QUOTE(Plain Jane @ 7. 3. 2010 - 0:23)

^^Popolnoma enako! Obup, res. Samo men tud čepki ne pomagajo (oz. še nisem našla ta pravih, a priporočaš katere?), mogoče in-ear slušalke.

Ne, ravno zaradi teh šumov (mene moti popolnoma vse ko hočem zaspat, zato so mi glasni sosedje najhujša mora) spim s "pokritimi" ušesi. Dlani si ful tiščim na ušesa, sam če si jih preveč, slišim svoj utrip, če premalo ni efekta, vmes ko sem na boku mi še roke zaspijo, u glavnem same kolobocije.

. In potem, ko je vse na višku in se že čis prebudim postanem res zoprna, že histerična in bi ga lahko zadavila, prisežem.
QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 3. 2010 - 0:27)

Ha ha ha, I feel your pain! So bili časi, ko sem se zaradi živčnosti že razjokala.
Glede čepkov nimam pojma, ker jih še nisem uporabljala, a sem slišala, da so precej učinkoviti, zato
sem priporočala. Pri meni je praktično kjerkoli nemogoče, da bi zaspala v popolni tišini - ker si skos kdo
ponoči muziko nabija, ali kdo vso noč centrifugira ... ampak pozor - če je skoraj popolnoma tišina, pa me moti lastno dihanje, ROFL.
Zato nujno moram imeti potiho naštiman radio, kljub temu pa ne sme biti zraven nobenih drugih zvokov.
Bolano. OK, pozorno poslusajte, nasveti od prekaljene macke.

Vcasih se je tudi meni mesalo ponoci, ko je foter smrcal, histerija me je zgrabila, ko ni nehal in ni nehal, slisala sem ga cez vse stene. Tlacila sem si blazino na usesa, pa je zvok prebijal skozi jogi, skozi blazino, roka mi je zaspala in je skoraj nisem cutila, ker sem si tako pritiskala blazino na uho.
Spoznam sedanjega poba, prva skupna noc ... smrci! Sem lezala poleg njega v postelji and I couldn't believe my luck.
In smrci cisto enako kot moj foter. Enaka frekvenca, enak ton, moja mami ju se sedaj mesa, jaz pa tudi, nikoli ne vem, kdo kje smrci, ker tako enako smrcita.
Mine nekaj let, odkrijem cepke - res je, niso vsi enako dobri. Valjastih oblik sploh ne priporocam, prevec tiscijo v usesu pa ne tesnijo dobro. Anatomsko oblikovan stozec je boljsi, se lepo prilega usesu, res dobro dusi zvok, ceprav, ce ti nekdo poleg usesa smrci in, ce si buden ter obcutljiv, ga slisis. Jaz imam ene cepe iz lekarne, stare ze par let, je bilo vec parov v plasticni skatlici, raznih barv, morda imam se kje embalazo, preverim proizvajalca. Za moja usesa najboljsi, jih imam lahko vec ur v usesu pa me ne zacnejo tiscati. Ampak se vedno, spanje s cepi, ni to - to, cuden obcutek je, moti lastno dihanje ja lol, po parih urah zacnejo prevec tiscati v uho, pa, ce se moras zjutraj z budilko zbuditi - natega. : D
What to do? Odgovor je - joga. : D Sem enkrat v prostem cveku Coco en link nalepila, ki opisuje tehniko sproscanja pri jogi. Mene nic vec ne spravi s tira. Cisto se odklopim in, ko se odklopis si resen. Ne smes slediti smrcanju, hrupu, ker se ti strga.
Tudi zaspim zelo hitro s pomocjo te tehnike, odklopim misli, se sprostim, vcasih sem se po par ur vrtela po postelji, vsa napeta.
Sedaj mi poba lahko smrci na uho, I don't give a damn, dejansko ga filtriram in me sploh ne gane. Vcasih ga zrukam, ce TVja ne slisim.

In se nekaj: samo s posteljnino najboljse zadusis zvok tako: POD glavo si das en del kovtra, da blazis prevajanje sundra preko jogija, ogrodja postelje, NA glavo pa blazino in nanjo nezno polozis roko, v neprisiljenem polozaju, da ti ne zaspi.
Voila! Zvenim kot TOP SHOP.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 3. 2010 - 0:32)

Pri nas je tudi psica na hodniku tako smrčala, da je fotra skrbelo, da ne bo kdo
mislil, ko gre po skupnem hodniku, da on tako smrči.
Rape of the mind is a social disorder...