Posted 08 August 2025 - 11:19 AM
Hajdi ima meni na cajte ze prevec puffy face.
Od Laha je na insta pod justifypoppy.
Vitfitki je ze znablje popravljal ja,ker ima male ustnice naravno, sam mislim da ji je prov z neko operacijo zgornji znabel nekaj zavihal.
Pa blefaroplastiko ji je delal in itak skoz tam visi na nekih pilingih in injekcijah ne vem kaksnih promotorjih kolagena. ADP jo je cist zgroomala, res.
Jaz se na cajte pocutim prov revno v resnici. To se mi nikoli v lajfu prej ni dogajalo, zdaj pa mi je vse predrago - od potovanj, hrane, cunj, cevljev, ne vem a so sle res cene tok gor a sem jaz se vedno zatakneja v dejstvu, kako je bilo to 10 let nazaj.
Kap me rukne vsakic ko pridem iz trgovine, res.
To po 100 in 100 evrov kar leti, kot nic.
Pol gledam o onih porokah pri Tamari, dobro da so vsi, ki jih poznam ze kar poroceni....da bi dajala po 200 e gotovine jim, zato ker so me na poroko povabili? To se zdaj pricakuje, tok kesa?
Lol. Majkemi da ne bi sla na nobeno.
Sicer pa folk ki vrze vec 10ke za en dan zame itak ni gladek, ampak ok. Vsakemu svoje.
Sem pa od lastne familije zmerjana da sem skrta, tako da ja, mogoce je pa v meni problem.
Skrta nisem za stvari, ki mi nekaj pomenijo.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.