Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#5421 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 October 2011 - 07:08 PM

QUOTE(Kinky @ 30. 10. 2011 - 14:08) View Post

Najbrž je rekla: zakaj ne rabiš kwola? (oz. kola), ne kole laugh.gif laugh.gif

biggrin.gif

Jaja, tak je blo. oops.gif

QUOTE(Jinadaze @ 30. 10. 2011 - 15:00) View Post

Joj, daj umiri se, no. Sploh ne vem, od kje ti to, ker sem že neštetokrat napisala, da nimam nič proti Štajercem (debili se itak povsod najdejo, nima veze, od kje je človek), samo narečje mi je retardirano, sploh mariborsko.

yes.gif Fant tudi.

Jina, ti zelo zelo namiguješ da ne maraš Štajercev in to ves čas. Tak občutek sem jaz žal dobila. To je pa res retardirano ja.

• 0
Viens, reste ici!

#5422 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86856 posts

Posted 30 October 2011 - 07:13 PM

Ja, tako zelo jih ne maram, da je bil moj bivši Štajerc.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5423 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 October 2011 - 07:13 PM

Mogoče jih pa zato ne maraš. laugh.gif
  • 0

#5424 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86856 posts

Posted 30 October 2011 - 07:16 PM

Še enkrat - NIKOLI nisem rekla, da jih ne maram, jaz res ne vem, kako težko je to razumet. In ne vem, od kje tako (retardirano twisted.gif ) sklepanje.

• 0

― V. Van Gogh

#5425 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 October 2011 - 07:17 PM

Pa jaz se hecam, no. oops.gif Niti nisem nikol tazga občutka dobila, kokr se spomnim je bilo vse rečeno v šali.
  • 0

#5426 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 October 2011 - 07:39 PM

Jaz tudi ne prebavljam tiste najbolj ogabne mariborščine. Pa imam par zelo dobrih prijateljev od tam. Ampak ne morem. Odurno mi je. Še posebej, ko so malo opiti pa jim vse jezikovne zavore popustijo. rolleyes.gif

Enako mnenje imam o koroščini. Š'to, atan, šva... itd.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#5427 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86856 posts

Posted 30 October 2011 - 07:53 PM

Jaz imam tudi precej kolegov Štajercev. Najmanj pa (pravih) ljubljančanov, zanimivo.

• 0

― V. Van Gogh

#5428 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 October 2011 - 08:04 PM

QUOTE(Immortelle @ 30. 10. 2011 - 19:39) View Post
Enako mnenje imam o tisti koroščini. Š'to, atan, šva... itd.

Ja, bljak! laugh.gif twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5429 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 October 2011 - 08:19 PM

Saj so vsi naglasi v svoji hardcore izvedbi malo annoying. ŠE jaz sem sama sebi zoprna včasih, ker res hecno kaj izgovorim, čisto po velenjsko. Sliši se pa mutavo, kot da nimam 5 pik v glavi. oops.gif
Kapo dol tistim, ki se jim uspeva izražat jasno v knjižni slovenščini in to ne izpade prisiljeno in snobovsko.

Na živce mi gre moja odvisnost od same sebe. To, da mora biti vse po moje, da se počutim okej. Da se ne znam otrest enih skrbi, da me nonstop nekaj teži, težko in redkokdaj se odklopim. Če me ne teži to, me nekaj drugega. Rabim it na dopust od same sebe. Kak đoint skadit? laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#5430 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 30 October 2011 - 08:39 PM

QUOTE(Olivija @ 30. 10. 2011 - 20:19) View Post

Na živce mi gre moja odvisnost od same sebe. To, da mora biti vse po moje, da se počutim okej. Da se ne znam otrest enih skrbi, da me nonstop nekaj teži, težko in redkokdaj se odklopim. Če me ne teži to, me nekaj drugega. Rabim it na dopust od same sebe. Kak đoint skadit? laugh.gif

Kako lepo si ubesedila moje tezave. Tocno to, potrebujem dopust od same sebe.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#5431 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11539 posts

Posted 30 October 2011 - 08:40 PM

QUOTE(Olivija @ 30. 10. 2011 - 22:19) View Post

Ogromen podpis.
Zadnje čase non stop iščem probleme, tudi tam kjer jih ni in jih seveda najdem. rolleyes.gif Vse gledam iz stroge pesimistične strani in čisto preveč razmišljam o vsem. Vsak problem v glavi čisto razmesarim in se sprašujem ooo kaj lahko še nastane iz tega, res me dejansko včasih že glava boli od same sebe, ker ne vem več kaj bi še pretuhtala. Negativka. Sploh se ne morem sprostit. Naj bo čimprej za mano to obdobje.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5432 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 October 2011 - 09:10 PM

Na žifce mi gre predstavnik letnika! lart.gif

• 0

#5433 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 October 2011 - 11:30 AM

Foter in mama, ki se po telefonu pogovarjata tako glasno, da nikoli ne slišim televizije. Jaz res ne razumem zakaj se je treba dret v telefon? Zdaj sem v zgornjem nadstropju in mama se spodaj tako dere v telefon, da jo do gor razločno slišim.
  • 0
Viens, reste ici!

#5434 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 03 November 2011 - 09:32 PM

Ni ravno najbolj ustrezna tema, ker ne morem reči, da mi grejo ravno na živce, so mi pa precej smešni ljudje, ki se imajo za neke strašne modne poznavalce in o tem seveda ponosno pišejo tudi blog, pri tem pa njihov okus in nakupi ne sežejo dlje od New yorkerja, Deichmanna ipd. rolleyes.gif
  • 0

#5435 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2011 - 09:36 PM

Se strinjam. Čedalje več je takih, predvsem opažam, da se folk ne zna svojim postavam primerno
oblačit in skos trobijo in se nekak upravičujejo skozi 'sem taka kot sem, si drznem, si upam,
briga me za druge'. lol1.gif Včasih navlečejo nase kaj takega, da bi jih človek res vprašal po zdravju.
Ampak oni so kul. V VSEM. -.-
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#5436 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 November 2011 - 09:43 PM

Na živce mi grejo pokvarjene straniščne deske. Ki se premikajo sem in tja. verymad.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#5437 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 05 November 2011 - 08:52 PM

KLIK

Tole me je spomnilo, kako mi gre na živce, da se spodnji rokav skoraj vedno zguba, ko oblačim čez še enega, in je treba skos popravljat.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5438 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 05 November 2011 - 09:02 PM

Ves kako je to fajn poceti pri dojencku, ki se zraven se izmuzuje in ne sodeluje sploh. : ))
  • 0

#5439 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30002 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 November 2011 - 11:19 AM

meni je to eden najlepših spominov na zimska jutra, ko sta mi starša oblačila dolge rokave, jopco/pulover in preko še bundo in sta me vedno vprašala: 'kaj zdaj narediš, ker imaš že spodaj dolge rokave?' in sem vsa ponosna rekla: 'tko!' in sem zagrabila rob rokava in porinla roko v jopo/pulover. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5440 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28093 posts

Posted 06 November 2011 - 02:19 PM

love.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users