Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#541 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 January 2010 - 01:13 PM

Ampak sej ne bi poštekal. sad.gif Enkrat je nek varnostnik, ko je pregledoval sošolcu osebno, rekel: "čaki, zdej ki je novo Łeto, kaj morem gŁedat novo Łetnico?" baaad. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#542 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 10 January 2010 - 01:18 PM

laugh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#543 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 January 2010 - 01:19 PM

O MATER!!!!!

Ja, ne vem no, če je osnovna šola glih kriterij za te službe. laugh.gif Pa saj eni varnostniki so dokaj kul, ampak večina jih je pa down.gif .
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#544 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27617 posts

Posted 06 March 2010 - 11:46 PM

QUOTE(Coco* @ 10. 1. 2010 - 12:59) View Post

Če bi šla z eno sošolko not, je ena njena joška dovolj, da bi varnostnik spustil not pol Izole. sleep.gif

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#545 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 March 2010 - 12:04 AM

Jao, kakšna noč. Sem pri fantu in njegov oče tako smrčiiiiiii! Men je to neki najhujšega na svetu, resno, fanta ponoč rukam ker samo DIHA (jaz pač pravim da diha naglas laugh.gif ), fotr pa, mislim res, k da bi drva žagal. Ma hujš. Pa sploh ne v istem tonu, ampak skos različno. Sem ga šla mal zrukat. oops.gif Pa še vroče mi je bilo za popizdit, grlo me je bolelo, afta itak, žejna, lulat itd. Šele proti jutru sem nekako zaspala.

Najhujš je, da me danes čaka isto. cry.gif
  • 0

#546 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:16 AM

Plain Jane, te popolnoma razumem, mene to tako iz tira vrže, da ne znam povedat. Tudi ono glasno dihanje,
ja, ni hujšega. Jaz fanta tudi skos rukam. In pol ratam tak živčna, da ni šanse, da zaspim in mi še vse drugo
začne nagajat in mi nič več ne paše. Če je pa smrčeči medved v bližini, pa najboljše, da nabaviš čepke za
ušesa, resno mislim.

Glede varnostnikov - najbrž je pogoj nekje 2 razreda OŠ.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#547 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 March 2010 - 12:23 AM

^^Popolnoma enako! Obup, res. Samo men tud čepki ne pomagajo (oz. še nisem našla ta pravih, a priporočaš katere?), mogoče in-ear slušalke. laugh.gif Ne, ravno zaradi teh šumov (mene moti popolnoma vse ko hočem zaspat, zato so mi glasni sosedje najhujša mora) spim s "pokritimi" ušesi. Dlani si ful tiščim na ušesa, sam če si jih preveč, slišim svoj utrip, če premalo ni efekta, vmes ko sem na boku mi še roke zaspijo, u glavnem same kolobocije. laugh.gif . In potem, ko je vse na višku in se že čis prebudim postanem res zoprna, že histerična in bi ga lahko zadavila, prisežem.
  • 0

#548 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 07 March 2010 - 12:25 AM

Jaz sem bivšega enkrat ponoči počila, ker je tako naglas dihal. Nekaj časa sem ovce štela, enkrat mi je pa dopizdilo. XD

• 0

― V. Van Gogh

#549 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 March 2010 - 12:26 AM

Jst te ful razumem. Moj fant smrči, tako da včasih prestajam marsikaj. Enostavno več ne prespim pri njemu, ker itak ne morem zaspat oz. zaspim šele nekje okoli 5h zjutraj. Brezveze. Pol se pa še bl sekiram zaradi tega in tko al tko ne zaspim.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#550 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:27 AM

Ha ha ha, I feel your pain! So bili časi, ko sem se zaradi živčnosti že razjokala. laugh.gif
Glede čepkov nimam pojma, ker jih še nisem uporabljala, a sem slišala, da so precej učinkoviti, zato
sem priporočala. Pri meni je praktično kjerkoli nemogoče, da bi zaspala v popolni tišini - ker si skos kdo
ponoči muziko nabija, ali kdo vso noč centrifugira ... ampak pozor - če je skoraj popolnoma tišina, pa me moti lastno dihanje, ROFL.
Zato nujno moram imeti potiho naštiman radio, kljub temu pa ne sme biti zraven nobenih drugih zvokov.
Bolano.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#551 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 March 2010 - 12:29 AM

Ma ja. Moj oči pa tko smrči k traktor, dobesedno. In kadar smo šli na dopust, tudi po cel teden nisem normalno spala.
Jst moram imeti tišino, da zaspim, drugače ni šans!
Sem se pa tudi sama že razjokala od živčnosti in še vedno se je fant preselil v drugo sobo, da sem sploh zaspala.

Čepke si pa res moram kupit!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#552 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 12:32 AM

Pri nas je tudi psica na hodniku tako smrčala, da je fotra skrbelo, da ne bo kdo
mislil, ko gre po skupnem hodniku, da on tako smrči. laugh.gif

• 0

#553 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 07 March 2010 - 12:33 AM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#554 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27617 posts

Posted 07 March 2010 - 01:31 AM

QUOTE(Plain Jane @ 7. 3. 2010 - 0:23) View Post

^^Popolnoma enako! Obup, res. Samo men tud čepki ne pomagajo (oz. še nisem našla ta pravih, a priporočaš katere?), mogoče in-ear slušalke. laugh.gif Ne, ravno zaradi teh šumov (mene moti popolnoma vse ko hočem zaspat, zato so mi glasni sosedje najhujša mora) spim s "pokritimi" ušesi. Dlani si ful tiščim na ušesa, sam če si jih preveč, slišim svoj utrip, če premalo ni efekta, vmes ko sem na boku mi še roke zaspijo, u glavnem same kolobocije. laugh.gif . In potem, ko je vse na višku in se že čis prebudim postanem res zoprna, že histerična in bi ga lahko zadavila, prisežem.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 3. 2010 - 0:27) View Post

Ha ha ha, I feel your pain! So bili časi, ko sem se zaradi živčnosti že razjokala. laugh.gif
Glede čepkov nimam pojma, ker jih še nisem uporabljala, a sem slišala, da so precej učinkoviti, zato
sem priporočala. Pri meni je praktično kjerkoli nemogoče, da bi zaspala v popolni tišini - ker si skos kdo
ponoči muziko nabija, ali kdo vso noč centrifugira ... ampak pozor - če je skoraj popolnoma tišina, pa me moti lastno dihanje, ROFL.
Zato nujno moram imeti potiho naštiman radio, kljub temu pa ne sme biti zraven nobenih drugih zvokov.
Bolano.

OK, pozorno poslusajte, nasveti od prekaljene macke. laugh.gif Vcasih se je tudi meni mesalo ponoci, ko je foter smrcal, histerija me je zgrabila, ko ni nehal in ni nehal, slisala sem ga cez vse stene. Tlacila sem si blazino na usesa, pa je zvok prebijal skozi jogi, skozi blazino, roka mi je zaspala in je skoraj nisem cutila, ker sem si tako pritiskala blazino na uho.
Spoznam sedanjega poba, prva skupna noc ... smrci! Sem lezala poleg njega v postelji and I couldn't believe my luck. surrender.gif
In smrci cisto enako kot moj foter. Enaka frekvenca, enak ton, moja mami ju se sedaj mesa, jaz pa tudi, nikoli ne vem, kdo kje smrci, ker tako enako smrcita.

Mine nekaj let, odkrijem cepke - res je, niso vsi enako dobri. Valjastih oblik sploh ne priporocam, prevec tiscijo v usesu pa ne tesnijo dobro. Anatomsko oblikovan stozec je boljsi, se lepo prilega usesu, res dobro dusi zvok, ceprav, ce ti nekdo poleg usesa smrci in, ce si buden ter obcutljiv, ga slisis. Jaz imam ene cepe iz lekarne, stare ze par let, je bilo vec parov v plasticni skatlici, raznih barv, morda imam se kje embalazo, preverim proizvajalca. Za moja usesa najboljsi, jih imam lahko vec ur v usesu pa me ne zacnejo tiscati. Ampak se vedno, spanje s cepi, ni to - to, cuden obcutek je, moti lastno dihanje ja lol, po parih urah zacnejo prevec tiscati v uho, pa, ce se moras zjutraj z budilko zbuditi - natega. : D

What to do? Odgovor je - joga. : D Sem enkrat v prostem cveku Coco en link nalepila, ki opisuje tehniko sproscanja pri jogi. Mene nic vec ne spravi s tira. Cisto se odklopim in, ko se odklopis si resen. Ne smes slediti smrcanju, hrupu, ker se ti strga.
Tudi zaspim zelo hitro s pomocjo te tehnike, odklopim misli, se sprostim, vcasih sem se po par ur vrtela po postelji, vsa napeta.
Sedaj mi poba lahko smrci na uho, I don't give a damn, dejansko ga filtriram in me sploh ne gane. Vcasih ga zrukam, ce TVja ne slisim. laugh.gif

In se nekaj: samo s posteljnino najboljse zadusis zvok tako: POD glavo si das en del kovtra, da blazis prevajanje sundra preko jogija, ogrodja postelje, NA glavo pa blazino in nanjo nezno polozis roko, v neprisiljenem polozaju, da ti ne zaspi.

Voila! Zvenim kot TOP SHOP. woot.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 3. 2010 - 0:32) View Post

Pri nas je tudi psica na hodniku tako smrčala, da je fotra skrbelo, da ne bo kdo
mislil, ko gre po skupnem hodniku, da on tako smrči. laugh.gif

lol1.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#555 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 March 2010 - 03:24 AM

http://www.lekarnar....-cepki-za-usesa yes.gif
  • 0
Salvia officinalis

#556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2010 - 06:04 AM

QUOTE(_Planet_ @ 7. 3. 2010 - 1:31) View Post
Enaka frekvenca, enak ton, moja mami ju se sedaj mesa, jaz pa tudi, nikoli ne vem, kdo kje smrci, ker tako enako smrcita.

lol1.gif

Ja, pri meni čepki odpadejo, ker moram skoraj vedno slišati alarm na gsmu. Že itak mi zadnje čase rata
zaspat brez čepkov. XD

Meni joga sigurno ne bi pomagala, kolikor se poznam, bi mi pomagalo edino to, da smrčečeža poleg sebe solidno maznem po buči.

Žajbelj
, a te z linka prakticiraš in še posebej priporočaš? -)

• 0

#557 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 March 2010 - 07:40 AM

Prakticiram in priporočam. biggrin.gif Pa najbrž je Planet tudi te mislila.
Preden se navadiš lahko moti poslušanje lastnega utripa, ampak zunanje zvoke pusti nekje zunaj, budilka pa me kljub temu zbudi.
  • 0
Salvia officinalis

#558 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 March 2010 - 10:27 AM

Ja, čepki so rešitev, jaz že dve leti spim z njimi biggrin.gif
Planetka meni so ravno te barvni iz slike tako grozni, da me še nikoli niso tako bolela ušesa, pa še dihtajo tak čudn ;P
jaz mam zdaj že nekaj časa te:

Hansaplast čepki

In so mi najbolši, ful so mehki, pa ful dobr opravljajo svojo funkcijo. Sem si vmes kupila se neke silikonske ki jih sam oblikuješ pa se je še vseen ful slišal pa ven so padal.

Jaz tko rahlo spim, da četudi mi uspe zaspat pred fantom, se ponoču zbudim ob njegovem žaganju. Pa še fajn mi je ker me zjutri ne zbudi več ko kaj galami naokoli itd.
Ma jaz bi znorela brez tega res. Ko sva začela hodit sem tak travmirala zarad tega, takrat še nisem vedla za čepke in sem si enkrat vzela ceeeelo noč, ker sem bla itak budna ko sova in ga snemala s telefonom to njegovo smrčanje, dokler ni zmanjkalo prostora na pomnilniški kartici laugh.gif laugh.gif
Zjutri pa sem ga prebudila s tem da sem mu to tik ob ušesu predvajala twisted.gif
  • 0

#559 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 07 March 2010 - 10:42 AM

M. pa full govori med spanjem, biggrin.gif

• 0

#560 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 07 March 2010 - 10:42 AM

Včeraj smo bli zunaj, ker je mela ena kolegica rd, kljub zelo mešani družbi je blo prav fino smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users