Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5561 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 November 2011 - 11:50 PM

To, da nikakor ne dobim službe. Vsi so na razgovoru navdušeni, a na koncu se vedno odločijo za nekoga drugega. cry.gif
Edino podjetje, ki je pokazalo namen, da bi me zaposlili, pa se je izkazalo za skrajno neresno in s takimi itak človek nima prihodnosti. ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5562 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 25 November 2011 - 12:02 AM

QUOTE(Eli @ 24. 11. 2011 - 23:11) View Post

Na živce mi gre, ko ljudje, ki nimajo pojma o pravu, STALNO potrebujejo neke nasvete in rešitve, ko jim po veš kako to gre, pa dobiš nazaj odgovor: "Ne, ni tako". In jim ne moreš in ne moreš dopovedati, ker sami itak najboljše znajo, ker so prebrali neko sodbo (PAZI!?) vrhovnega sodišča cry.gif laugh.gif
Ja pa zakaj zaboga potem sploh sprašuješ, potemtakem bi moral biti najmanj ustavni sodnik!

Jap, šank akademija ve vse! woot.gif down.gif Mene so tudi taksni v sluzbi spravljali ob zivce, potem sem pa ubrala novo taktiko; ko je prisel s kaksnimi "slisal sem", "baje", "na netu pise", "ta in ta mi je povedal" sem samo rekla potem pa naj ti zrihtajo tam, kjer si slisal/so rekli/so kazali ali pa, prinesi mi crno na belem napisano, kaj in kako, po katerem zakonu itd.. Pa bom delala drugace.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5563 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30005 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 November 2011 - 08:35 AM

vnete oči. včeraj zvečer so ble spet borbe, po mojem je mačja dlaka, ker se mi je mačkon raztegnil po trebuhu pa vse do obraza.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5564 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 November 2011 - 09:37 AM

Kitajska roba mad.gif
Itak že ne vem koliko let nisem tam nič kupila, ker majo nekvalitetno in drago. Spomnim se samo enega flisa, ki je imel na stranski nalepki napisano da je iz bombaža. Takrat sem vidla da so te etikete pri njih bolj za okras in da pišejo gor karkoli že. Tudi tam kjer napišejo da je svila je ponavadi plastika.

Zadnjič sem si mogla na hitro kupit ene nogavice, ki so ble kao 95% bombaž, aha, sure, po 1uri sem vidla kaj mam gor, noga mi je tko švicala, da jasno ni. Nikol več res.
  • 0

#5565 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 26 November 2011 - 01:35 AM

To, da se na javnih wc-jih ženske ne zaklepajo. Potem jaz odprem vrata in zgleda, kot da sem vdrla noter in se jaz počutim ful neprijetno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5566 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2011 - 06:52 AM

QUOTE(Marmelada @ 26. 11. 2011 - 1:35) View Post

To, da se na javnih wc-jih ženske ne zaklepajo. Potem jaz odprem vrata in zgleda, kot da sem vdrla noter in se jaz počutim ful neprijetno.

Se mi je to zgodilo v McDonaldsu v Avstriji. Pride noter ena očitno kar premožna, vpadljivo oblečena ženska, v vrtoglavih petkah, mini krilu... in gre čez čas na wc. Midva sva se ravno odpravljala, pa če mudilo se nama je, ampak sem še prej skočila na wc.
Pridem v wc, vse zasedeno, razen ena vrata so bila za kakšnih 10cm priprta. Zato jih nič hudega sluteča odprem in zagledam to žensko, kako z razkrečenimi nogami sedi na školjki in si z velikim zanimanjem ogleduje svoje mednožje in se tapka z wc papirjem, kot da še nikoli ni videla, kaj ima med nogami. Prav po akrobatsko je bila zvita, ker je očitno morala dobro preverit, da še ni kje kakšna kapljica ostala. laugh.gif
Jaz sem seveda videla vse - še v globino, pa čeprav je šlo za mogoče dve sekundi. Ko me je zagledala, je zavpila, jaz sem pa medtem že zapirala vrata. Me je kar šokiralo, ker res nisem pričakovala takšnega prizora. ermm.gif

Meni res ni jasno, kaj je z ljudmi. Saj niso doma! blink.gif
Jaz, če se slučajno vrat ne da zaklenit, ves čas držim za kljuko, da ja ne bi kdo vstopil.

• 0

#5567 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 November 2011 - 10:43 AM

Men je bolj glupo to, da se pred odpiranjem vrat ne potrka. Jaz se v vecejih, ki se zaklepajo s klasičnim ključem, dostikrat ne zaklenem, ker sem parkrat ostala zaprta not in me je strah, da bi spet, ampak vedno držim kljuko, da mi noben ne more uletet noter, čeprav je včasih nerodno z eno roko oblečt hlačke, zapet bodi in obleč žabe. Pa ko si potem umivam roke, stalno videvam ženske, ki zakorakajo v prostor in kot Herkules odprejo vrata ne da bi prej potrkale.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5568 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 November 2011 - 11:11 AM

QUOTE(Coco* @ 26. 11. 2011 - 10:43) View Post

Men je bolj glupo to, da se pred odpiranjem vrat ne potrka. Jaz se v vecejih, ki se zaklepajo s klasičnim ključem, dostikrat ne zaklenem, ker sem parkrat ostala zaprta not

Enako. Da potrkaš, je osnovna kultura, no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5569 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 November 2011 - 11:12 AM

Ojoj Immortelle lol1.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#5570 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 November 2011 - 11:13 AM

Podpis, mene to 100x bolj moti kot nezaklepanje.
  • 0

#5571 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 November 2011 - 11:23 AM

Če so vrata dobrih 10 cm priprta in je čista tišina, je pač varno domnevati, da nihče ne sedi na školjki in si gleda v p****. sleep.gif

Se mi je pa že zgodilo, da se vrata niso dala zaklenit in sem od znotraj držala za kljuko, pa prihrumi neko babše in z vso silo potegne vrata, da me je potegnilo dol s školjke skupaj z njimi.

Drugače pa jaz ne trkam, raje počakam in poslušam par minut, če se kdo notri premika, potem pa na rahlo in počasi odprem vrata. Pa ko smo že pri tem...

Na živce mi gre trkanje na vrata, ko sem v javnem wcju - ker me dela živčno in ene res ne znajo lepo potrkati, ampak skoraj razbijejo vrata. dry.gif
  • 0

#5572 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 November 2011 - 11:43 AM

Men je edina logična stvar, da se na javnem WC-ju zakleneš. V šoli, kjer smo imeli prastare wc-je in se kdaj tud ni dalo zaklenit smo se pač s sošolkami "čuvale", tud zdej se vedno zaklenem, če se ne da pač ne grem (če nisem s kakšno punco, da čuva). Sploh si ne predstavljam, da bi mogla držat kljuko (fffuuujjj), sej sploh lulat ne bi mogla. laugh.gif Pa odkar sem imela eno grozno izkušnjo, grem vedno s telefonom na wc.
  • 0

#5573 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30005 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 November 2011 - 11:57 AM

jaz se tudi full bojim, da bi kje ostala zaklenjena in vedno sprobam pri odprtih vratih, če se da zaklenit in odklenit. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5574 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 27 November 2011 - 03:37 PM

QUOTE(Plain Jane @ 26. 11. 2011 - 11:43) View Post

Men je edina logična stvar, da se na javnem WC-ju zakleneš. V šoli, kjer smo imeli prastare wc-je in se kdaj tud ni dalo zaklenit smo se pač s sošolkami "čuvale", tud zdej se vedno zaklenem, če se ne da pač ne grem (če nisem s kakšno punco, da čuva). Sploh si ne predstavljam, da bi mogla držat kljuko (fffuuujjj), sej sploh lulat ne bi mogla. laugh.gif Pa odkar sem imela eno grozno izkušnjo, grem vedno s telefonom na wc.

Meni tudi. Če se da zaklenit, se zakleni. Trkanje na javnih wc-jih se mi ne zdi, da bi spadalo pod osnovno kulturo, kot trkanje preden vstopiš v pisarno, stanovanje ali kaj takega. No, drugače pa jaz ponavadi potrkam, ampak to samo v primeru, če so vrata na klasično kljuko in spredaj ni tiste rdeče-bele oznake, da veš če je zaklenjeno ali ne. Ali pa malo počakam, da slišim, če se notri kaj premika.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

• Guests

Posted 27 November 2011 - 08:28 PM

Jaz tudi ne trkam na javnih wc-jih, če so vrata odprta se itak ve, da ni zasedeno, če so pa zaprta pa pogledam če se vidi kakšna senca in najprej samo kljuko dol potisnem, brez da bi odprla in če je kdo slučajno notri se že oglasi ta čas in pove da je zasedeno.
  • 0

#5576 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 09:29 PM

QUOTE(Immortelle @ 26. 11. 2011 - 11:23) View Post
Če so vrata dobrih 10 cm priprta in je čista tišina, je pač varno domnevati, da nihče ne sedi na školjki in si gleda v p****. sleep.gif

laugh.gif

Drugače pa jaz ne trkam, vedno grem tja, kjer zagotovo vem, da ni nikogar. Velikokrat pa potem
tudi nazaj ven in kam drugam, ker me vsakič znova presune, kakšne svinje znajo biti nekatere ženske.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5577 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 November 2011 - 09:34 PM

Mene je zadnjič na faksu skoraj kap, ko sem videla en WC. Si nisem predstavljala, da je nekdo možen tako sranje (dobesedno) za seboj pustit. Kakšne ogabne svinje so nekateri, saj ni za verjet.
  • 0

#5578 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 09:44 PM

JA! Ni bilo samo enkrat, da sem šla raje na moški wc. sleep.gif
  • 0

#5579 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 09:46 PM

Tudi jaz sem že nekajkrat zavila tja, ja. Tudi zaradi tega, ker je tam ponavadi manjša gužva in načeloma,
ne boste verjeli, naletim na lepše skrete.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5580 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27607 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 November 2011 - 09:50 PM

Ja, res je, moški veceji so ful bolj čisti, ampak bolj zaudarjajo. Meni je pri moških vecejih nerodno samo to, da se zna zgoditi, da pride pol kak tip noter in začne namigovat tipa 'greva se zapret noter' pa take. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users