Brazilska depilacija
Posted 24 November 2008 - 06:47 PM

Posted 24 November 2008 - 08:51 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 26 November 2008 - 01:38 PM

Posted 26 November 2008 - 02:23 PM

Posted 27 November 2008 - 12:55 PM
prosim, pomagajte.. ker nevem vec kje naj iščem, pa na koga se naj obrnem

Posted 30 January 2009 - 09:33 AM

Naj neham hodit na brazilsko pa se en čas brijem?
Zaradi česa se sploh delajo te mozoljčki? Ker depilacijo izvajajo brez trakov, s tistim posebni voskom. Hodim pa tut že kakšno leto in pol pa se mi je to začelo dogajati zadnje 4krat.
Občasno me malo zaskrbi, da bi se mi lahko kaj zagnojilo, zaradi teh podkožnih mozoljev, ki se naredijo. Je to možno?

Hvaležna bom vsakega odgovora ali nasveta

Posted 30 January 2009 - 10:02 AM

Posted 30 January 2009 - 01:20 PM
Posted 30 January 2009 - 03:38 PM
Posted 30 January 2009 - 04:42 PM
Je pa ful odvisno s čim ti dela. Mene je grozljivo bolel lih ta roza vosek, ki ga vse ful hvalijo, zadnje pol leta si pa korkoltolko redno doma pipam ven s Strap trakovi in me boli nekje pol manj. Je pa res, da ne grem prav "noter" ampak si ven pipam po grićku, pa malo med nogami.
Voskanje nog mene sploh ne boli, bikini mi je neprijeten, pa tudi ne boleč, pajske me pa tudi bolijo... Nekje isto kot tamala.
Sem pa jaz šla na to varianto lih zaradi mozoljčkov in vnete/razbolele kože po britju. Meni se čisto vsakič po britju vname koža, pomiri se pa po komaj ene 5ih dneh.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 May 2009 - 09:41 PM

Zdej jst ne vem no, mogoče bi šla prej na brazilsko, da bi bla šur, da je vse preč. 22. bo ok, raj 21.? Pol pa, rabm do takrat en faajn piling, kremo za po britju/depilaciji itd., da do takrat kožo na tem predelu lepo v red spravim. Piling mora bit močan, pa fajn bi bilo, da ga je neko konkretno količino, ene normalne cene. Kakšen predlog?
Pismo ej, moja koža

Posted 27 May 2009 - 10:37 PM

Jaz grem na maturanca 5.7. in planiram okoli 3.7. it na brazilsko, da sem pol lepo brez skrbi. Samo a se bo v dveh dneh koža kolkor tolko pomirila? Ker cela rdeča pa spet ne bi rada bila. Pa po kolkem času vam približno začnejo poganjat?
Pablo Picasso
Posted 27 May 2009 - 11:12 PM
Jst: Pa ful mi gre na živce, ker imam eno blond sošolko, ki nima nič dlak pod pazduhami, blond po nogah in spodaj precej zgoščene res le na predelu ob ustnicah itd., in se potem takoo čudi, kako ima pa druga sošolka lahko dlake še izven linij spodnjic itd. ... ena nima nič dlak po nogah in si jih zato pač še nikoli v življeju ni tam odstranjevala, pa še veliko je takih s precej svetlimi lasmi in temnejšo polstjo, ki fuul nimajo probleme z dlakavostjo ali vraščanjem, nasplošno s kožo.
Jst pa svetlopolta z močnimi in razširjenimi dlakami

Posted 28 May 2009 - 09:40 AM

Jst bi tut šla na to brazilssko,. ampak a vs ni nč sram?

After all this time?
Always.
Posted 28 May 2009 - 03:30 PM
Voskanje nog mene sploh ne boli, bikini mi je neprijeten, pa tudi ne boleč, pajske me pa tudi bolijo... Nekje isto kot tamala.
Kaj so to pajske?

Pa ti strap trakovi - a to je z voskom, s kremo, al je trak lepljiv? js sm se ze tk navelicala brit spodaj.. Itak se samo po gricku, pa bikini linijo, tolk da se ne vidi ven iz gat alpakopalk, nic vec, ker me fuuuul, ampak res ful pika, ko mi pol rastejo, in ce si bolj noter brijem, mam takoj vse razdrazeno in vneto, kr mam tk obcutljivo kozo spodaj. Pa se mi gre na zivce, ker se ne morm pogosto brit.. ce se recimo pobrijem, pol bi se rada pa cez kake 3/4 dni spet, isto kot noge, si napravim tako mrcvarjenje spodaj, kozo mi rani do krvi pri vsaki dlaki posebej, katastrofa. Sem razmisljala da bi probala vosek al kaj podobnega (kreme ne, ker so ful skodljive), da bi vsaj kake dva, tri tedne drzalo...
Posted 28 May 2009 - 03:33 PM

After all this time?
Always.
Posted 28 May 2009 - 04:39 PM
allora jaz imam resitev za vse vase tezave, in to je...... EGIPATSKA BRAZILSKA DEPILACIJA!
Jaz imam ful tezave z obcutljivo kozo, sem si delala bikini z voskom, pa brazilsko z voskom in....razen tega da sem umirala od bolecin, sem bile se en teden vsa natecena in rdeca, pol so se mi vse dlake vrasle ali crascale...ne vem kako se napise

V glavnem......ta egipatska brazilska ti jo delajo s cukrom, ko ena cukrasta gumijasta zogica

je fantasticno...manj boli, rdecica gre stran ze isti dan in nic ma prav NIC vrascanja!!!!!!!!!!!!!!
Mislim, odkrila sem Ameriko s tem

Resno, to morate poskusit, in nikoli vec ne boste imele tezav.
To ne govorim samo iz svojih izkusenj ampak vse kolegice so isto zadovolnje...res SUPER!!!
Posted 28 May 2009 - 04:50 PM
Posted 28 May 2009 - 07:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users