Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5441 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 November 2011 - 02:20 PM

QUOTE(sade @ 3. 11. 2011 - 21:43) View Post

Na živce mi grejo pokvarjene straniščne deske. Ki se premikajo sem in tja. verymad.gif

Men tud! Moramo obe zamenjat!

Folk ki pride na obisk s psom, vedoč da imamo mačka in ga sploh nimajo na štriku, ampak ga kar spustijo v stanovanje, ne da sploh vprašajo kje je mogoče maček. huh.gif
  • 0

#5442 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 November 2011 - 07:02 PM

Ko te nekdo z narejeno prijaznostjo/zaskrbljenostjo nekaj vpraša, potem, ko mu pa odgovoriš, te pa po dveh besedah neha poslušat. mad.gif

Primer:

"A je tvoja mama že kaj boljše?" [zaskrbljen pogled in izjemno sočuten glas]
"Ne, še vedno je v bolnici..." [oseba že razmišlja o nečem drugem, gleda drugam] "...ampak pravijo, da bo naslednji teden že doma." [oseba ne posluša več in ne ve, kaj si povedal, še preden dokončam stavek, začne govoriti o nečem drugem]

Ugh! pinch.gif

Sovražim to!! Raje vidim, da me nič ne vpraša, kot to! down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5443 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 November 2011 - 07:38 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 11. 2011 - 21:02) View Post

Ves kako je to fajn poceti pri dojencku, ki se zraven se izmuzuje in ne sodeluje sploh. : ))

laugh.gif ja, pa se obrača, vstaja in se dere kot bi ga iz kože slačili laugh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#5444 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2011 - 07:43 PM

Immortelle, to so taki ljudje, ki sprašujejo zgolj iz vljudnosti (so pa tudi taki, ki iz čiste radovednosti, ampak
tisti zbrano poslušajo). Take itak ponavadi že prepoznaš in pri takih jaz samo odgovorim, če se le da, z eno
besedo in se obrnem stran.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5445 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 November 2011 - 07:47 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 11. 2011 - 19:43) View Post

Immortelle, to so taki ljudje, ki sprašujejo zgolj iz vljudnosti (so pa tudi taki, ki iz čiste radovednosti, ampak
tisti zbrano poslušajo). Take itak ponavadi že prepoznaš in pri takih jaz samo odgovorim, če se le da, z eno
besedo in se obrnem stran.

Ja, vem. Ponavadi jaz takšnim tudi namenim le besedo, dve.
No v tem primeru ni šlo za takšno osebo - oz. ne bi smela spraševati zgolj iz vljudnosti, ker je v dotično situacijo bila tudi vpletena. Kar me še bolj razkuri. mad.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5446 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30002 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 November 2011 - 08:10 PM

ko mi folk kupi kar eno knjigo za darilo, ker pač rada berem. kok me to razjezi.
kar ene par sramotilnih se znajde na polici od raznoraznih butl.gif ov, ki nimajo pojma, kaj je zame dobra knjiga - ampak, ja, sej rada bere, bomo knjigo kupil. rolleyes.gif rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5447 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 07 November 2011 - 08:36 PM

QUOTE(Špela @ 7. 11. 2011 - 20:10) View Post

ko mi folk kupi kar eno knjigo za darilo, ker pač rada berem. kok me to razjezi.
kar ene par sramotilnih se znajde na polici od raznoraznih butl.gif ov, ki nimajo pojma, kaj je zame dobra knjiga - ampak, ja, sej rada bere, bomo knjigo kupil. rolleyes.gif rolleyes.gif

W O R D.
  • 0

• Guests

Posted 07 November 2011 - 11:06 PM

Prodajalke, ki te hočejo prepričat, da je nekaj super, čeprav poveš, da ti ni všeč. rolleyes.gif

Primer: Danes sem zavila v eno zame čisto neprimerno drago trgovino s čevlji, da pogledam škornje. Prodajalka me prijazno vpraša, kaj iščem. Povem, kakšne škornje hočem in česa ne dobim, mi pokaže ene in rečem, da je peta za moj okus malo preozka in so spredaj preveč v špico, ona pa meni: "Nee, to je čisto nov model. " butl.gif So what? A potem mi mora bit pa všeč? Probam druge, ki so bili spredaj malo višji kot zadaj in komentiram, da mi to ni preveč všeč in spet dobim nazaj: "Nee, to optično podaljša nogo". Ja, laugh.gif ko sem jih dala gor, sem mislila, da imam meter osemdeset, ja.
Pa ne rečem, če bi bili to škornji za 80 €. Potem je morda človek še za kak kopromis pripravljen, ampak tu pa govorimo o ceni 260 €. laugh.gif
  • 0

#5449 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 07 November 2011 - 11:30 PM

QUOTE(PurePoison @ 7. 11. 2011 - 23:06) View Post

ona pa meni: "Nee, to je čisto nov model. " butl.gif So what? A potem mi mora bit pa všeč?

Jaaaaaa!!!! Ne samo pri garderobi, na splosno opazam, da imajo trgovci velikokrat "argument" - "to je nov model"! JA IN?? Vprasam po tej ali oni funkcionalnosti pa dobim - "ummm, to je nov model". woot.gif AJEBES.jpg
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5450 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 November 2011 - 11:32 PM

QUOTE(Špela @ 7. 11. 2011 - 20:10) View Post

Kaj si pa dobila? Twilight? Saj lahko daš naprej, podariš komu, itd. wink.gif

Drugače pa tudi meni - ne da mi gre na živce, ampak me vedno znova preseneti, kako slabo me dejansko nekateri ljudje poznajo (če sodim po darilih, ki jih dobivam; se trudim biti hvaležna za vse, ampak nekateri res pihnejo mimo)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#5451 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30002 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 November 2011 - 11:32 AM

QUOTE(Kinky @ 7. 11. 2011 - 23:32) View Post
Kaj si pa dobila? Twilight?

največji kiks je zagotovo Jonathan L. Galeb. butl.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5452 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 08 November 2011 - 11:59 AM

QUOTE(_Planet_ @ 8. 11. 2011 - 0:30) View Post

Jaaaaaa!!!! Ne samo pri garderobi, na splosno opazam, da imajo trgovci velikokrat "argument" - "to je nov model"! JA IN?? Vprasam po tej ali oni funkcionalnosti pa dobim - "ummm, to je nov model". woot.gif :AJEBEŠ:

Ja, meni je tudi to glupo, samo dosti folka pa prvo, kar vpraša, če je npr. ta obleka nova kolekcija ali ne. Ali pa katera barva je to zimo moderna rolleyes.gif . Saj, ok, samo kaj zdaj si boš na silo kupila recimo oranžni plašč, ker je pač moderno? laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5453 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 08 November 2011 - 12:03 PM

^ JA!

Meni je ful smešno, ko rečejo "to je lanski model" in me čukasto gledajo, ko jim rečem, da mi je vseeno. laugh.gif
  • 0

#5454 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46185 posts

Posted 08 November 2011 - 12:16 PM

^^^ JA. laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 08 November 2011 - 01:18 PM

Sploh pri škornjih in plaščih, ki naj bi vsaj nekaj sezon zdržali, je blazno pomembno, da so letos moderni. laugh.gif Ali pa mislijo, da si vsako leto kupimo en par modernih škornjev za 250 €? butl.gif
  • 0

#5456 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 08 November 2011 - 01:22 PM

itak sleep.gif
  • 0

#5457 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 09 November 2011 - 01:05 PM

Full mi gre na živce, ko se z nekom redno slišim po telefonu (poslovni partner) in ima full dober glas in način govora. Ob tem si seveda ustvariš eno sliko (predvsem kako dober je tip, kako naj bi izgledal).
Ko ga pa v živo vidiš, ti pa vse dol pade (po možnosti majhen, debel, ...) evil.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#5458 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 09 November 2011 - 01:15 PM

^ ja! down.gif
  • 0

#5459 Immortelle

Immortelle

Božanska