Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5421 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 16 June 2008 - 07:10 PM

Pol laka mi je iz flaške špricnilo po tleh, ko je zletel na tla oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5422 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 16 June 2008 - 08:14 PM

Fant se ne oglasi že cel dan. Pa me vedno pokliče. Oglaša se ne, ne nič... Počasi me začenja skrbet že... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#5423 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 16 June 2008 - 09:19 PM

Pogrešam ga, a ne njega.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#5424 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 16 June 2008 - 09:21 PM

zapravljala bi, pa ne smem. ker grem načeloma naslednji teden v tunizijo, nič ne rabim, pa še razprodajo e začnejo naslednji mesec. (ampak mislim, da si bom šla vseeno kupit ene hlače, ker jih nujno rabim za obletnico mature v petek).
  • 0

#5425 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 16 June 2008 - 09:40 PM

Moja Kolegica je šla v ZDA, nejn tip joče, jaz jočem cry.gif . Bed mi je, tut njej je, vsem je. Sicer pa tk pride čez 4 mesece nazaj in komaj čakam. I love her oops.gif .
  • 0

#5426 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 18 June 2008 - 11:03 AM

Morje sem vplačala w00t2.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#5427 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5832 posts

Posted 18 June 2008 - 12:26 PM

ni spoved, ampak nekam moram povedat: naslednji teden grem v tunizijo na dopust.

spoved: šla sem malo po štacunah (ker sem šla prej iz službe), pa sem fantu naložila, da sem že doma. pa me je sevda dobil na laži in je zdaj smrtno užaljen. v zagovor naj povem: 1. težil bi mi zakaj se doma ne učim, 2. težil bi mi zakaj hodim po trgovinah in zapravljam!
  • 0

#5428 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 18 June 2008 - 12:34 PM

QUOTE(Eli @ 18. 6. 2008 - 12:03) View Post

Morje sem vplačala w00t2.gif
Kam pa greta?

Jaz pa se spovedujem, da sem danes zapeljala v lužo in poškoropila enega pešca na pločniku. oops.gif Ni bilo nalašč.
  • 0

#5429 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 18 June 2008 - 12:45 PM

Strunjan. Vem, da se rahlo bedno sliši, zaradi mojga "stanja" odpadejo vse bolj oddaljene zadeve. Pa preveč tvegano je. Portorož je bi ves rezerviran (še Metropol blink.gif ) in pol sma se (sem se laugh.gif ) za sem odločla.
Itak pa boma sam seksala, tak da je vseeno kje sma laugh.gif laugh.gif hecam se....skoraj

• 0

#5430 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 18 June 2008 - 01:44 PM

Ful sem vesela, ker sem v zadnjih dveh mesecih 4 kile shujšala in to brez, da bi načrtovala! ohmy.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5431 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 June 2008 - 02:53 PM

Boli me k., če naredim letnik. Saj se učim in hodim na izpite, samo mi ne bo panike, če nem naredla.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 18 June 2008 - 05:00 PM

pop* bom glih zdaj. Faking kondomi no.. predolgo ga je mel v men in zdaj spet zrem une tabletke, sm besna ko ris in se ucit se ne morm ko me vse boli. Izpit jutr bo ze sel papa sad.gif

Kriva sem pa sama, ker se rada cartlam po sexu. AAAAAAaaaaaaaaa!!! mad.gif verymad.gif mad2.gif
  • 0

#5433 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15767 posts

Posted 18 June 2008 - 05:21 PM

Men gre pa trenutno cel svet na ku**c. Vse bi najraj nekam poslala.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#5434 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 18 June 2008 - 05:25 PM

Podcenjevala sem izpit ki ga imam v petek.
Priznam, da nima pojma.
In absolutno preveč je za predelat, pa sam 1 dan še.
  • 0

#5435 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 18 June 2008 - 07:47 PM

Včeraj sm spet mal jokala. Od sreče blush2.gif Sem gledala Sex v mestu (kok mi je dober film w00t2.gif ), potem sem mal razmišljala o naju s fantom in sem postala čiiiz takšna. No, nevem besede. Vesela/zaljubljena/zmedena/nostalgična in oh. Nevem komu se mam za zahvalt za tok kul fanta in še bolj superkul starše ki nama pustijo da greva pri 17 sama za en teden v Grčijo. Še 14 dni, waaa pobral me bo do takrt w00t2.gif w00t2.gif wub.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5436 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 19 June 2008 - 09:01 AM

^^ Nincha ful lepo. smile.gif

Upam da se bom imela v petek s kolegicami fajn in mal pozabila na to štreno.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5437 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 19 June 2008 - 09:05 AM

Emily, konstruktiven pogovor lahko marsikaj reši. Če ne drugače - vsaj veš pri čem si. Želim ti vse najboljše!
  • 0

#5438 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 June 2008 - 09:19 AM

Tole spada sem,pa saj bi drugače še kam ampak dobro. Prosim,naj me ena prepriča da moram narest sledeče. V Elektro Gorenjska bom letos delala že tretje leto. Fora je v tem,da delo ki ga opravljam,opravljajo meni ob boku tudi opice iz srednje biotehnične šole in meni,ki študiram na faksu in hkrati še branžo,v kateri naj bi se zaposlila,solijo pamet.

Delam butasta opičja dela,ki z mojo izobrazbo nimajo veze. V podjetju ves čas tulijo in bevskajo,kako jim manjka energetikov,jaz pa ki TOČNO to študiram,mene pa ves čas postavljajo ob bok unim opicam. Da ne rečem da mi je "šef" (človek ima noro dobro plačo,pa še to samo zato,ker je v podjetju po vezah, hkrati pa imam JAZ!!!! narejen izpit,ki ga on še dones nima, star je 28 leti n še ni uspel narest diplome O_O) rekel če bi delala dalj časa,in v unem afektu sem rekla ja - BUDALA, in sicer veste za kolk na uro?! "2,5 E!HALO?! Meni se zdi da se enostavno bojijo mene,kot konkurence! Pizda ej!

A bom naredila prav da ga pokličem in mu rečem da za une 14 dni kot vsako leto bom prišla (sem že dobila datum domov....) ostalo pa ne,ker "sem dobila še drugje priložnosti za delo".Ne vem ne znam povedat kako težko mi je,ampak SORI,če bi o tega imela kaj izkušenj bi delala tud zastonj! Tako pa jih ne bom imela nič, administrativna dela drugje so pa plačana tud po 4,5 €! Ampak mi je tko grozno poklicat,da hodim srat na vsakih 15 minut,pa sploh ne vem zakaj taka kurčeva trema!Najraje bi vidla da bi mi reku da mi še unih 14 dni ni treba pridet!Včasih se mi zdi da ljudem enostavno ne znam rečt ne :S

Skratka...POLOM.Mislim da je tud merkatorjeva delavka za blagajno plačana mal več k 2,5€/h.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#5439 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 19 June 2008 - 09:23 AM

Jst sm mela v Merkatorju na blagajni tam nekj 3,5.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#5440 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26150 posts

Posted 19 June 2008 - 09:34 AM

Sally, lahko mu rečeš, da zakaj tebe ne ponucajo kot energetika? In da misliš, da glede na to, da se izobražuješ na fakulteti, si definitivno zaslužiš višjo urno postavko kot blagajničarka v Mercatorju (vzemi Heveo za primer - 3,5 €).

Reci, da bi pod tvojimi pogoji delala tudi dlje - torej na drugačnem delovnem mestu, z drugo urno postavko. V nasprotnem primeru pa se vidite samo za tistih 14 dni. Pa natvezi mu, da imaš že druge ponudbe, vendar si pripravljena ostati pri njih (stara navada železna srajca al kaj), če zadostijo tvojim pogojem.

smile.gif

Matr sem ful diplomatska danes smile.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users