Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36332 replies to this topic

#5461 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 22 September 2007 - 08:43 AM

Mene zlo mot k mi je en program za urejanje slik kar naenkat nehu delat. Mislte d je možno d bi ga zmedlo, k sm prtislna ctrl+F5? Mislm d je enkat po tem začel nagajat. Program pa se imenuje Nero PhotoSnap Viewer.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#5462 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 September 2007 - 09:27 AM

To je zdaj ful nujno. 3 kolegi so imeli ponoči prometno. Tisti, ki je vozil je napihal 1.53 .. Koliko kazenskih točk dobi ?
  • 0

#5463 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 September 2007 - 11:02 AM

Ko take stvari berem mi kar pritisk do 100 skoči! mad.gif

Dobil bo po moje 18 točk, kar je največ in začasno prepoved vožnje! Jaz bi mu za vedno odvzela izpit, res. Lala, vem da je tvoj kolega, ampak kar se tega tiče sem jaz NO MERCY! Sem pred leti izgubila prijatelja v nesreči.

Vedno kadar spijem več kot eno pivo pustim avto nekje parkiran in ga grem naslednji dan iskat.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5464 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12959 posts

Posted 22 September 2007 - 11:04 AM

Jest sem tud čist alergična na to in ko slišim, da je nekdo napihal, se mi prav nič ne smili pa čeprav seveda pizdi čez policijo - ja, oni so krivi!
  • 0

#5465 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33703 posts

Posted 22 September 2007 - 11:09 AM

Sej če dobi 18 pik, pol itak izgubi izpit, a ni tako?
  • 0

#5466 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 September 2007 - 11:09 AM

QUOTE(Kinky @ 22. 9. 2007 - 12:02) View Post

Ko take stvari berem mi kar pritisk do 100 skoči! mad.gif

Dobil bo po moje 18 točk, kar je največ in začasno prepoved vožnje! Jaz bi mu za vedno odvzela izpit, res. Lala, vem da je tvoj kolega, ampak kar se tega tiče sem jaz NO MERCY! Sem pred leti izgubila prijatelja v nesreči.

Vedno kadar spijem več kot eno pivo pustim avto nekje parkiran in ga grem naslednji dan iskat.

Ja sej jaz sem isto rekla. Mene to tudi čisto razp*zdi rolleyes.gif Sam si je kriv. Torej 18 pik ? Hvala.
  • 0

#5467 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 September 2007 - 11:14 AM

QUOTE(_M_ @ 22. 9. 2007 - 12:09) View Post

Sej če dobi 18 pik, pol itak izgubi izpit, a ni tako?

Ja, tako je, imaš prav! Sem šla preverit!

EDINO PRAVILNO!!!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5468 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 September 2007 - 11:41 AM

A torej dobi 18 pik ? smile.gif Mi ni čisto jasno še oops.gif
  • 0

#5469 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33703 posts

Posted 22 September 2007 - 12:32 PM

A je tukaj še katera, ki bo diplomirala, ko bo že brez statusa?
A zdej bo veljalo tisto, da je treba plačat 5oo €?
  • 0

#5470 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15589 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 September 2007 - 12:58 PM

To se je že zdej plačalo, da je treba ekstra plačat diplomo, ko nimaš več statusa hmm.gif Sestra od fanta dela tk, pa nevem, kolk jo bo pršlo.. kr velik, tam okrog 500€ če že ne več.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5471 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33703 posts

Posted 22 September 2007 - 01:08 PM

Ni čist tko..na FF letos še ni bilo treba plačat, sigurno ne za tiste, ki nam od izgube statusa ni poteklo več kot dve leti, so prav rekli, da je bilo to obdobje prehodno in niso kasiral teh 500 evrov.
Po preteku dveh let od izgube statusa morš pa dat še eno prošnjo za dokončanje študija, sam zdej je pomoje spet tolk enih variant, da bo tako kot lani, ko folk v referatu ni znal dat jasnega odgovora, kako in kaj. rolleyes.gif
Pomoje je najboljš, da jst lepo našparam tistih 500 evrov, začnem pisat diplomo in se naučim za zadnji izpit, pol grem pa to vse prjavt in plačat.
  • 0

#5472 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26365 posts

Posted 22 September 2007 - 02:45 PM

Jaz samo to vem, da nam ni treba plačat diplome, če imamo ob koncu absolventa opravljene vse izpite.
  • 0

#5473 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 22 September 2007 - 02:58 PM

Na FF je tako, da če do preteka statusa opraviš vse dodiplomske obveznosti dve leti po tem roku ne plačaš diplome. Kar je po tem roku pa plačaš.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#5474 l-a-d-y

l-a-d-y

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 22 September 2007 - 02:59 PM

Mene pa zanima, če kdo tu ve, a je treba met, če hočeš it v Švico, potni list ali je dovolj osebna izkaznica hmm.gif ?
  • 0

#5475 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26365 posts

Posted 22 September 2007 - 03:03 PM

Potni list obvezno, ker Švica ni članica EU
  • 0

#5476 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12959 posts

Posted 22 September 2007 - 04:40 PM

_M_ - na našem faksu je itak cela norišnica. (FVV je to). Jaz sem študirala izredno in ko sem prišla oddat diplomo, me je vrglo na rit, ker mi je tajnica rekla, da morm plačat 80 tisoč (v € protivrednosti), ker sem vsa leta plačevala "tapoceni" šolnino, status gor al dol. Tko da se jaz nebi čudila ničemer, kar je povezano s plačili na faksih...
Kr pogrel me je tole zdele, sem že čist pozabila na to.
  • 0

#5477 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2007 - 08:58 PM

Sam denar še ven cuzajo, komarji prokleti down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5478 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 September 2007 - 09:09 PM

Ahja, vsepovsod se dandanes kasira, kjer se le lahko.
Ponavadi tak najebejo največji siromaki.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5479 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 September 2007 - 09:18 PM

Ja, itak. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5480 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12959 posts

Posted 22 September 2007 - 10:09 PM

Ma svinje, tole, ko so meni zaračunali, je še en dokaz, da te oskubijo do zadnjega, čeprav nimaš nobene obveznosti več. Me zanima, kaj na zagovoru dejansko stane 80 jurjov? Tistih ušivih 20 minut sedenja in polsušanja... grr.
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users