Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 10 November 2011 - 09:54 PM

Posted 10 November 2011 - 09:56 PM

Posted 10 November 2011 - 10:03 PM

Posted 10 November 2011 - 10:06 PM
V Milerju je bilo že konec oktobra, pa že vse modelčke za gingermena so pobrali.

THE HORROR, in kje naj ga zdaj kupim?

Meni gre tudi to na živce, kakšen teden pred božičem bi morali okrasiti, ne pa 2 meseca prej - zlorabljanje praznikov in vzdušja je to zame.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 November 2011 - 10:17 PM
Meni gre tudi to na živce, kakšen teden pred božičem bi morali okrasiti, ne pa 2 meseca prej - zlorabljanje praznikov in vzdušja je to zame.

Samo, da se prodaja!
:|
Mene tudi moti, ampak mi ne pokvari vzdusja, ko pride pravi cas.
Posted 10 November 2011 - 10:20 PM
Posted 10 November 2011 - 10:47 PM
Posted 12 November 2011 - 12:37 AM
Men gre pa mal na živce, da je danes enajsti november, trgovine pa že božične in kraguljčki v zvočnikih.
Meni tudi. Takoj po novem letu pa bo že vse v stilu Valentinovega in pusta, dan za tem že dan žena, potem akcije za čevapčiče za 1. maj in potem že vse za morje.

Na živce mi gre, da eni govorijo o otrocih, starih manj kot eno leto, kot da sami delajo določene stvari - npr. da je otroku ime Marko...
Primer 1: "Marko je rekel, da je ta hrana dobra." Nič ni rekel, da je dobro, če pa sploh še ne zna govorit. Kvečjemu je rekel mmm in to je to.
Primer 2: "Marko je zbral že vse kartice Smrkcev." Kako lahko 6 mesecev star otrok zbira kartice v album?? Starši ste jih zbirali zanj.
Saj vsi razumemo, kaj hočejo s tem povedat, ampak neumno mi je, da se govori, kot da je otrok to vse sam naredil. Isto kot komentarji staršev pod slikami svojih otrok: "Danes sem stara 3 mesece." "Jaz z mamico in očkom."

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 November 2011 - 12:49 AM
potem akcije za čevapčiče za 1. maj

Beda je tole ja, sploh ti ne pustijo uziti trenutka, samo naprej, cimhitrej ...

Kaj nisi gledala Look who's talking?

P. je enkrat komentiral, ko je bilo leto posebno bogato z novorojencki kolegov, znancev, prijateljev - kar naprej dobivam ene SMSe od dojenckov.

Posted 12 November 2011 - 09:21 AM
Na živce mi gre, folk, ki komentira objave politikov na FBku. Pač v smislu, da jim lezejo v rit.
Jelinčič si je napisal:
Lep pozdrav vsem z Martinovanja v Mariboru - lepi je toti Maribor, še boljše je pa rujno vince!!
Potem pa ena budala takoj komentirala:
No, pa veselo Martinovanje, Zmago ! Lepo se imej in pazi se policajev, ker te bodo verjetno spet kje potuhnjeno čakali za kakim grmom ali ovinkom. Saj veš, samo da se medijem ustreže in raznim obrekljivcem.

Posted 12 November 2011 - 09:26 AM

Pa to s prazniki tudi. Sploh tisti, ki prej pri nas niso obstajali (noč čarovnic se je zadnja leta raspasla).
Posted 12 November 2011 - 09:26 AM

JA!!! Nasploh mi gre na živce, da nekateri zganjajo celo politično kampanjo na FB, in si dajejo na profilno sliko
neko ZNAČKO od SDS, ali česarkoli (tukaj ni važna stranka, napsloh mi gre to na K).
Ampak veste kaj je + FB: da lahko na tak način izvem kakšni debili so nekateri ljudje, in se jih v prihodnje izogibam, v realnem in v virtualnem svetu.
In JA, zdaj bodo policaji krivi, ne pa pijanci v avtih.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 November 2011 - 09:32 AM
Posted 12 November 2011 - 11:19 PM
Folk, ki piše po FB statusih, kako je trenutno ful pijan. o.O
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 November 2011 - 12:12 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 13 November 2011 - 12:44 AM

Posted 13 November 2011 - 01:03 AM

Posted 14 November 2011 - 05:06 PM
konkretno včeraj na projekciji Melancholie: zraven mene je sedel par v srednjih letih in sta nekje po uri in pol začela šuškat z vrečkami, odvijat bonbončke, pit iz plastenke, svašta; seveda ni manjkalo zvokov mobitela, ki ga je užigala vsake 15 minut, da je ja vidla, kok je ura.

in še cvetka: ženska, ki je sedela pred mano v 1. vrsti balkona, je na ograjo položila svoj plašč in si nato sezula čevlje in dala svoje oštumfane noge na plašč. bože mili, česa takega pa res še nisem vidla. js sm bla čist šokirana.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 November 2011 - 05:32 PM

Na živce mi gre nehvaležnost. Predvsem me iritira nehvaležnost starejših oseb, ki domnevajo, da si prijaznost in usluge od mlajših ljudi, tako ali tako zaslužijo in da je vse to samoumevno.

In ko smo že pri starejših...
Sovražim to, da nekateri stari ljudje svoje otroke (ki so že prav tako dokaj v letih), poskušajo na vsak način navezati nase in jih imajo za svojo last.
Imam sorodnico (ta vikend smo bili pri njej na obisku), ki je skupaj z možem živela pri svojih starših. Potem se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta njen mož in oče umrla, zato je ostala sama s svojo mamo. In ta njena mama, ki je stara že 89 let in je nepokretna, je obupna - nikamor je ne pusti, ko pa že gre za tisto urico npr. v trgovino, jo neprenehoma klicari in jo obtožuje, da je sigurno kje s kakšnim moškim in da nekaj naklepa. Na vse načine jo zna izkoriščat in jo ima (za moje pojme) za totalnega sužnja - nad njo izvaja psiho-teror, zna jo dobesedno vrtet okrog prsta.
Spomni me vse skupaj na tisto mamo iz The Black Swan.

Ful je grozno. Jaz bi verjetno znorela.

Pa smo ji hoteli (sorodnici) pomagat, dati moč, psihično oporo, da bi se znala postaviti zase, ampak je tako pod oblastjo svoje mame (odkar sta ji umrla mož in oče), da je čisto prestrašena in vse uboga in prenese, pa čeprav jo vse to dobesedno ubija.
Kako pomagati takšnemu človeku?

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 November 2011 - 05:39 PM
Mene pa iritirajo izjemno ambiciozni ljudje, ki svoje ksihte rivajo vsepovsod, kjer je le možno.
Da so ja vsepovsod, četudi tja ne spadajo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users