Jump to content

Photo

Katero stvar ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
6405 replies to this topic

#5541 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 02 April 2022 - 02:56 PM

Ne, res so tako podražili maslo. Za 2€ ga dobiš samo še v kakšni akciji. Mi je pa v Mercatorju že padlo v oči, da ga pod 3€ skoraj ni.
Jaz vzamem v Hoferju slovenskega za 2,2.
  • 0

#5542 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 02 April 2022 - 02:59 PM

Vem, da so ga, ampak je vsak teden eno znizano. Ljutomersko, MU... Zdajle imam Spar Bio in je bilo 1 teden nazaj 1,99€ :) Ne kupujem S Budget ipd. Imam za celo Ukrajino zalog "premium" izdelkov.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5543 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 02 April 2022 - 03:26 PM

Meni je pa ravno Ljutomersko najbolj okusno. Ponavadi sicer Hoferjevega kupujeva.

Podgana, kako ti znese vse akcije spremljat? Meni je ze obisk trgovine najvecja izguba casa, skoraj nikoli ne grem jaz.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5544 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 02 April 2022 - 04:16 PM

Pogledam reklame. Pac papirnate in obkrozim :D Saj ne hodim za vsak drek, mi mora res nekaj stvari v katalogu disati. Pa mi imamo sreco, ker so skupaj Hofer, Spar in Mercator. Niti ne grem vsak teden. Recimo v teh reklamah zdaj ni nicesar, tako da ta teden nismo sli in ne bomo sli vsaj do naslednjega vikenda (razen po kaksne banane, solato). Nimamo neskoncnega budgeta in mi je to res v zadovoljstvo, da kupim vsaj 25% znizano (ne vsega, valda) :D

Pa kaj kupim na zalogo. Npr. konzerva fizola je v Hofru 39 centov, Mutti proizvodi so veckrat na leto znizani 30%, posebne Barille kupim v Ita. (oz. kaksno drugo cenejso znamko)... Pa jajca, piscance, govedino, med in olivno kupimo lokalno in zaenkrat se cenejse kot v trgovini. Za 10 vrhunskih prosto rejnih jajc (na crvih in delno na krmi) dam 2,5. Upam, da vam ne tezim ful o tem, ampak rada govorim o tej temi :D A se vidi?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5545 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17629 posts

Posted 02 April 2022 - 04:28 PM

Midva ne dobivava reklam, pogledam kataloge na internetu. Občasno pač, ne vedno. To vzame nekaj minut na teden. Obisk trgovine pa pol ure na teden (+ da se pripelješ do tja). Še vedno hraniva račune za špežo in 1x mesečno si vzamem 15 minut da seštejem.

Zadnji nakup

Attached File  IMG20220402173124.jpg   105.02KB   0 downloads

Tekoči prašek je 5L in upam, da bo zadoščal za lep čas. Ostale drage dobrote (npr Alpro, kruh z drožmi od Ane Roš..) pa sem tudi vzela zaradi akcije, drugače ne bi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5546 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 02 April 2022 - 05:10 PM

Maslo 3,50€, noro!

V sparu je 2.99, ful razlika :o tudi sicer je menda Mercator najdražji.
  • 0

#5547 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85996 posts

Posted 02 April 2022 - 05:10 PM

Pa mi imamo sreco, ker so skupaj Hofer, Spar in Mercator.

Midva morava it pa v vsako trgovino posebej, edino Hofer in DM sta skupaj. So pa vsaj vse blizu, ampak če greva naenkrat v vse 3, kjer večinoma kupujeva (Hofer, Eurospin in Spar), nama to vzame krepko več kot eno uro (pa še to v času, ko ni največ ljudi), tako da to ni tedenski podvig. Gre pa takrat 200 € takoj. Kupujeva pa večinoma ene in iste stvari, ne glede na akcije.  

Btw, v našem Hoferju tega fižola ni že zihr en mesec, ne vem zakaj. Sva ga drugače skos kupovala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5548 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17629 posts

Posted 02 April 2022 - 05:15 PM

Midva greva po večji tedenski nakup običajno samo v 1 trgovino. Če jih je potrebno obdelati več, je seveda bolj potratno
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5549 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 02 April 2022 - 05:15 PM

Nama.je pa danes tasca nabavila in se moramo se zmenit glede racunov,ker je bilo v sredo res samo 50€ vsega skupaj,ker so bile tako slabo zalozene trgovine.
  • 0

#5550 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 02 April 2022 - 05:47 PM

Jaz imam Spar in Tuš aplikacijo na telefonu, notri imam tudi vse kupone, ki so na voljo, tako da imam kar pregled. Pa Hofer spletno stran precekiram redno, ker tudi mi ne dobimo reklam (na našo željo).
  • 0

#5551 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 04 April 2022 - 07:20 PM

Jaz imam aplikacijo listek, toplo priporočam, za sestavljanje seznamov, ki jih lahko tudi deliš (recimo za spar in DM imava oba z možem da nama sinhronizira) pa v njem so vsi letaki
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#5552 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17629 posts

Posted 05 April 2022 - 06:05 PM

Hvala, Mayckica, je res uporaben app! Sicer je prostor za izboljsave, je pa ze to fajn, da so aktualni letaki zbrani na kupu.
  • 0

Bill Bullard

#5553 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 09 April 2022 - 09:13 AM

+ plenice DM

Attached Files

• 0

#5554 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 09 April 2022 - 09:52 AM

A to je Z bregov puding? V Hofru je po 80. Pa ljutomersko maslo je zdaj 2 v Sparu, Jina ;)
  • 0

Tumblr

#5555 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 09 April 2022 - 10:19 AM

Banane so pa v Eurospinu zdaj po 99 centov.
  • 0

#5556 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 09 April 2022 - 10:27 AM

Z bregov, ja. Hvala. Sicer mislim, da nimajo vseh 3 okusov, vsaj videla jih nikoli nisem. Pa res redko gremo v Hofer. V spar greva vsako soboto in koristiva 10% popust. Pa v Lidl.
  • 0

#5557 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 09 April 2022 - 10:50 AM

Vanilije pa res ni. Cokolada je pa mandelj je, ampak na cisto drugem koncu hladilnika.
Banane so tudi v Mercatorju po 99.
  • 0

Tumblr

#5558 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19178 posts

Posted 09 April 2022 - 10:52 AM

A ve npr. če so v eni trgovini znižane banane, grete pol samo po banane tja al naredite tam cel nakup?
Ker jaz, ko se navadim na eno trgovino, mi ni drugam za hodit, ker sem ko zbezljana koza not, ne znajdem se in pol stvari pozabim kupit.
  • 0

#5559 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32334 posts

Posted 09 April 2022 - 10:54 AM

Samo po banane ziher ne bi šla, tako da bi moralo bit v akciji še kaj drugega. Naceloma pa grem vsaj 1x na teden v Spar in Hofer, občasno tudi Tuš, tako da se znajdem povsod. Sem pa hitro fertik.
Na koncu smo ugotovili, da bi dobili minjona, če bi šli danes v Eurospin namesto vceraj, haha. Ampak ob sobotah v trgovino pa sama reeees ne maram hodit, sobota je koncno en dan, ko mi ni treba nikamor in mi je ful odveč to. Pa še gužva je bolj kot čez teden.
  • 0

#5560 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 09 April 2022 - 11:16 AM

Jaz grem obicajno v Spin in Hofer, zadnjic sva s tamalo dali 100€, ampak se ful hitro pozna, ker sva res nakupili toliko enega sadja in zelenjave. Pa v Spinu je ta teden v akciji veliko stvari,ki jih tudi obicajno radi vzamemo, tako da sva naredili kar orng nakup, se velikonocni jajci sem jima vzela.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users