Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5501 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26075 posts

Posted 10 November 2011 - 09:54 PM

A ze al kaj? ohmy.gif Tu k sreci se ni ne duha ne sluha o kaksnih praznicnih dekoracijah, sama sreca!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5502 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 10 November 2011 - 09:56 PM

včeraj v CP ni bilo še nič? hmm.gif
  • 0

#5503 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 November 2011 - 10:03 PM

V Milerju je bilo že konec oktobra, pa že vse modelčke za gingermena so pobrali. cry.gif butl.gif
  • 0

#5504 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 November 2011 - 10:06 PM

QUOTE(Plain Jane @ 10. 11. 2011 - 22:03) View Post

V Milerju je bilo že konec oktobra, pa že vse modelčke za gingermena so pobrali. cry.gif butl.gif

THE HORROR, in kje naj ga zdaj kupim? twisted.gif

Meni gre tudi to na živce, kakšen teden pred božičem bi morali okrasiti, ne pa 2 meseca prej - zlorabljanje praznikov in vzdušja je to zame. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5505 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 10 November 2011 - 10:17 PM

QUOTE(Kinky @ 10. 11. 2011 - 22:06) View Post

Meni gre tudi to na živce, kakšen teden pred božičem bi morali okrasiti, ne pa 2 meseca prej - zlorabljanje praznikov in vzdušja je to zame. down.gif

Samo, da se prodaja!

:|

Mene tudi moti, ampak mi ne pokvari vzdusja, ko pride pravi cas.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5506 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 10 November 2011 - 10:20 PM

Men gre na živce zato ker delam cel čas tam, kjer je "sam da se prodaja" in mi odvzame vzdušje, ne kvari.
  • 0

#5507 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 10 November 2011 - 10:47 PM

Stekam. Pozabila.
  • 0

#5508 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 12 November 2011 - 12:37 AM

QUOTE(Frida @ 10. 11. 2011 - 20:17) View Post

Men gre pa mal na živce, da je danes enajsti november, trgovine pa že božične in kraguljčki v zvočnikih.

Meni tudi. Takoj po novem letu pa bo že vse v stilu Valentinovega in pusta, dan za tem že dan žena, potem akcije za čevapčiče za 1. maj in potem že vse za morje. down.gif

Na živce mi gre, da eni govorijo o otrocih, starih manj kot eno leto, kot da sami delajo določene stvari - npr. da je otroku ime Marko...
Primer 1: "Marko je rekel, da je ta hrana dobra." Nič ni rekel, da je dobro, če pa sploh še ne zna govorit. Kvečjemu je rekel mmm in to je to.

Primer 2: "Marko je zbral že vse kartice Smrkcev." Kako lahko 6 mesecev star otrok zbira kartice v album?? Starši ste jih zbirali zanj.

Saj vsi razumemo, kaj hočejo s tem povedat, ampak neumno mi je, da se govori, kot da je otrok to vse sam naredil. Isto kot komentarji staršev pod slikami svojih otrok: "Danes sem stara 3 mesece." "Jaz z mamico in očkom." rolleyes.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5509 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 12 November 2011 - 12:49 AM

QUOTE(Marmelada @ 12. 11. 2011 - 0:37) View Post

potem akcije za čevapčiče za 1. maj

laugh.gif

Beda je tole ja, sploh ti ne pustijo uziti trenutka, samo naprej, cimhitrej ... bruh.gif

Kaj nisi gledala Look who's talking? laugh.gif Jaz vcasih opazujem malega in si po vzoru filma mislim, kako sam sebi pravi, "ok, ok, samo se malo, samo se malo in se bom obrnil na trebuh" (danes mu je koncno uspelo : ))).
P. je enkrat komentiral, ko je bilo leto posebno bogato z novorojencki kolegov, znancev, prijateljev - kar naprej dobivam ene SMSe od dojenckov. laugh.gif >.< Rodil sem se, dolg sem, obseg glave imam.... Pa se danes mi ni jasno, kaj vsi opletajo s tem obsegom glave (tezo in dolzino se nekako razumem, ajde, ceprav sta irelevantni, cisto) ...

• 0

#5510 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 November 2011 - 09:21 AM

Na živce mi gre, folk, ki komentira objave politikov na FBku. Pač v smislu, da jim lezejo v rit.
Jelinčič si je napisal:

Lep pozdrav vsem z Martinovanja v Mariboru - lepi je toti Maribor, še boljše je pa rujno vince!!

Potem pa ena budala takoj komentirala:

No, pa veselo Martinovanje, Zmago ! Lepo se imej in pazi se policajev, ker te bodo verjetno spet kje potuhnjeno čakali za kakim grmom ali ovinkom. Saj veš, samo da se medijem ustreže in raznim obrekljivcem. ;)

rolleyes.gif

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 12 November 2011 - 09:26 AM

Sam res rolleyes.gif

Pa to s prazniki tudi. Sploh tisti, ki prej pri nas niso obstajali (noč čarovnic se je zadnja leta raspasla).

• 0

#5512 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 November 2011 - 09:26 AM

AJEBES.jpg

JA!!! Nasploh mi gre na živce, da nekateri zganjajo celo politično kampanjo na FB, in si dajejo na profilno sliko
neko ZNAČKO od SDS, ali česarkoli (tukaj ni važna stranka, napsloh mi gre to na K).

Ampak veste kaj je + FB: da lahko na tak način izvem kakšni debili so nekateri ljudje, in se jih v prihodnje izogibam, v realnem in v virtualnem svetu.

In JA, zdaj bodo policaji krivi, ne pa pijanci v avtih.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5513 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26075 posts

Posted 12 November 2011 - 09:32 AM

Ko se nekdo naprdne, ko mu na lep nacin poves (in obsezno razlozis), da nekaj pac ni njegova stvar in da bi cenil, ce se lahko vzdrzi svoje radovednosti, ker ti pac ne pase delit vsega s 'celim svetom' in da so nekatere stvari pac osebne narave. In potem seveda TI izpades grd. Prav znorela sem vceraj, me zanima, kako se bodo stvari razresile, ce se bodo. Najbolj 'zabavno' je, da se v bistvu ni NIC zgodilo, samo na zivce mi je slo vtikovanje in neko sugeriranje vseskozi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5514 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2011 - 11:19 PM

Folk, ki piše po FB statusih, kako je trenutno ful pijan. o.O
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5515 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 November 2011 - 12:12 AM

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 13 November 2011 - 12:44 AM

Zadnje dni mi gre na živce predvsem arogantnost določene osebe mad2.gif
  • 0

#5517 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28095 posts

Posted 13 November 2011 - 01:03 AM

Ej, Fluff, ce so pa carji. Kot mi, ki smo v najstniskih letih spusili skatlo rdecih Malboro eno za drugo, do onemoglosti, solze so mi ze tekle od fakin dima, ampak ... smo bili pa carji. cool1.gif

butl.gif
  • 0

#5518 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30005 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 November 2011 - 05:06 PM

folk s prekratkim attention span-om, da lahko pogleda in sledi malo daljšemu filmu.
konkretno včeraj na projekciji Melancholie: zraven mene je sedel par v srednjih letih in sta nekje po uri in pol začela šuškat z vrečkami, odvijat bonbončke, pit iz plastenke, svašta; seveda ni manjkalo zvokov mobitela, ki ga je užigala vsake 15 minut, da je ja vidla, kok je ura. rolleyes.gif
in še cvetka: ženska, ki je sedela pred mano v 1. vrsti balkona, je na ograjo položila svoj plašč in si nato sezula čevlje in dala svoje oštumfane noge na plašč. bože mili, česa takega pa res še nisem vidla. js sm bla čist šokirana. blink.gif hmm.gif wtf no?!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5519 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 November 2011 - 05:32 PM

^ blink.gif

Na živce mi gre nehvaležnost. Predvsem me iritira nehvaležnost starejših oseb, ki domnevajo, da si prijaznost in usluge od mlajših ljudi, tako ali tako zaslužijo in da je vse to samoumevno. mad.gif

In ko smo že pri starejših...

Sovražim to, da nekateri stari ljudje svoje otroke (ki so že prav tako dokaj v letih), poskušajo na vsak način navezati nase in jih imajo za svojo last.
Imam sorodnico (ta vikend smo bili pri njej na obisku), ki je skupaj z možem živela pri svojih starših. Potem se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta njen mož in oče umrla, zato je ostala sama s svojo mamo. In ta njena mama, ki je stara že 89 let in je nepokretna, je obupna - nikamor je ne pusti, ko pa že gre za tisto urico npr. v trgovino, jo neprenehoma klicari in jo obtožuje, da je sigurno kje s kakšnim moškim in da nekaj naklepa. Na vse načine jo zna izkoriščat in jo ima (za moje pojme) za totalnega sužnja - nad njo izvaja psiho-teror, zna jo dobesedno vrtet okrog prsta.
Spomni me vse skupaj na tisto mamo iz The Black Swan. down.gif In hec je, da je ta sorodnica ful vredu ženska, ampak njena mama jo je že od malega tako vzgajala, da se je zdaj prav boji (in pravi, da se včasih počuti, kot da je še vedno otrok, ker jo njena mama tako obravnava), čeprav je stara že 62 let. sad.gif
Ful je grozno. Jaz bi verjetno znorela. sad.gif
Pa smo ji hoteli (sorodnici) pomagat, dati moč, psihično oporo, da bi se znala postaviti zase, ampak je tako pod oblastjo svoje mame (odkar sta ji umrla mož in oče), da je čisto prestrašena in vse uboga in prenese, pa čeprav jo vse to dobesedno ubija.
Kako pomagati takšnemu človeku? cry.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5520 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2011 - 05:39 PM

Mene pa iritirajo izjemno ambiciozni ljudje, ki svoje ksihte rivajo vsepovsod, kjer je le možno.
Da so ja vsepovsod, četudi tja ne spadajo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users