Dva plašča sem pobrila, kaj pa vem, normalna znucanost, na ovratniku, kjer se drgne torba in okrog žepov...

Vprašanja
Posted 24 November 2023 - 07:20 PM
Posted 04 December 2023 - 01:34 PM

Pablo Picasso
Posted 10 December 2023 - 12:36 PM
Nikakor ne najdem famoznega sušilca za čevlje, bi lahko lepo prosila za link, tiste ki ste kupile?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 December 2023 - 12:50 PM

Pablo Picasso
Posted 27 February 2024 - 08:26 AM
Jaz mam to ze dolgo zeljo, pa ne znam. Enostavno nimam tega obcutka, znanja. Dost mam teh svojih cot, k jih polovico oblecem na svete case, imak pa dva puloverja ki ju drajsam celo zimo in sta mi fuuuuul vsec....
Zaenkrat se mi zdi da imam oar kljucnih kosov - jeans jacket, crn blazer, crno ledrasto jakno, en trenc v krem barvi.
Kavbojke imam, par kril bon dodala, kaj pa hlace? Hlace so mi tak problem kupovat in pa seveda zgornji deli, ce niso puloverji....
Dejansko bi rada zreducirala vse na minimum.
Posted 27 February 2024 - 08:31 AM
Poglej kaj takega: Hlače z gubo cigaretnega kroja BARVA: črna - RESERVED - 5020V-99X
Hlače chino s pasom BARVA: beige - RESERVED - 8311Z-08X
Jaz nosim s takšnimi hlačami srajce ali pa ozke majice, not zatlačene in čez jopico ali blazer.
Drugače pa Pinterest je zakladnica idej za outfite...
Posted 27 February 2024 - 09:11 AM
Uf, te s cigaretnim krojem so mi precej všeč. Lahko imaš na teniske in zgleda bolj casual, lahko pa daš kakšne petke oz lepše čevlje pa po moje tudi kul izpade.
[Napoleon]
Posted 27 February 2024 - 09:30 AM
Posted 27 February 2024 - 09:34 AM
Tiste hlače od Vero mode so meni obupno stale, tak čuden material, sem jih vrnila.
Posted 27 February 2024 - 09:46 AM
Poguglaj alyssa beltempo, audrey coyne, Justine leconte, emily wheatley, lydia tomlison...
Jaz se sicer tega ne grem, ampak te pa naučijo kombinirat. Rada poslušam, pogosto bolj na pol, zjutraj, ko se rihtam.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 February 2024 - 10:17 AM
Posted 27 February 2024 - 10:50 AM

O shit barbarina..ja bom vidla na slikah zgledajo ok

Posted 27 February 2024 - 11:10 AM
Tiste hlače od Vero mode so meni obupno stale, tak čuden material, sem jih vrnila.
Aja? Jaz imam tudi (celo dvoje :'D) take (ali pa vsaj zelo podobne) od iste znamke, pa so mi daleč najljubše, sem jih nosila celo poletje in še v jesen.
Posted 27 February 2024 - 12:12 PM
Fiona, meni se zdi, da bi lahko na Best secret našla marsikaj kvalitetnega in ugodnega za capsule wardrobe. Konec koncev je poanta tudi v tem, da oblačila zdržijo xy let. Jaz se določenih znamk prav izogibam, ker me je kvaliteta razočarala. Med drugim Reserved in Vero moda.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 February 2024 - 12:37 PM
Meni pa BS ne potegne, redko najdem kaj za sebe, če pa že, pa ni moje številke.
Jaz sem pa z kvaliteto Reserved in Vero moda zelo zadovoljna. Imam kose, ki jih nonstop nosim, npr. od Vero mode navadno črno jopico že 10 let, pa je ista kot je bila.
Posted 27 February 2024 - 12:45 PM
Kvaliteta izpred 10 let nasplošno ni primerljiva z današnjo. Če bi si morala obnovit službeno garderobo, kot si si jo npr. ti v zadnjem letu, sploh ne bi vedela, kje in kaj kupit. Že sami materiali so povečini podn.
Ene casual hlače, ki sem si jih nazadnje kupila v Intersportu, so bile po nekaj nošenjih in 2 pranjih čisto luknjaste in so zdaj pri sodnem izvedencu. Me prav zanima, če pri tistem zloglasnem Jožetu, ki vse reklamacije zavrne.
― V. Van Gogh
Posted 27 February 2024 - 12:51 PM
Vidva vse v sušilcu sušita, ne? Možno, da je tudi to malo krivo, ker jaz res nimam težav.
Tiste hlače, ki si jih ful pohvalila?
Posted 27 February 2024 - 12:51 PM
Posted 27 February 2024 - 12:53 PM
Ne, teh mojih ta lepših stvari ne. Pletenin pa sploh nobenih ne dajeva v sušilca.
Tiste, ja. Mi jih je ful žal. Na AY sem sicer našla podoben model iste znamke pa ne upam naročit.
― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users