Jump to content

Photo

Katero stvar ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
6405 replies to this topic

#5561 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19176 posts

Posted 09 April 2022 - 11:22 AM

Midva greva vedno v soboto zjutraj, men čez teden sploh ne znese, če smo še s tamalim zunaj pa kuhamo...

Dajte še ve kak račun nalepit, me res zanima, kaj kupujete :) mi večinoma skoz eno in isto.
  • 0

#5562 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 09 April 2022 - 11:36 AM

Barbarina, meni se zdijo vasi tedenski racuni ful nizki. Mi ni jasno, kako pridete do cca. 500 mesecno. Pri nas so taki zneski za par dni, da je konec meseca 450+.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5563 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19176 posts

Posted 09 April 2022 - 11:39 AM

1x mesečno gremo še v mesnico, občasno na tržnico, čistila. Na 500 res ne pridemo, 400 je pa realno.

Pa recimo če gremo na sladoled ali v pekarno ali lekarno po kakšno malenkost (kapljice za nos) vzamemo od tega denarja.

Morala bi vse račune šparat oz slikat, pa jih ne.
  • 0

#5564 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 09 April 2022 - 11:43 AM

Neee, teh banan se spomnim iz reklame, ce katera pac bolj v Mercator hodi :) Mi vecinoma hodimo v Hofer, ker je najcenejsi. Sicer nismo ze dolgo sli v nakup, da bi pokazala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5565 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 09 April 2022 - 11:54 AM

Meni se Hofer ze en cas ne zdi poceni. Ima pa trenutno kar dobro sadje. Sem zadnjic se tuhtala zakaj ze sem hotla racun spravit in ker se nisem spomnila sem ga vrgla 🤦
  • 0

#5566 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 09 April 2022 - 11:54 AM

Mah, meni je slo enkrat ta teden kar na bruhanje, ko sva sestela vse mesecne stroske. Se mi zdi, da se pa zdaj res poznajo podrazitve vsega. Potem pa clovek misli, da ima dobro placo. :(
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5567 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 09 April 2022 - 12:45 PM

Jaz bi prilepila pa ne znam. 😅 A preko telefona gre?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5568 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19176 posts

Posted 09 April 2022 - 01:08 PM

Ja, daš na full version.

Na naš proračun zaenkrat podražitve še niso veliko vpivale.
  • 0

#5569 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 09 April 2022 - 01:49 PM

Jaz sem tudi kupovala velikonočna jajca ta teden, ampak sem vzela Kinder v Sparu na kupon -25%.
  • 0

#5570 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17001 posts

Posted 09 April 2022 - 02:04 PM

Nakupi v tem tednu.

Attached Files

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5571 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 09 April 2022 - 02:07 PM

No _M_ zdaj jih lahko neses nazaj 🤦
  • 0

#5572 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 09 April 2022 - 02:08 PM

Ne? Velika jajca niso odpoklicana ali pač?
  • 0

#5573 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 09 April 2022 - 02:16 PM

https://www.zps.si/o...nosti-salmonele
Nekateri tudi, sicer mislim da ne Sparovi. Se pa seznam daljsa...
  • 0

#5574 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 09 April 2022 - 02:35 PM

Ja, vsak dan je seznam daljsi. 🙉

Tole je pa nas danasnji tedenski nakup:

Je pa malce visji znesek, ker sva vzela se plenice (so bile ravno 40% znizane), knjigo in spodnje majice in dezne hlace in jakno za mulca.

Vceraj pa je moz ze se po kruh, sadje, zelenjavo in par malenkosti:

• 0

#5575 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17628 posts

Posted 09 April 2022 - 02:48 PM

Iz Coopa, naredila sva si zaloge pašte (ni cenejša kot pri nas, je pa boljše kvalitete). On redno kupuje tudi Listerin vodice, menda so cenejše kot v Slo. Sem p dobila 1 kilo pasate za 75 centov, no.

Attached File  IMG20220409152258.jpg   129.77KB   0 downloads
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5576 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 09 April 2022 - 02:58 PM

Pasta je se vedno cenejsa. Pri nas so recimo integralne Barilline testenine ze po 1,8. So mi pa tudi njihove navadne testenine super.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5577 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 09 April 2022 - 03:02 PM

Jaz komaj cakam da bomo imeli to kam spravit,ker so mi res taka muka ti sopingi,ker imamo lahko res prakticno po eno kilo vsakih makaronov in riza, vec nimamo kam pospravit, isto kava in se kaj, meni je res odvec, da vsak teden lahko prinesem samo tiste 4piksne fizola in po par litrov mleka.
  • 0

#5578 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17628 posts

Posted 09 April 2022 - 03:12 PM

Pasta je se vedno cenejsa. Pri nas so recimo integralne Barilline testenine ze po 1,8. So mi pa tudi njihove navadne testenine super.

A res, ja saj možno. Barilla PZ špageti so bili 0,95. Vem, da v Conadu se kakšne svedre, penne ali metuljčke dobi tudi pod 0,8 pol kile, polnozrnati. Iz bele moke še toliko ceneje. Pa je nekako boljša kot tisto, kar dobim npr. v Hofru. Tako da za ene reči se splača naresti zalogo, če prideš do štacune.

Ujela sem tudi Rilastil akcije, samo ni šans, da bi se lahko na forumu zmenile tako na hitro, jaz sem se tudi morala takoj odločit. :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5579 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 09 April 2022 - 03:38 PM

Sem nasla enega iz marca. Zal mi obrne tu in v imgbox. Kupujemo pa riz, testenine, paradiznik, kavo in sokove (tu ne bodis 100% v vseh okusih).

I8XktZz1_t.jpg 2mqV11tP_t.jpg
  • 0

Tumblr

#5580 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 13 April 2022 - 06:38 PM

Na eno kartic poo sem vzela toast na popust, na drugo pa 3 scetke, je samo tisto na ločenem računu.
Pa v Tuš sem šla po čokoladna jajčka in par zajcev.

Attached Files

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users