vprašanja (zanima me, ...)
Posted 16 September 2007 - 01:43 PM
Frčica - s prijateljico sva jedli na bone in je tudi zarad tega kvaliteta slabša. Jedla sem juho iz rdeče leče z limono, katero sm dobila že skor mrzlo...sicer ni bila slaba, ampak juha mora bit vroča. Potem sem pa naročila neke krompirjeve zvezdice, ki so bile napol surove, v njih je bilo zgleda nekaj mesnega, kar sploh pregriznit nisem mogla, polito je bilo z eno ful kislo omako, nek jogurt čuden al kaj, pa ful je blo vode zraven. Ni me glih prepričalo, da bom šla še kdaj tja. Mogoče kvečjemu takrat, ko ne bom jedla na bone.
Posted 16 September 2007 - 01:56 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 September 2007 - 02:26 PM
Posted 16 September 2007 - 03:13 PM
kako ne bo več?
Ja piše da je kao prenova, ampak nič ne kaže da bi kaj prenavljali, tako da po moje je ne bo več
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 September 2007 - 05:09 PM
Najbolj mi paše perilo iz H&Ma, vedno najdem kaj zase.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 September 2007 - 05:44 PM
Meni deluje kot da so Secreta zaprli. So mi pa imeli odvratne kose.
Najbolj mi paše perilo iz H&Ma, vedno najdem kaj zase.
Ne pa ne
Posted 16 September 2007 - 08:11 PM
Pablo Picasso
Posted 16 September 2007 - 08:12 PM
Coco*,ti pjanc ti! Nehaj pit pa ne bo krčev
Posted 16 September 2007 - 08:17 PM
Za vse, ki iščete spodnje perilo. Pojdite v C&A. V Grazu sem zadnjič nakupila super perilo za malo denarja. Udobno in v redu. Je pa zdaj C&A odprt tudi v Celju.
Posted 16 September 2007 - 08:20 PM
Tako, da bo treba še malo počakat, ali si špricat hormon v kri
Posted 16 September 2007 - 08:29 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 September 2007 - 08:44 AM
Posted 17 September 2007 - 09:54 AM
Posted 17 September 2007 - 01:13 PM
Coco*, to o krčih drži tudi zame. Samo mene zagrabijo že, če spijem samo požirek česa alkoholnega (ne žganega). Jebiga, tak je.
Ooo, hvalabogu, sem misla da je z mano kaj narobe, ker sem tukaj okoli bla očitno edina s temi problemi
Mislim. Ne ravno hvalabogu, malo sem se čudno izrazla
Pablo Picasso
Posted 17 September 2007 - 01:20 PM
Sicer mam tut js podobne probleme, ne glede na to, kolko in kaj jem, ce pijem pir. Samo sem ugotovila, da je to zaradi mehurckov in ker se ga pac pije ful mrzlega in to mrzlo mojmu zelodcu ne pase sploh.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)