Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5521 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 November 2011 - 05:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 11. 2011 - 17:39) View Post

Mene pa iritirajo izjemno ambiciozni ljudje, ki svoje ksihte rivajo vsepovsod, kjer je le možno.
Da so ja vsepovsod, četudi tja ne spadajo.

+1 down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5522 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 14 November 2011 - 06:06 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 11. 2011 - 17:39) View Post

Mene pa iritirajo izjemno ambiciozni ljudje, ki svoje ksihte rivajo vsepovsod, kjer je le možno.
Da so ja vsepovsod, četudi tja ne spadajo.

Enako.
Čeprav po drugi strani potem pomislim, da kaj pa če zgolj jaz nisem tako ambiciozna in zagnana, da bi rinila vsepovsod in se udeleževala vsega mogočega. hmm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5523 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2011 - 06:10 PM

To je pri našem študiju precej pogost pojav. twisted.gif
  • 0

#5524 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86862 posts

Posted 14 November 2011 - 06:14 PM

Meni gre pa na živce (predvsem lažna) skromnost ljudi, ki je značilna za Slovence. Ni čudno, da se potem večina izgubi nekje v sivem povprečju, če svojega dela in sposobnosti ne znajo cenit in se s čim pohvalit (oz. se nočejo, ne vem).
Pa ne govorim zdaj o hvaljenju vsepovprek, ampak o čisto zdravem odnosu do svojih dosežkov. Vključuje tudi kritiziranje vseh po spisku, ki z malo drugačnim obnašanjem izpadejo 'domišljavi' in 'samovšečni'. Fuj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5525 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 November 2011 - 06:41 PM

Ko se zmenis okvirno za eno uro in prilagodis svoje delo in work pace temu, da dokoncas pravocasno, potem se pa vse skupaj prestavlja na kasnejso uro in zavlece za nedolocen cas. Ja ma, bi pa sporocil, da se imam cas. Pol sem pa parajt in cakam. sad.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 14 November 2011 - 06:50 PM

Ja, js tud to sovražim. Da moram bit v pripravljenosti. verymad.gif
  • 0

#5527 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 06:58 PM

^ Mhm, tudi jaz to sovražim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5528 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 November 2011 - 10:18 PM

QUOTE(Immortelle @ 14. 11. 2011 - 17:32) View Post

Na živce mi gre nehvaležnost. Predvsem me iritira nehvaležnost starejših oseb, ki domnevajo, da si prijaznost in usluge od mlajših ljudi, tako ali tako zaslužijo in da je vse to samoumevno. mad.gif

Podpis. Pa nasploh mi gre na živce, da je ljudem marsikaj samoumevno.

In CIGARETNI DIM, omg, za bruhat.
  • 0

#5529 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 16 November 2011 - 10:29 PM

QUOTE(Sinnaia @ 16. 11. 2011 - 22:18) View Post

In CIGARETNI DIM, omg, za bruhat.

+1 glare.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5530 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 November 2011 - 04:12 PM

Nesposobn folk, oz. računalniško nepismen folk.
Me klikne sošolec iz OŠ, s katerim nimam stikov in mi reče, da bi šla on in njegova punca pred Božičem v Paris in če jima lahko najdem ful poceni karto in prenočišče v centru. laugh.gif Fak res, kot da ne more v google vtipkat Paris cheap hostel al pa nekaj?
  • 0
Viens, reste ici!

#5531 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 17 November 2011 - 04:31 PM

Komoditeta. ,)
So pa določeni ljudje, ki dobijo kar napad panike, če morajo kaj sami uredit, kar še niso. Saj jih razumem, vseeno pa nimam rada posla z njimi. Dam najprej neke smernice, in če ni dovolj, skupaj rešimo zadevo.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5532 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 18 November 2011 - 10:51 AM

Francoske spletne strani, namenjene turistom le v francoščini evil.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5533 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 18 November 2011 - 12:52 PM

Škrtost in še enkrat škrtost. Da bi kolegici za diplomo kupile nekaj za 20 €. Pa 5 nas je.
  • 0

#5534 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 18 November 2011 - 06:07 PM

^^

Podpis! wacko.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5535 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 19 November 2011 - 06:42 PM

Še en podpis.
Imamo zdej tri nove študentke v službi in je imela ena izmed njih rojstni dan. V navadi imamo, da se kupi neko darilce, vsaka da 2€. In sem vprašala eno od študentk, če bo zraven pri darilu, da bo pršlo okrog 1,5 oz. 2€ in me je pogledala kao huh.gif in rekla, da ne in da če se mi ne zdi to malo čudno, ker se še ne poznajo dobro... In sem rekla NE, halo?! Sej smo tim ane?
Đizus res. Sej še dobro, da je potem jedla piškote in ostale sladkarije, ki jih je una prinesla.
rolleyes.gif
  • 0

#5536 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 19 November 2011 - 08:29 PM

Se je potem vse ok pošlo, smo dale 37€, so se kar stinjale.
  • 0

#5537 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32748 posts

Posted 20 November 2011 - 11:59 AM

QUOTE(Frida @ 19. 11. 2011 - 18:42) View Post

Še en podpis.
Imamo zdej tri nove študentke v službi in je imela ena izmed njih rojstni dan. V navadi imamo, da se kupi neko darilce, vsaka da 2€. In sem vprašala eno od študentk, če bo zraven pri darilu, da bo pršlo okrog 1,5 oz. 2€ in me je pogledala kao huh.gif in rekla, da ne in da če se mi ne zdi to malo čudno, ker se še ne poznajo dobro... In sem rekla NE, halo?! Sej smo tim ane?
Đizus res. Sej še dobro, da je potem jedla piškote in ostale sladkarije, ki jih je una prinesla.
rolleyes.gif

Hmm, pri nas v službi se je pa to tudi že zgodilo in sploh ni šlo za študente, ampak nekdo pač izrecno ne želi prispevat za neko priložnostno darilo, za katerega smo se ostali odločili, da mu ga kupimo.
Konec koncev se mi zdi to čist njegova pravica, da pač ne želi prispevati in je svoje stališče tud dokaj razumsko argumentiral, tako da se meni osebno tudi drugače ne bi zdelo nekaj groznega sploh.

• 0

#5538 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 12:14 PM

Ampak včasih je treba iz "čez sebe" in za voljo dobrega vzdušja v timu pač požret neko malenkost.

• 0
Viens, reste ici!

#5539 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 20 November 2011 - 12:16 PM

Se strinjam z Ano, ceprav grem tudi jaz nerada preko sebe za nekaj, cesar ne cutim. In naceloma ne grem, vcasih je pac potrebno.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5540 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2011 - 12:17 PM

Razumem da je to res neko tvoje načelo in itak ne boš šla čez to, ampak če je to neka malenkost (v Kamijinem primeru 2eur blink.gif ) pa je res neodraslo, da daš na kocko dobro vzdušje.

• 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users