Jaz se spovedujem da se mi tako ne da učit, da to ni res. In jutri je spet nov izpit.
Spovednica
Posted 19 June 2008 - 09:54 AM
Jaz se spovedujem da se mi tako ne da učit, da to ni res. In jutri je spet nov izpit.
Posted 19 June 2008 - 12:49 PM
[Napoleon]
Posted 19 June 2008 - 02:52 PM
Sem ga poklicala.Pa sploh nisem omenjala keša,samo da imam kao še drugo delavno priliko,pa je kar sam začel.Začuda je pobral isti primer (delavka na blagajni) in rekel da je res bedno da tako malo plačajo,ampak da je on že v kadrovski sprašval,če bi mi dali kaj več,glede na to kaj tšudiram,in so tam rekli ne. Na mt da letos zadnjič delam tu
Mami mi je lepo preračunala prej...da 14 dni po 2,5€ na uro in 8 ur na dan,dobim,če odštejem malco in bencin ven direkt 134 €.Sramota.
V glavnem je reku da me šteka,pa da on tud ne bi delal za tak keš.Tko da grem za une 14 dni,nasledn let pa tud to več ne.
Posted 19 June 2008 - 03:04 PM
spovedujem se da preveč zapraulam
Posted 19 June 2008 - 04:09 PM
Posted 19 June 2008 - 04:45 PM
Posted 19 June 2008 - 05:54 PM
Vesela/zaljubljena/zmedena/nostalgična in oh.
tko se jaz trenutno počutim - nekaj rahlo izmuzljivega, pa kljub temu tko lepega.
spoved: nazaj sem sodelavki povedala, kar ji gre. zahvalim se babici in fotru, da sta me navadila vljudne hladnosti in da se znam hitr obvladat, kadar je treba. okol mezinca sem jo navila, prekleto histeričarko pokroviteljsko. pol pa surla do nafte, KJJ.
neznansko hvaležna fotru, da sva se vse pomenla in da je zrihtal vse okoli dostave pohištva. zasluži priznanje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 June 2008 - 10:32 PM
Posted 20 June 2008 - 08:17 AM
Dons je tud fuzbal ane? Bom jst kr lepo doma spala. Ne grem nč k fantu.
Počutim se obupno!Res no! Nč ne migam mater,zdele grem narest še en izpit,pol bom šla pa kr lepo 20 minut vadbe za pilates narest,pa pomožnosti še popoldne.Sem pa najbrž cel optimist da mi bo znesl 20 minut,glede na to da sem se nazadnje konkretno premikala lansko leto :\ ampak počasi se daleč pride,ane.
Že zdaj me je groza počitnic!Res! Madonca,to učenje kar ga imam si razpotegvam čez cel dan,ker če bi končala ob 11,bi se mi do večera že zmešalo,ker nimam nič za počet. Verjetno sme edina oseba na svetu,ki je vesela,če ji kakšen izpit za september ostane.
Lani mi je eden,pa sem bla presrečna k sm se mela pol une 4 dni za učit. Boring.Čist rpedolge so te počitnice,faks bi se mogu septembra začet,tko k šola.
Posted 20 June 2008 - 10:45 AM
Ker mi je deloval rahlo retarded sm mu stvar lepo razložila- njegov odgovor na to, da jem zaenrkat samo še morske živali je bil- da grejo polži tud kdaj pa kdaj v vodo
Babi včeraj- če pa res ne bi jedla vsj perutničk.
Babi par tednov nazaj v šparu- če mi kup mortadelo k je lih v akciji.
Katastrofa ej, adijo pamet, res.
Na živce mi grjeo defektni busarji k stiskajo na gas pa bremzo k da majo krče
Na žive mi grejo debilni kolesarji k se koleasjo po golovcu in počas vozjo, da hja lahko skupaj v štric greva, da buli za mano. Kako grd pogled je dobil.
Pa še fuuul mi je šla na živce ena prodajalka v merkatorju včeri k je delala k v usporenem filmu aaa, ne moreš no!!!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 June 2008 - 10:52 AM
Posted 20 June 2008 - 04:14 PM
pa do zdej najlepšo spoved od K. sem včeri zvečer slišala ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 20 June 2008 - 05:09 PM
- Chanelov moder lakec
- svinčnik za oči (Lancom/Chanel)
- ?
Vse bi dala, da sem nardila današnji izpit, ker še se moram to svinjarijo še enkrat učit me bo kap
Posted 20 June 2008 - 05:41 PM
[Napoleon]
Posted 20 June 2008 - 07:01 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 June 2008 - 07:44 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 June 2008 - 10:15 AM
Bad, bad thoughts. Bad, baaaaad girl.
Posted 21 June 2008 - 10:26 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users