Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5449 replies to this topic

#5381 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17719 posts

Posted 03 August 2025 - 07:52 AM

Sem jo sla pogledat pa sem ful razocarana. Saj hisa je orng, ampak kam je ona dala duso...se stikala so najslabsa mozna, to mi je takoj padlo v oci, haha. Poceni pa je, ce primerjas z mobilno :D Tako da denarja je ful, ampak ni pa to fuck you money.

Haha, se strinjam. Lepo, ampak duše pa tle ni. Stikala so bela visoki sijaj, najcenejša, si mislila to ali kaj drugega je narobe s stikali?😁
Najbrž je pa za toliko ljudi kar ugoden najem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#5382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86784 posts

Posted 03 August 2025 - 07:07 PM

No, sej, pol pa na HR (Hvar) oddajajo apartmaje izven civilizacije, brez tekoce vode in elektrike … Za 250 na noc. :butl: Gledam pri Denar na dlani. Pa se podrtija je.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#5383 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86784 posts

Posted 07 August 2025 - 08:10 PM

Povsodjelepo tudi delujeta, kot da se kopajo v kesu, v resnici je pa njuna firma (Mali junaki) na robu propada. Pa ne od prejsnjega meseca.
  • 0

― V. Van Gogh

#5384 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17140 posts

Posted 07 August 2025 - 08:47 PM

Kako pa to, niso bli kao ful uspešni?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#5385 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19481 posts

Posted 07 August 2025 - 08:50 PM

Saj se lahko kopaš v kešu tudi če ti gre firma v ku***. Saj sta influencerja še poleg tega, verjetno že s tem precej zaslužita.
  • 0

#5386 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86784 posts

Posted 07 August 2025 - 08:55 PM

Kako pa to, niso bli kao ful uspešni?

AI je od eden od razlogov, pa v predrage pisarne so se selili, menda nekaj casa niti najemnine niso mogli placevat. Odpuscajo pa na veliko ze zadnji 2 leti.

On je tudi influencer? Nisem vedela, mu ne sledim. Zanjo se mi pa ne zdi, da bi imela veliko sodelovanj.
Kakorkoli, meni ze dolgo vse skupaj smrdi pri njih. Itak je vse fejk. Pa ne morem, da se ne bi spomnila na propadajoce firme, medtem ko se vodstvo vozi v avtih za par 100k.
  • 0

― V. Van Gogh

#5387 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17526 posts

Posted 07 August 2025 - 09:27 PM

V bistvu res prakticno nikoli vec ne pokaze pisarn, izdelkov, teambuildingov... Prej je bilo tega precej.
Pa glede na to, da se ze med potovanji trudita z objavami, najbrz ne piseta zastonj.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5388 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19481 posts

Posted 08 August 2025 - 07:07 AM

Ja no oba sem mislila s tem Povsod je lepo računom. 

Ja, saj če ni s.p., je premoženje podjetja ločeno od osebnega premoženja, ne odgovarjaš osebno za dolgove podjetja. Verjetno sta si že našparala in investirala dovolj, ko jim je dobro šlo. 

Jaz jima prej sploh nisem sledila, dolgo niti vedela nisem, da imajo oni to podjetje.

Verjetno od Zavarovalnice Vita lep denar dobijo, glede na to, da jo nonstop omenjajo...  

• 0

#5389 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17238 posts

Posted 08 August 2025 - 07:17 AM

Hej, tam pa moj dela :D

Gledam to zeno od Amadeja Laha....proc grozljiva je. Nafilana gor v lica pa ustnice da je joj.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5390 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17526 posts

Posted 08 August 2025 - 09:19 AM

Ja! Pol pa zaupaj takemu svoj obraz :D
Ena se bolj bizarna situacija je z enim drugim tem lepotnim, ki popravlja svojo hcer. Ampak bi morala brata vprasat kateri je, ker je bil on pri njem in ni mogel verjeti kaksna je.

Mene te ultra popravljene spominjajo na homo neanderthalensis. Najbrz celjust in usta.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#5391 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17238 posts

Posted 08 August 2025 - 09:29 AM

Hahaha ja dobra primerjava.
Res skoz bolj kot gledan tole bolj mi je bruh vsa ta plastika.
Vit fit Ana je v njegovih rokah, to bo fejst cez ene 10 let.
Ze zdej je kup enih stvari najdla na seb za popravit pa je kok stara, 33 al neki.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#5392 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86784 posts

Posted 08 August 2025 - 10:14 AM

Kako ne bi, ce se z Ano DP druzi. A nima ona ze zdaj nekaj? Nekaj z njenimi usti ni v redu.

Barbarina, vem vse to, ampak se mi vseeno zdi bizarno vse skupaj.
  • 0

― V. Van Gogh

#5393 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23478 posts

Posted 08 August 2025 - 11:04 AM

Kdo pa je žena od tega dohtarja? Podgana ja, se strinjam. Jaz vedno pomislim, da če lepotni kirurg še sebe in svoje najbliže ne zna lepo naredit, kako bo šele druge.:lol:

Me pa res zanima, kakšne bodo te 30 let stare punce, ki že zdaj hodijo na popravke, potem pri 50ih. Ali pa recimo Hajdi. Zdaj meni v redu zgleda, tudi kar sem jo v živo videla, me pa zanima čez kakih 10 let, ko bo staranje res udarilo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#5394 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17238 posts

Posted 08 August 2025 - 11:19 AM

Hajdi ima meni na cajte ze prevec puffy face.

Od Laha je na insta pod justifypoppy.

Vitfitki je ze znablje popravljal ja,ker ima male ustnice naravno, sam mislim da ji je prov z neko operacijo zgornji znabel nekaj zavihal.
Pa blefaroplastiko ji je delal in itak skoz tam visi na nekih pilingih in injekcijah ne vem kaksnih promotorjih kolagena. ADP jo je cist zgroomala, res.

Jaz se na cajte pocutim prov revno v resnici. To se mi nikoli v lajfu prej ni dogajalo, zdaj pa mi je vse predrago - od potovanj, hrane, cunj, cevljev, ne vem a so sle res cene tok gor a sem jaz se vedno zatakneja v dejstvu, kako je bilo to 10 let nazaj.
Kap me rukne vsakic ko pridem iz trgovine, res.
To po 100 in 100 evrov kar leti, kot nic.

Pol gledam o onih porokah pri Tamari, dobro da so vsi, ki jih poznam ze kar poroceni....da bi dajala po 200 e gotovine jim, zato ker so me na poroko povabili? To se zdaj pricakuje, tok kesa?
Lol. Majkemi da ne bi sla na nobeno.
Sicer pa folk ki vrze vec 10ke za en dan zame itak ni gladek, ampak ok. Vsakemu svoje.

Sem pa od lastne familije zmerjana da sem skrta, tako da ja, mogoce je pa v meni problem.
Skrta nisem za stvari, ki mi nekaj pomenijo.
  • 0

#5395 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19481 posts

Posted 08 August 2025 - 11:20 AM

Obraz kolk tolk, na vratu se pa ful vidi. 

• 0

#5396 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86784 posts

Posted 08 August 2025 - 11:32 AM

10k je še malo za poroko dandanes. 

• 0

― V. Van Gogh

#5397 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19481 posts

Posted 08 August 2025 - 11:33 AM

Ja, bi rekla, da prej 30... no navzgor itak ni omejitve. 

• 0

#5398 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17238 posts

Posted 08 August 2025 - 11:35 AM

Sej rekla sem vec 10ke.
  • 0

#5399 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86784 posts

Posted 08 August 2025 - 11:48 AM

Aja, sem narobe prebrala. Jaz se drugače strinjam, mi je to absolutno preveč za poroko. Bi raje (še) manjšo pa potem dala za potovanje. :)

Pa prav gotovo ne bi (nisem) od gostov pričakovala, da grejo v ne vem kakšne stroške, ne vem kako jim ni nerodno.

• 0

― V. Van Gogh

#5400 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12129 posts

Posted 08 August 2025 - 12:18 PM

Fiona, se strinjam z vsem, kar si napisala, razen s tem, da se pocutis revno. V primerjavi z njimi se jaz ne pocutim ama nic, sploh ni primerjave, zato je brez smisla :D
Meni je vitfitana ful cudna v obraz, pa ne morem pogruntat zakaj, pa vse je nerealno slastno.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users