P js študiram da bi šla pa sm 17 ampk vrjetn nebom šla pred 20im xD me je prveč strah bolečin tongue.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#543 Starlight

Starlight

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 26 November 2008 - 01:38 PM

Pomoje leta niso tu tako pomemben faktor. Bolečina je odvisna od vsakega posameznika, kakšen prag pač ima... Prvih parkrat večinoma bolj boli, potem se pa navadiš pa ni več tak problem smile.gif Pomembno je pa tudi da je koža zelo nategnjena, torej da tudi ti držiš, ker potem veliko manj boli thumbup.gif Pa seveda kdo ti dela brazilsko, ker meni je enkrat ena nesposobna in sem jo hotela zadavit, ker me je 100% bolj bolelo kot pa pri tisti ki redno hodim...
  • 0

#544 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 26 November 2008 - 02:23 PM

Kam pa hodiš? smile.gif
  • 0

#545 IceQueen

IceQueen

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 27 November 2008 - 12:55 PM

A ve kdo za v mb kaki dober salon? ... ker jaz mam ful problemov z dlakavostjo:S in bi rada šla na trajno odtsranjevanje za nogee, pa še po trebuhu, okoli popka mam..yoooo... in mogoce cez nekaj cajta bi se odločila tuudi za bikini predel.. samo kaj ko nevem kje je blizu kaki dober salon... ko je fse v lj pa to:S ko se niti malo ne spoznam.. :S

prosim, pomagajte.. ker nevem vec kje naj iščem, pa na koga se naj obrnem cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#546 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 30 January 2009 - 09:33 AM

Hmm, meni so se pa začeli po brazilski delat mozoljčki. Tudi podkožni, kar je zelo nadležno, saj vačsih tudi malo bolijo down.gif . Najprej sem mislila, da se mi mozoljčki delajo morda zaradi Bepanthen Plusa, ker je komedogen in sem potem prvi teden po depilaciji uporabljala puder, a kakšne vidne izboljšave ni bilo. Se mi pa te mozoljčki pojavljajo predvsem prve 3, 4 dni po depilaciji. Sploh ne vem kaj naj.
Naj neham hodit na brazilsko pa se en čas brijem?
Zaradi česa se sploh delajo te mozoljčki? Ker depilacijo izvajajo brez trakov, s tistim posebni voskom. Hodim pa tut že kakšno leto in pol pa se mi je to začelo dogajati zadnje 4krat.
Občasno me malo zaskrbi, da bi se mi lahko kaj zagnojilo, zaradi teh podkožnih mozoljev, ki se naredijo. Je to možno? ermm.gif

Hvaležna bom vsakega odgovora ali nasveta smile.gif

• 0

#547 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 January 2009 - 10:02 AM

Meni se po brazilski naredi en miljon mozoljčkov in to čist pri vsaki dlaki...sem mislila da je bepanthen najprej, pa potem sem se samo s pudrom, itd, zamenjala salon, vedno isto. S tem da so te mozoljčki, huda rdečica in bolečina prisotni vsaj še en teden. Tko da ne vem, verjetno mam preveč občutljivo kožo in mi ta način ne ustreza. ermm.gif
  • 0

#548 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 January 2009 - 10:03 AM

QUOTE(lejck @ 30. 1. 2009 - 10:02) View Post

M

?
  • 0

#549 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 January 2009 - 01:20 PM

Brazilska je zakon!
  • 0

#550 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 30 January 2009 - 03:38 PM

Mene je pa tok strah bolečine. Tiste, ki ste že šle, če bi primerjale z voskanjem nog, ali pa bikini linije, kolikokrat vas to bolj boli?
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#551 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 January 2009 - 04:42 PM

Jah jst sem občutljiva, pa močne kucine imam in me je ful bolelo. Dobesedno so me zalile solze.

Je pa ful odvisno s čim ti dela. Mene je grozljivo bolel lih ta roza vosek, ki ga vse ful hvalijo, zadnje pol leta si pa korkoltolko redno doma pipam ven s Strap trakovi in me boli nekje pol manj. Je pa res, da ne grem prav "noter" ampak si ven pipam po grićku, pa malo med nogami.
Voskanje nog mene sploh ne boli, bikini mi je neprijeten, pa tudi ne boleč, pajske me pa tudi bolijo... Nekje isto kot tamala.

Sem pa jaz šla na to varianto lih zaradi mozoljčkov in vnete/razbolele kože po britju. Meni se čisto vsakič po britju vname koža, pomiri se pa po komaj ene 5ih dneh. rolleyes.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#552 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 May 2009 - 09:41 PM

Joj, kok si grem kdaj na živce. Itak sem poraščena ko en mamut povsod rolleyes.gif , in potem mam še po celem telesu različne probleme s kožo. 23. junija gremo s šolo na ekskurzijo, vmes se tudi kopat, jst pa sem precej poraščena spodaj. Ok, sej depiliram, ampak problem je, ker mam ful probleme z vraščanjem dlak itd., in na svetli koži se pa to že od 5m stran opazi rolleyes.gif . Bog, v kopalkah - me kar strah rata biggrin.gif .

Zdej jst ne vem no, mogoče bi šla prej na brazilsko, da bi bla šur, da je vse preč. 22. bo ok, raj 21.? Pol pa, rabm do takrat en faajn piling, kremo za po britju/depilaciji itd., da do takrat kožo na tem predelu lepo v red spravim. Piling mora bit močan, pa fajn bi bilo, da ga je neko konkretno količino, ene normalne cene. Kakšen predlog?

Pismo ej, moja koža rolleyes.gif .
  • 0

#553 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 May 2009 - 10:37 PM

^ Jaz imam tudi probleme z vraščanjem. S tem, da imam močne in temne kocine, ki se vraščajo, pa pol vse razmesarim in jaaa.. to se vidi iz aviona. Ko gledam pri drugih puncah, nobena nič, to ni fer! ohmy.gif

Jaz grem na maturanca 5.7. in planiram okoli 3.7. it na brazilsko, da sem pol lepo brez skrbi. Samo a se bo v dveh dneh koža kolkor tolko pomirila? Ker cela rdeča pa spet ne bi rada bila. Pa po kolkem času vam približno začnejo poganjat?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#554 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 May 2009 - 11:12 PM

Coco: Ja, v 2 dneh je 100% vredu. Pa tko je, da ti že po sami depilaciji kakšnih 10 kocinc gotovo od kje ven gleda in tiste si pač ti popipaš. Potem pa maš recimo ene 3 dni čist čist mir, potem pa se počasi vsak dan kakšne 5 novih pojavi .. mislim kle sploh ni tko, da bi se ti od daleč vidle, samo so pa sčasoma.

Jst: Pa ful mi gre na živce, ker imam eno blond sošolko, ki nima nič dlak pod pazduhami, blond po nogah in spodaj precej zgoščene res le na predelu ob ustnicah itd., in se potem takoo čudi, kako ima pa druga sošolka lahko dlake še izven linij spodnjic itd. ... ena nima nič dlak po nogah in si jih zato pač še nikoli v življeju ni tam odstranjevala, pa še veliko je takih s precej svetlimi lasmi in temnejšo polstjo, ki fuul nimajo probleme z dlakavostjo ali vraščanjem, nasplošno s kožo.

Jst pa svetlopolta z močnimi in razširjenimi dlakami cry.gif
  • 0

#555 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 May 2009 - 09:40 AM

Jst tut pod pazduhami nimam nč dlak, res brijem se enkrat na 10 dni ker mi jih zraste glih pet, pa še te so svetle huh.gif Povsod drugje jih mam ful, ampak so čist mehke pa svetle vseen.
Jst bi tut šla na to brazilssko,. ampak a vs ni nč sram? oops.gif Pa če začnejo že takoj po treh dneh poganjat, sicer ne v takem obsegu k če bi se pobril, ampak vseen a se sploh splača pol? Pa še ful si morš šumo pustit preden greš lahko tja, hm hmm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 28 May 2009 - 03:30 PM

QUOTE(crna @ 30. 1. 2009 - 15:42) View Post

Voskanje nog mene sploh ne boli, bikini mi je neprijeten, pa tudi ne boleč, pajske me pa tudi bolijo... Nekje isto kot tamala.

Kaj so to pajske? smile.gif

Pa ti strap trakovi - a to je z voskom, s kremo, al je trak lepljiv? js sm se ze tk navelicala brit spodaj.. Itak se samo po gricku, pa bikini linijo, tolk da se ne vidi ven iz gat alpakopalk, nic vec, ker me fuuuul, ampak res ful pika, ko mi pol rastejo, in ce si bolj noter brijem, mam takoj vse razdrazeno in vneto, kr mam tk obcutljivo kozo spodaj. Pa se mi gre na zivce, ker se ne morm pogosto brit.. ce se recimo pobrijem, pol bi se rada pa cez kake 3/4 dni spet, isto kot noge, si napravim tako mrcvarjenje spodaj, kozo mi rani do krvi pri vsaki dlaki posebej, katastrofa. Sem razmisljala da bi probala vosek al kaj podobnega (kreme ne, ker so ful skodljive), da bi vsaj kake dva, tri tedne drzalo...
  • 0

#557 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 May 2009 - 03:33 PM

Pajske so pazduhe smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#558 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 28 May 2009 - 04:39 PM

Ciao vsem,

allora jaz imam resitev za vse vase tezave, in to je...... EGIPATSKA BRAZILSKA DEPILACIJA!

Jaz imam ful tezave z obcutljivo kozo, sem si delala bikini z voskom, pa brazilsko z voskom in....razen tega da sem umirala od bolecin, sem bile se en teden vsa natecena in rdeca, pol so se mi vse dlake vrasle ali crascale...ne vem kako se napise tongue.gif

V glavnem......ta egipatska brazilska ti jo delajo s cukrom, ko ena cukrasta gumijasta zogica smile.gif
je fantasticno...manj boli, rdecica gre stran ze isti dan in nic ma prav NIC vrascanja!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, odkrila sem Ameriko s tem wink.gif

Resno, to morate poskusit, in nikoli vec ne boste imele tezav.
To ne govorim samo iz svojih izkusenj ampak vse kolegice so isto zadovolnje...res SUPER!!!
  • 0

#559 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 May 2009 - 04:50 PM

To je bolj orientalska zadeva... Nekje sem prebrala, da je ta reč s sladkorjem res najboljša (sicer nikoli probala), ker najmanj draži. Je bila pa to prva depilacija ever.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#560 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 May 2009 - 07:08 PM

Fajn bi bilo še napisati, kje jo izvajajo saj že "navadno" brazilsko ne ravno povsod.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users