Spovednica
Posted 25 June 2008 - 10:03 AM

Posted 25 June 2008 - 11:42 AM
Ma panika me tudi grabi, ker vidim, da bo šel tudi tisti ta drugi izpit na tesno s časom. Ful stvari še je za predelat, jaz pa ne morm, da bi ob takem čudovitem vremenu sedela ves dan za knjigami. Ampak komaj avgusta pa tudi ne bi šla na izpit. Vendar vse bolj kaže da bom vendarle mogla it. Mah. Sovražim že to učenje in faks. Komaj čakam,da bo konec.
Posted 25 June 2008 - 02:01 PM

Mogoče edino to, da se mi zdi, da se ne posvečam dovolj sama sebi, da pustim določenemu folku, da kar manipulira in pometa z mano, čeprav nisem tako neumna, da tega ne bi opazila. Drugač znam bit tud js prava bitch, če hočem samo ne vem zdaj sem v nekem takem čudnem krhkem stanju.

Pa premalo grem v naravo, pa bi mi koristilo.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 June 2008 - 08:51 PM
Pa kr slabo mi je,ker sam pomislm, da L. cel klinčev mesec ne bom vidla. Zdečle sva 1 fuking tedn narazn, pa jo missam.
Posted 26 June 2008 - 10:45 AM
Prisežem,da ga pustim v trenutku,če mu ne bo všeč torta ki jo bo dobil(bom sama spekla) ali pa kopalke,ki sem jih kupila.Mu fuknem torto v glavo,na mt.
Iz te moke ne bo dolgoročnega kruha.
Posted 26 June 2008 - 10:55 AM

Spovedujem se, da ne maram več poletja. Zakaj je tak jebeno vroče?! To sploh ni več humano ...
Posted 26 June 2008 - 11:01 AM
Eli, vsa čast!
Ja ful

Jst bi si tud želela kdaj še vzporedno študirat, mam še tolk neizpolnjenih želja, hihi. Fak, kaj se oglašam še na fax nism niti šla

Sam morš bit pa najbrž zelo priden in usklajevat vse to. Bravo.
Posted 26 June 2008 - 11:11 AM

Posted 27 June 2008 - 09:31 AM

Zakaj more vedno kdo zajebat?

Posted 27 June 2008 - 08:21 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 June 2008 - 08:26 PM
Posted 27 June 2008 - 08:31 PM

Posted 27 June 2008 - 08:39 PM

Posted 27 June 2008 - 08:55 PM

Po 1 letu sva se razšla in je ful čudn občutek, sploh ne dojemam, čeprov se je zadeva vlekla že 1 mesec in vse, ampak sm ful v šoku, prizadeta, ma ne vem. Sploh ne vem, kaj je točno narobe med nama, ker nama je drugače tok fajn in se tok štekava in vse. Samo te najine kregarije, nasprotja, drugačni pogledi... To uniči vse. In ni šlo drugače. Prepopolno sva se razšla... Preveč je razumen in čuten. Preveč. Ker če bi bilo bolj grobo in hladno, bi lažje pozabila, tako pa ne morem

Posted 27 June 2008 - 09:03 PM

Pri nama je bila zelo podobna zadeva pa naju poglej zdaj - pod isto streho
Posted 27 June 2008 - 09:40 PM

Posted 27 June 2008 - 09:54 PM
Princess, sploh ne vem kaj bi rekla, razen: drži se!

Pri nama je bila zelo podobna zadeva pa naju poglej zdaj - pod isto streho

ma midva sva... ma ne vem. funkcionirava loh ful dobr, frenda sva res največja pa vse. samo sva si tok različna, da težko shajava. sej delava kompromise, ampak večno to ne gre. ful je blo tko... čudn. ful sva sicer okol hodila, vedno me je kam pelju, vedno sva si vse zaupala. samo je bilo pa ogromno stvari, kjer sva se tok razhajala, da kr ni res. in potem se je začelo kreganje in sekiranje in vse to. je postalo bedno in ni šlo več naprej

Posted 27 June 2008 - 10:49 PM
Midva se pričkava zaradi banalnosti - na primer: jaz hočem kremo za pred in za po sončenju. On pa pravi, da je to samo marketinška poteza in da včasih ni bilo krem za po sončenju. Zakaj bi jih potem zdej kupoval. Pa sem mu hotla razložit mal glede sestavin pa je tupil svoje naprej. Debata pa je trajala vsaj 20 minut. Kaj naj mu potem? Pač pozabim na takšne stvari, ker mi niso pomembne.
Kar se pa tiče "velikih stvari" se pa pač pogovoriva in dogovoriva, kje bo kdo popustil. Verjetno se spomniš pridige "o kosih in drozgih". Nauk je tak, da mora vsak malo popustit in ne vedno vlečt v svojo smer.
Pač pogovorita se, ostanita prijatelja (ker dobrega prijatelja težko najdeš, lahko ga pa izgubiš - tega pa nočeš) in bosta videla, kaj bo.
Posted 28 June 2008 - 09:10 AM

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 28 June 2008 - 09:20 AM

Jst bi pa svojga kar zadavla včasih. Ta teden je pri meni in mi gre tolk na živce, ker se mu ne da čist nč pospravt in pol jst vse pospravm...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users