Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5481 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 10 November 2011 - 10:28 AM

ja kaj? laugh.gif
butl.gif lol1.gif

btw - jst perem na isti način. Nikoli ne kombiniram svetlega s temnim (neglede na temperaturo)

• 0

#5482 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 November 2011 - 10:29 AM

laugh.gif laugh.gif

Hecam se. Če pere na isti temperaturi, bi lahko vse skupaj. smile.gif Nič se ne bo obravalo. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5483 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 November 2011 - 10:29 AM

Jaz oboje, temne in svetle cote perem na 30 stopinj. Bele pa na 90. Ve jih na več? Meni se zdi to zguba energije, stvari se pa ravno tak lepo operejo.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5484 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 November 2011 - 10:30 AM

Pa sej če te je strah, da se bo prebarvalo, vržeš v stroj tisti listek salvacolore in je. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5485 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 November 2011 - 10:30 AM

Jaz perem vse temno razen ČRNE (to posebej, imam tudi poseben detergent) skupaj na 60 (nekje sem prebrala, da se pri tej temperaturi šele uničijo pršice pa ne vem še kaj), belo pa na 90 (predvsem fantove majice za šport).

Pač vsaka pere na svoj način. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#5486 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 November 2011 - 10:33 AM

Ja, res je biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5487 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 10 November 2011 - 10:36 AM

Anouk je dala prat temnordeč pulover med temne stvari + listek Salvacolore (ali celo dva) na 40°C pa je pulover postal flekast down.gif
  • 0

#5488 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 November 2011 - 10:38 AM

Moja mama tudi vedno ločuje, nikoli ne pere svetlo s temnim, pa se je tudi že zgodilo da se je kdaj kaj pobarvalo. ermm.gif Ni mi jasno, kako vam uspe da se nikoli nič. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5489 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 November 2011 - 10:45 AM

Jaz vedno ko kupim novo strvar, jo na roke najprej operem, da vidim koliko barve spusti; včasih potem ponovno na roke operem, in ko vidim, da ne pušča več barve, perem v stroju. Nikoli pa ne dam nove stvari direkt v stroj. No, jaz perem sama že mnogo let, pa se mi ni zgodila še nobena pralna nesreča. biggrin.gif
  • 0

#5490 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 November 2011 - 10:48 AM

Ja jaz tudi vse operem na roke prvič, obvezno. Ampak so še vseeno nekatere stvari ki puščajo barvo, npr ene kavbojke imam že leto ali več in še vedno puščajo barvo, LOL, ene črne hlače prav tako. Tako da to ali zmeraj perem na roke ali pa perem zgolj s temnim, druge možnosti ni.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#5491 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12166 posts

Posted 10 November 2011 - 10:52 AM

Ja, Ančka je prav razložila, jaz ločim na svetlo in temno (perem na 40), brisače, posteljnino in podobno pa na 60. smile.gif Na roke ne perem nič biggrin.gif Če je res ful sumljiva nova cunja maybe, če ne jo pa pač dam s temnim, kjer se nič ne pozna laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5492 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27606 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 November 2011 - 11:03 AM

Ja, jaz tudi ločujem, bele in črne majice itak ne bom dala nikoli prat skupaj, ampak vse pisano dajam skupaj, pa se mi ni nikoli nič zgodilo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5493 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 10 November 2011 - 11:16 AM

QUOTE(Hevea @ 10. 11. 2011 - 10:52) View Post

Ja, Ančka je prav razložila, jaz ločim na svetlo in temno (perem na 40), brisače, posteljnino in podobno pa na 60. smile.gif Na roke ne perem nič biggrin.gif Če je res ful sumljiva nova cunja maybe, če ne jo pa pač dam s temnim, kjer se nič ne pozna laugh.gif

+1

In tudi mene zivcirajo enake stvari kot tebe. Sem ze parkrat ponorela in vrgla vse skupaj v pralni stroj in si mislila, kar bo pa bo. Cincala naj vklopim pralni stroj ali ne. Na koncu pobrala kriticne cote ven.

Listkom ne zaupam popolnoma.

Na roke se mi ne da prat (razen svile, volne ipd.), sumljive nove obleke operem posamezno v stroju. Ja, ja, potratno itd. etc......mah..

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5494 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23499 posts

Posted 10 November 2011 - 12:35 PM

QUOTE(ora @ 10. 11. 2011 - 10:08) View Post

Potem pridem v Zaro in hodi en tip za mano in gleda, da ne bom kaj ukradla, da bi me pe vprašal, če kaj potrebujem, to pa ne. Potem vzamem majice, plašč,.. grem probavat, zamenjam sama barvo, št. me opazujejo ... F**k off... Delala sem v trgovini, vem kako to zgleda, kako se dela in kako se ne dela... A zato, ker sem mlajša, pa ne hodim po trgovinah spedenana, me je pa treba obravnavat kot da itak ne bom nič kupila...

To tudi mene ful moti, da mi nekdo hodi za petami, kot da sem največji lopov na svetu. ermm.gif

Jaz pa dam včasih pri fantu tudi kakšno belo majco prat zraven barvnega perila. To pa zato, ker ni skoraj nič belega in bi trajalo 100 let, da bi se nabralo dovolj belih cunj za en stroj. biggrin.gif Dam zraven tisti dodatek za barvne cunje in na srečo še nikoli ni prišlo do obarvanja.
Drugače pa jaz malo stvari perem na 30 stopinj. Črno dam na 40 občutljiv program, barvno na 40 bombažni program, pižame, brisače in spodnje perilo pa na 50 ali 60 bombažni program. Na 30 dam le kakšne pletenine, modrce in take stvari.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5495 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 10 November 2011 - 01:22 PM

Ma mene ne moti to, ker vem, da ponavadi kradejo tisti, ki zgledajo najmanj sumljivi laugh.gif
  • 0

#5496 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 10 November 2011 - 06:45 PM

Aha, najbolj "fine in uglajene" gospe tlacijo v torbice drage kravate ipd..
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5497 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 10 November 2011 - 08:17 PM

Men gre pa mal na živce, da je danes enajsti november, trgovine pa že božične in kraguljčki v zvočnikih.
  • 0

#5498 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 10 November 2011 - 09:00 PM

Obup. down.gif Že konec novembra bomo vsi naveličani "prazničnega vzdušja".
  • 0

#5499 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 10 November 2011 - 09:20 PM

QUOTE(Frida @ 10. 11. 2011 - 20:17) View Post

Men gre pa mal na živce, da je danes enajsti november, trgovine pa že božične in kraguljčki v zvočnikih.

deseti je
  • 0

#5500 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 10 November 2011 - 09:26 PM

oh pa res. ma sej je isti šit glede mojega pointa. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic