Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#5381 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 June 2008 - 09:07 PM

Spala do 11h, jedla junk food, vreme mi gre na nerve, ker me zebe, jedla bi zdele palačinke z nutello, ali pa kakšne rogljičke....
  • 0

#5382 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 14 June 2008 - 08:12 AM

Igrala sem Rohan 10 ur oops.gif . Čisto sem not padla.
  • 0

#5383 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 14 June 2008 - 03:41 PM

celia, hvala za sožalje.

ne vem kaj mi je... vsak dan si moram nekaj kupiti kakšno oblekco ali kozmetiko. prav kompenziram. pa še ena tragedija se je zgodila cry.gif ne vem tud kako bom šla čez življenje, ker me vsaka stvar prizadene, tudi če se me ne tiče direktno in občutim kar fizično bolečino. dram sploh nisem več sposobna gledat, ker se preveč vživim in pol ne vem kam z vsemi čustvi... isto pri grozljivkah, me je pol ful strah in ne ločim več realnosti od fikcije. upam, da nisem mal nora blink.gif

edina dobra stvar je, da sem taka, ker potem tudi dobre stvari intenzivno doživljam od uživanja v plesu, muziki v hrani, čustva do ljudi, ki so okoli mene. drugač mi pa gre ta hiperobčutljivost blazno na živce in potem si kdo še z guštom bilda ego na meni. svašta ermm.gif da ne boste punce mislile po tem kar sem napisala, da sem res mal wacko.gif
  • 0

• Guests

Posted 14 June 2008 - 03:55 PM

Tudi jaz sem hipersenzibilna. rolleyes.gif Moj fant pa tudi. biggrin.gif Fajn je, ker lepe stvari še bolj intenzivno doživljaš, samo je hudič, ko na pot pride kaj manj prijetnega. Takrat bi dala tole mojo senzibilnost kar na off, ker je včasih komaj za zdržat. cry.gif
  • 0

#5385 Morska

Morska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 260 posts

Posted 14 June 2008 - 04:34 PM

* se mi zna zgodit, da bo prehlad prišel za mano. sm si pa čist sama kriva - zdaj sm šla že drugič poletno oblečena ven v temle mrazu in dežju.
* doma se relaksiram za računalnikom in iščem pocen karte za NY - september ima neprimerljivo nižje cene...
* sm malo nefer do dragega. tut on bi lahko dopoldne počakal na relaks doma in reševal njegov sudoku, pa sm ga sterala z mano v dež izključno za spremstvo. naslednjič morm prej na to pomislit.
* priznam, da se mi ne ljub v kopalnico, čeprav bi mogla.
* grem po čokoladni puding.

mogoče še kej laugh.gif ?
  • 0

#5386 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 June 2008 - 04:39 PM

- ponoči se nisem pokrila z odejo, pa sem danes spet bolj prehlajena
- lena sem in zabušavam
- nazaj v ZG bi šla
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5387 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 14 June 2008 - 06:23 PM

-grlo me boli, ker sem se včeraj v koči preveč drla
- argh, D-ja bi kar pojedla, tak je bil fajni včeraj
-vglavnem noro prehlajeno zaljubljena

lalalal...love is in the air...lalalalalal
  • 0

#5388 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 14 June 2008 - 07:43 PM

Sam še jokala bi, nevem kaj mi je, vse in vsi mi grejo na žice, sledi še en bedn butast zabit brezvezn večer k bom sama doma zard tega pof****** dežja k je use zamoriu, sva hotla it s fantom naiprej v lunapark pa zard dežja itak odpade, v kinu nč pametnega ne igra (Sexa pa noče it gledat z mano, je reku da mam za to frendice cry.gif ), u glaunem spet bom doma k največji luzr igrala ene je*ene igrce pa gledala ta fuzbal, mislm počitnce pa take. V pondelk gremo zadnjič v šolo, že en teden mam vse zaklučen, samo še v tork čez en teden mormo pridet po spričevala, joj miljon razlogov da bi ga šla zažurat na pouno ampak ne. Jz bom doma rolleyes.gif cry.gif Itak nimam nobenga da bi šou km z mano. Sita sm bit skos sama ermm.gif sad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#5389 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27419 posts

Posted 15 June 2008 - 07:47 AM

Ena znan ka se mi zdi res totalno bedna ker povsod lepi fotke sebe in svojega fanta, ko se mačkata al pa sam svoje fotke ko je pomanjkljivo oblečena, al pa sploh ni oblečena(pa se nič ne vidi). Sej vem, da mi treba gledat, sam ker kar moram vsake tolko preverit. Pa ma slike na forumih na blogu vsake tolko objav kej, na msnju ma zmer ene take prikazne slike. Ah, ne razumem je. Poleg tega pa še, kako fant dopusti kej tazga. A tega ne ve, al kaj. Bwo. Tolk me je žrlo, da sm mogla prov povedat. Ker nočem z nobenim znanim o tem razpravljat biggrin.gif . Da ne govorim o tem kašne poste objavlja, celo mesto ve vse komplet o njenem življenju... svašta.
  • 0

#5390 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17052 posts

Posted 15 June 2008 - 01:07 PM

Ful bi šla na letalski miting, obenem pa vem da se mam dosti za učit. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5391 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27419 posts

Posted 15 June 2008 - 01:19 PM

Lihkar sem vdrla v hišo. Sm nesla napačne ključe od doma in zdej noter nism mogla. Po tem, ko sm vidla kolk na izi je notr pridet se kr ne počutim najbolj varno...
  • 0

#5392 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 15 June 2008 - 01:58 PM

Če ne popravim geografije jutri, imam popravca in jaz še skoraj nič ne znam cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#5393 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 15 June 2008 - 05:07 PM

jebeno vreme verymad.gif verymad.gif verymad.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#5394 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 June 2008 - 05:18 PM

^^ Ja. down.gif Pa še slabe napovedi tudi za naslednje dni. Great. sad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#5395 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 15 June 2008 - 05:23 PM

Ob očitovem govorjenju mi gre na BRUHANJE ermm.gif ermm.gif
  • 0

#5396 LaMula

LaMula

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 15 June 2008 - 06:18 PM

V torek imam izpit in se nisem še nič učila.
Šla sem si po pizzo. Že dolgo nisem jedla kaj zdravega.
  • 0

#5397 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 15 June 2008 - 06:31 PM

Še 70 strani v učbeniku me čaka, pa že te do sedaj sem si le prebrala in samo upam, da sem si kaj zapomnila cry.gif
  • 0

#5398 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2008 - 06:55 PM

Prehlajena sem da me vse žge v žrelu. down.gif

Zagnala sem paniko za muca in ga bodo jutri malo resneje pogledali. Finalmente. rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#5399 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 June 2008 - 07:14 PM

Že cel dan jem neki, sploh več ne vem kaj vse sem že pojedla. Skos me zebe, pomojem se bom še prehladila. Prej sem hotla rolat, pa je začelo deževat, ful mi gre na nerve dež.... Komi čakam, da grem na morje. Jutr morm neki zrihtat v mestu pa se mi ful ne da spljoh. Kr kej bi si kupila, pa ne vem sploh kaj bi mela...
  • 0

#5400 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11990 posts

Posted 15 June 2008 - 07:31 PM

Crna - končno res. Sm že misnla, da je okej z njim, k nisi nič pisala. console.gif

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users