Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#5481 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 June 2009 - 12:46 PM

- da se spravim k sebi
- da mi rata
- da naredim močan vtis na neko osebo
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#5482 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 03 June 2009 - 11:01 PM

Da mi jutri (no, to je že danes) ne bi delal internet.
  • 0

#5483 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 June 2009 - 07:29 PM

Da se mi koža popravi, ker to kaj mam zdaj sploh ni koža !
  • 0
Viens, reste ici!

#5484 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2009 - 07:31 PM

Peace of mind.

Pa da mi po ne vem kakšnem čudežu rata iti v Oxford letos poleti. Da me pokličejo in ponudijo dvojem honorar. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5485 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 June 2009 - 07:54 PM

Jooooob.
  • 0

#5486 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 05 June 2009 - 08:30 PM

Da se mi nebi vid poslabšu. Dobesedno zlest morm že skor v ekran da vidm kaj piše, daaamn noooo cry.gif NOČM OČAL!!! surrender.gif wallbash.gif wallbash.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5487 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2009 - 08:32 PM

A dej dej, lej kako temu pašejo: cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5488 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 05 June 2009 - 08:38 PM

Ta ma une kul, jz bi rabla pa une piflarske cry.gif Ne hecam se, sam men očala toook ne pašejo, fuj, z lečami se mi pa nebi dal ukvarjat rolleyes.gif Sej bo bolš, sej bo minil tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 05 June 2009 - 08:42 PM

Ma ne, zdej se pa res toliko različnih očal dobi, da ti kakšna pa zihr pašejo.
  • 0

#5490 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 June 2009 - 09:02 PM

Men se tud zdi, da mi nobena očala ne pašejo. Sm pomerjala sončna očala pa sm kmal obupala - mam ful tak okrogel obraz pa mi nobene ne sedejo.
  • 0

• Guests

Posted 05 June 2009 - 09:04 PM

Dejansko se splača tudi v optikah malo vprašat, ker imajo nekateri prodajalci res ful občutka kaj ti bo pasalo in kaj ne. Jaz sem nazadnje pri Krstiču naletela na eno super prodajalko, ki mi je našla popolne špegle v ene pet minutah.
  • 0

#5492 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 05 June 2009 - 10:16 PM

To je res, ampak zame ne v Slo. Sem po vseh optikah probala VSA sonča očala kar jih sploh majo (tudi po nasvetih pridajalcev), NIČ. Potem sem šla pa v italijo in nisem mogla verjet, ženksa mi prinese pet očal in vsa so mi res fuul pasala in nakonc sem se že prou težko odločila biggrin.gif mam pa tut jst faco ene take čist čudne oblike no, k en deltoid, haha. Mam te ličnici precej poudarjeni, pa potem dost špičasto brado. Krneki biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5493 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 June 2009 - 11:35 PM

QUOTE(PurePoison @ 5. 6. 2009 - 21:42) View Post

Ma ne, zdej se pa res toliko različnih očal dobi, da ti kakšna pa zihr pašejo.

AAAAAAAAAAM. Ne. Meni očala ful ne pašejo, res ne, brez njih sem približno 19283746X boljša. Probala sem vse možne okvirje in na koncu kupila neke brezvezne, čisto navadne, tanke, kovinske (al karkoli je že to) in zdej pri tem okvirju vztrajam že od 7. razreda. Trenutno nosim že tretji novi isti okvir in mislim, da bo tudi zadnji, ker je tako star model, da ga niti ne delajo več. laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5494 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 07 June 2009 - 02:46 PM

Da jutr najbolje izpeljem izpit!!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#5495 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 07 June 2009 - 03:19 PM

enako kot žabica. Samo, da bodo vprašanja taka, da bom znala. Pa da bi bil po čudžu ustni izpit, ne pisni.
  • 0

#5496 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2009 - 03:28 PM

Ja Coco, kupla bi si jih brez okvirjev pol. Jz mam take.
  • 0

#5497 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27512 posts

Posted 07 June 2009 - 04:22 PM

Meni pa vedno, ko očala kupujem, najprej vse otroške prinesejo pomerit oops.gif . Mam pač nenormalno mejhno glavo. Optiku rata kar slabo pomojem, ko me vidi na vratih biggrin.gif . Lani sem komaj dobila ena normalna sončna očala, samo jih moram met na spuščene lase, če ne se vidijo zadaj uni štrclji ven biggrin.gif . Dobro, da vsaj vidim v redu, da mi ni treba skos očal nosit biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 June 2009 - 04:31 PM

Meni je blo res hecno, ko sem šla v optiko Krstič in malo gledam stvari, pa pride prodajalka do mene in mi reče, da imam ful majhen obraz in naj grem dvoje vrat naprej, ker tam je pa ena štacuna, ki je sicer tud v njihovi lasti, ampak majo take modele za manjše obraze. laugh.gif In dejansko so bile tam stvari mojih dimenzij smile.gif.

Še moja želja: Da preživim junij. Morda zveni trivialno, ampak ni! :/
  • 0

#5499 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27512 posts

Posted 07 June 2009 - 04:43 PM

Ma jaz pa pri tem optiku, ki ima zraven tudi zlatarno, vedno tolk denarja pustim in če grem k njemu ziher nekaj kupim, se mu že skoraj splača potrudit kadar pridem biggrin.gif , sploh ker je to enkrat letno in mu pol eno leto ne sitnarim več, ko pridem pa hočem, da mi ponudi točno tisto kar sem si zamislila. Tako sem kupila eno ful vpadljivo uro, pa očala, pa vedno kaj prou ekstremnega hočem biggrin.gif Sem pač sitna stranka in za kar odštejem veliko denarja hočem, da je dobro in se ne naveličam stvari potem v parih mescih. Čeprav očala bom mela srečo, če bodo še tolko let zdržala, da se odločijo delat tudi ožje modele. Da ne govorim o tem, da sem v Clarusu sam skozi vrata pršla pa me je kmalu pospremila na otroški oddelek biggrin.gif
  • 0

#5500 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 07 June 2009 - 05:31 PM

hehehe Ora me na eno mojo kolegico spominjas, ona ima tudi mini glavo in ravno zadnjic se je njen poba jezil, ker se je postrigla in mu je bila glava videti se bolj premala smile.gif meni se sicer ni zdelo, ji pase frizura, ampak pac, sej je cela drobna pa naj bo se glava smile.gif ona vse na otroskih oddelkih kupuje smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users