Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5559 replies to this topic

#5501 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87591 posts

Posted 02 October 2025 - 08:46 AM

Ze ce bi sam kake blazerje zacela nosit bi bilo pol narejenega. Pa ce bi kaj naredila s to konjsko grivo. Sem videla slike vceraj z dogodka, zgleda zraven ostalih kot ena, ki so jo pobral na otroskem igriscu popoldne.

Zaradi višine mogoče, drugače pa ona izgleda ful starikava.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5502 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12334 posts

Posted 02 October 2025 - 08:57 AM

Fiona, za kaj pa gre pri Challetu?
  • 0

#5503 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 02 October 2025 - 09:09 AM

Ma pise mladoletnicam, jih vabi v svoj studio, prakticno nobena polnoletna.
Posiljajo snape piciju ze dva dni te punce.
Tip res nima dveh pik v glavi res
Posilja okol svojga tica itd
Jih vabi v studio da ji bo "namilil in *****"

Al njegiva je rodila dva meseca nazaj.
Eni je celo napisal da je njegova noseca in ji je ful slabo in "sej razumes ane, ti samo prid do mene"
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5504 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33039 posts

Posted 02 October 2025 - 09:17 AM

A to kr verjamete vse  na prvo žogo?

• 0

#5505 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17795 posts

Posted 02 October 2025 - 09:26 AM

Mislim, ti posnetki so kar zgovorni. Tega je ogromno. Pa posilja kot zgodbe, da vidi, ce bo screenshot naredila. Eni je ful zamoril, ker ga je, tako da so vse pametno potem to slikale :lol:

Ja, na tistih posnetkih Tamara izgleda, kot da si niti umije ne koze, kaj sele kaj drugega. Pol jo pa vabijo na kozmeticne dogodke...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5506 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33039 posts

Posted 02 October 2025 - 09:33 AM

Kaj če ni njegov ta profil?

• 0

#5507 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27723 posts

Posted 02 October 2025 - 09:34 AM

Če se ne motim so to njegove fore se iz casov ko sem delala v Sportini jn je bil s strani sodelavk poznan kot točno tak, ampak takrat informacija ni imela tolikšnega dometa kot ga ima zdaj ob vseh omrežjih.
  • 0

#5508 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17795 posts

Posted 02 October 2025 - 09:34 AM

Kolikor vem, je to njegov uradni profil. Saj ne mores imeti na IG dveh z istim imenom.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5509 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18713 posts

Posted 02 October 2025 - 09:36 AM

Ta Pici je tezek kreten, kle se gre nekega pravicnika, v resnici pa samo podpihuje, nicesar ne preveri, vse objavlja samo za dramo in reach, ni lih za spodbujat njegovega ravnanja, tut ce ma v primeru Challeta pac prav. Poleg tega si je ze ful tozb nakopal pa tut ne vem, kaj se ma za oglasat sploh, ker je v nasih srednjesolskih casih ubil cloveka. S frendi so “za foro” zazgali barako, v kateri je spal nek brezdomec (niso vedeli tega).

Challe je pa itak podn od cloveka, s tistim disanjem Zlatkota se je cist zaklal ker od takrat sama svinjarija ven prihaja o njem. Ni cudn, da sta bila z mojim bivsim sefom iz fitnesa takrat bestica, sta ista.
  • 0

After all this time?

Always.

#5510 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19663 posts

Posted 02 October 2025 - 09:38 AM

Men je ful zanimivo, kako ji uspe stalno kupovat neke dizajner obleke, cevlje, torbice, ko se pa za nekam zrihta pa se zmer zgleda ko da nima za burek.

Majkemi, kaj je to? Ko da bi se s postelje zvalila in si nadela kimono ter si sla kuhat kofe. Kaj je s frizuro tud? S tok las bi si lahko nardila se kej druzga kot lazy mom bun.

https://www.instagra...G41bHM4cDNlYzd6

Jaz bi ji spetla kito, dala stran to grdo adrianino coto in nek blazer, verizico, pa kej druzga kot potamfane superge na noge.

OMG, kaj je ta halja čez, a ona to za ven nosi? Ker izgleda kot nekaj jutranja haljica. Res se ne zna zrihtat pa tolk gnara pravite da zmeče za to... kam pa da te Gucci torbice zraven? 

Glede Chaleta, menda je Zlatko zdaj nek ful dolgi rap na to temo naredil, je kera poslušala? 

• 0

#5511 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17795 posts

Posted 02 October 2025 - 09:39 AM

Res je. Meni je tudi bizarno, da se zdaj izdaja za nekega Robina Hooda. V bistvu pa en kreten obtozuje drugega kretena. Pa se vzdevek Pici je res kmecki in zraven vedno dozivljam spanski sram. Se kdo? :lol:
Pa un, k je zadnjic nekje na Presernovi postelji lezal al kaj je blo ze :lol: To mi je ista scena.

Nisem poslusala. Samo brat je tekel, da je kar na nivoju, haha.
  • 0

Tumblr

#5512 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19663 posts

Posted 02 October 2025 - 09:47 AM

Martin Strel nastopa not :D

• 0

#5513 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87591 posts

Posted 02 October 2025 - 02:21 PM

Kakšna lepota, res. 😂 Če mi plačaš, jih ne obujem. 

Attached File  Screenshot 2025-10-02 at 15.20.10.png   2.1MB   0 downloads

• 0

― V. Van Gogh

#5514 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17813 posts

Posted 02 October 2025 - 02:28 PM

Jbg, stvar okusa. Običajni ozki čevlji bodo vedno izgledal lepše. Vidim pa vsakodnevno preveč deformiranih stopal, da bi mi bila estetika čevlja najpomembnejša.
Tamara se pa definitivno ne zna zrihtat. Vabijo jo pa pač najbrž zato, ker ima vendar precej dosega.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5515 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27723 posts

Posted 02 October 2025 - 02:30 PM

Ja ampak enaki ne bf bi bili meni enako grdi.
  • 0

#5516 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87591 posts

Posted 02 October 2025 - 02:31 PM

To je pa čist res, ja. Jaz si takih staromamskih še na mami ne predstavljam, kaj šele na sebi. :D Ona je itak kot ena dolgočasna tetka pri malo čez 30.

To kar je dala za primer fleksibilnega stopala (da stegneš/premikaš mezince na nogi), jaz naredim bp. Ampak imam ozko stopalo in dovolj prostora v vsakem malo širšem modelu superg.

• 0

― V. Van Gogh

#5517 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19663 posts

Posted 02 October 2025 - 02:54 PM

Sem ravno danes ugotovila, da so mi navadne Nike superge, celo otroške imam, bolj udobne kot Groundies, ki sem si jih kupila. Bedno, sem polagala upe vanje, ker so lepe.
  • 0

#5518 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28432 posts

Posted 02 October 2025 - 03:21 PM

Jaz sem si na razprodaji poskusno naročila svoj prvi par bosonoge obutve (superge), pa se ne morem sprijazniti z videzom, čeprav ne zanikam udobja. Edino tanek podplat ne ustreza mojim stopalom, me začnejo boleti.
Se strinjam z Matildo sicer glede deformiranosti, zato poskušam najti eno srednjo pot (imam srečo, da imam ozka stopala).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5519 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27723 posts

Posted 02 October 2025 - 07:51 PM

Barbarina res škoda za slabo izkušnjo
Mi gremo tudi v službi počasi na bosonogo obutev, ne sam mamice ampak kar naval je 🤣
  • 0

#5520 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 02 October 2025 - 08:58 PM

https://www.instagra...TZzN3J2YXF0d3lq

Europa 2040?

https://www.instagra...2wzdXlveW11ajdl
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users