Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5501 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 25 June 2008 - 10:03 AM

Hvala.AMpak res ni nič takega, letos sem se res bolj kot ne prešvercala skoz laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5502 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 25 June 2008 - 11:42 AM

Meni se bo zmešalo. Jutri imam izpit in še nič ne znam. Še pogledala si nisem stvari, zdaj pa mi je ena sošolka poslala vprašanja in vidim, da so kar nekaj. Res ne razumem kak pomen imajo taki čisto nezgodovinski predmeti za nas. Tak nič koristnega ne naučijo, samo ena piflarija na pamet več.
Ma panika me tudi grabi, ker vidim, da bo šel tudi tisti ta drugi izpit na tesno s časom. Ful stvari še je za predelat, jaz pa ne morm, da bi ob takem čudovitem vremenu sedela ves dan za knjigami. Ampak komaj avgusta pa tudi ne bi šla na izpit. Vendar vse bolj kaže da bom vendarle mogla it. Mah. Sovražim že to učenje in faks. Komaj čakam,da bo konec.
  • 0

#5503 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 June 2008 - 02:01 PM

Sploh se nimam za spovedat, ker sem zadnje čase zelo pridna in so drugi grdi do mene. biggrin.gif oops.gif

Mogoče edino to, da se mi zdi, da se ne posvečam dovolj sama sebi, da pustim določenemu folku, da kar manipulira in pometa z mano, čeprav nisem tako neumna, da tega ne bi opazila. Drugač znam bit tud js prava bitch, če hočem samo ne vem zdaj sem v nekem takem čudnem krhkem stanju. ermm.gif Se še zase ne znam več potegnit, kam to pelje...verjetno ne daleč. huh.gif

Pa premalo grem v naravo, pa bi mi koristilo.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5504 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 25 June 2008 - 08:51 PM

Joj, dej nej že oba B-ja prideta domov. Men se že trga, ful oba pogrešam in butaste pogovore, žuranje, ipd.

Pa kr slabo mi je,ker sam pomislm, da L. cel klinčev mesec ne bom vidla. Zdečle sva 1 fuking tedn narazn, pa jo missam.
  • 0

#5505 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 June 2008 - 10:45 AM

Vsem i gre na živce,še najbolj pa fant.
Prisežem,da ga pustim v trenutku,če mu ne bo všeč torta ki jo bo dobil(bom sama spekla) ali pa kopalke,ki sem jih kupila.Mu fuknem torto v glavo,na mt.
Iz te moke ne bo dolgoročnega kruha.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5506 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2008 - 10:55 AM

blink.gif laugh.gif Glej, da ga ne boš v navalu silne jeze fentala.

Spovedujem se, da ne maram več poletja. Zakaj je tak jebeno vroče?! To sploh ni več humano ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#5507 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 June 2008 - 11:01 AM

QUOTE(Frida @ 25. 6. 2008 - 10:16) View Post

Eli, vsa čast!

Ja ful thumbup.gif

Jst bi si tud želela kdaj še vzporedno študirat, mam še tolk neizpolnjenih želja, hihi. Fak, kaj se oglašam še na fax nism niti šla laugh.gif
Sam morš bit pa najbrž zelo priden in usklajevat vse to. Bravo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#5508 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 26 June 2008 - 11:11 AM

Pri nas na faxu so naravnost gnidoživke. Še kar ni blentovega razultata od izpita, pa sploh nas ni blo tolk velik. Solit naj se gre stari, ker je tak polž. Na konc bom pa še zvedla, da sploh nardila nism, super-not! down.gif
  • 0

#5509 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 June 2008 - 09:31 AM

evil.gif Zakaj more bit folk tak? evil.gif

Zakaj more vedno kdo zajebat? mad.gif za popizidit. Že 1000 let se menmo za to Aqualuno in pol tik pred zdajci ena zajebe. Hvala lepa verymad.gif Jebem mater vsem pa mi je vseen. 2 vedno vse zorganizirava, oni pa pol tkole, na vrat na nos. Fak off rpg.gif (pa taki frendi... hahaha, a loh umrem od smeha)
  • 0

#5510 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29846 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 June 2008 - 08:21 PM

tečna sem, ker sem zmatrana pa ker hočem vse naenkrat narest, ko da bo jutri konc sveta. budalo! slap.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5511 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 June 2008 - 08:26 PM

koka sm, ena velka koka
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#5512 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 27 June 2008 - 08:31 PM

počutim se kot največji debil, ker vidim, da se mi za ta izpit, ki ga imam v ponedeljek ne bo ratalo vsega naučit. wallbash.gif
  • 0

#5513 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32470 posts

Posted 27 June 2008 - 08:39 PM

ful mam tremo pred jutrišnjim dnem sad.gif ... Neznansko si želim, da bi bilo čimprej mimo in se bom zbudila v nedeljsko dopoldne, šla na kosilo z našimi in se 100% prepustila mislim na dopust & morje čez 1 teden ter prav kmalu začela pakirat tongue.gif
  • 0

#5514 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 June 2008 - 08:55 PM

Nehala sva cry.gif

Po 1 letu sva se razšla in je ful čudn občutek, sploh ne dojemam, čeprov se je zadeva vlekla že 1 mesec in vse, ampak sm ful v šoku, prizadeta, ma ne vem. Sploh ne vem, kaj je točno narobe med nama, ker nama je drugače tok fajn in se tok štekava in vse. Samo te najine kregarije, nasprotja, drugačni pogledi... To uniči vse. In ni šlo drugače. Prepopolno sva se razšla... Preveč je razumen in čuten. Preveč. Ker če bi bilo bolj grobo in hladno, bi lažje pozabila, tako pa ne morem cry.gif cry.gif sad.gif
  • 0

#5515 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 27 June 2008 - 09:03 PM

Princess, sploh ne vem kaj bi rekla, razen: drži se! console.gif

Pri nama je bila zelo podobna zadeva pa naju poglej zdaj - pod isto streho
  • 0

#5516 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 June 2008 - 09:40 PM

Jaz bom Hervis razfukala enkrat. Kak majo vse nametano kot ena navadna prokleta ciganarija. KRNEKAJ. Halo debili prokleti. IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#5517 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 27 June 2008 - 09:54 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 27. 6. 2008 - 22:03) View Post

Princess, sploh ne vem kaj bi rekla, razen: drži se! console.gif

Pri nama je bila zelo podobna zadeva pa naju poglej zdaj - pod isto streho

cry.gif kok lepo...

ma midva sva... ma ne vem. funkcionirava loh ful dobr, frenda sva res največja pa vse. samo sva si tok različna, da težko shajava. sej delava kompromise, ampak večno to ne gre. ful je blo tko... čudn. ful sva sicer okol hodila, vedno me je kam pelju, vedno sva si vse zaupala. samo je bilo pa ogromno stvari, kjer sva se tok razhajala, da kr ni res. in potem se je začelo kreganje in sekiranje in vse to. je postalo bedno in ni šlo več naprej cry.gif kot brezno...

• 0

#5518 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 27 June 2008 - 10:49 PM

Joj res...kot bi sebe brala. Midva sva pač na koncu (čez 2 meseca in pol) pogruntala, da skupaj je težko, narazen je še težje. Ne vem...mogoče sva vse trezno premislila pa ugotovila, da sva naredila napako. Pa pri nama je drugače - sva le 6 let starejša in zato tudi malce bolj odraslo razmišljava (s tem nikakor ne ciljam na to, da vidva ne).

Midva se pričkava zaradi banalnosti - na primer: jaz hočem kremo za pred in za po sončenju. On pa pravi, da je to samo marketinška poteza in da včasih ni bilo krem za po sončenju. Zakaj bi jih potem zdej kupoval. Pa sem mu hotla razložit mal glede sestavin pa je tupil svoje naprej. Debata pa je trajala vsaj 20 minut. Kaj naj mu potem? Pač pozabim na takšne stvari, ker mi niso pomembne.

Kar se pa tiče "velikih stvari" se pa pač pogovoriva in dogovoriva, kje bo kdo popustil. Verjetno se spomniš pridige "o kosih in drozgih". Nauk je tak, da mora vsak malo popustit in ne vedno vlečt v svojo smer.

Pač pogovorita se, ostanita prijatelja (ker dobrega prijatelja težko najdeš, lahko ga pa izgubiš - tega pa nočeš) in bosta videla, kaj bo.
  • 0

#5519 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 28 June 2008 - 09:10 AM

Ne da se mi vec ukvarjat s temi tipi. Vcerej sva se sla z Vjem vozit naokol, me klice vmes D (a bi me ze lahko na miru pustil) ene 6x, in mi spusca ene komade v telefon. V je biu cist ziucen, ces naj ze enkrt izklopim prokleto zvonjenje smile.gif Skratka, zapolnjujem svoj cas, zato ker je tip ki ga hocem v priporu, in pride sele cez dva meseca ven. Super. Pa kje si jaz zmeraj najdem take?!
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#5520 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 June 2008 - 09:20 AM

Princeska, ful mi je hudo zate... cry.gif console.gif Ne vem, kaj bi ti rekla... sad.gif

Jst bi pa svojga kar zadavla včasih. Ta teden je pri meni in mi gre tolk na živce, ker se mu ne da čist nč pospravt in pol jst vse pospravm... verymad.gif Res se bo mogu mal naučit, ker drgač bom jst v Lj znorela. Sej je reku, da takrat bo drgač, sam jst skor ne vrjamem, da bo... rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users