Jump to content

Photo

Danes kuham...

• Please log in to reply
5384 replies to this topic

#5381 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18960 posts

Posted 16 May 2026 - 12:30 PM

Predjed toast namazan z ndujo. Glavna jed krompir z blitvo in skuša iz rora. Odplaknjeno s kozarcem vina, ne vem še, katerega. Za poobedek pa pisateljevanje.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#5382 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28079 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 May 2026 - 12:40 PM

Kladdkako sem spekla, ampak sem jo ravno minuto predolgo pekla, aaaaa, kako sem jezna nase. 😵
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#5383 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30600 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 May 2026 - 04:38 PM

Bolognese iz piščančjega mletega, ki sem ga natrla z bbq rub - dobro za popizdit! Zraven pa soba rezanci.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#5384 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18960 posts

Posted 29 May 2026 - 10:26 PM

Skuhal sem gosto zelenjavno juho. Najprej sem skuhal paradižnikovo juho, v katero sem dal lečo in stebelno zeleno. Bogovsko. Prejle sem pa začel delati sirni namaz s stebelno zeleno. Zmešal sem skuto in na drobno narezano zeleno, potresel z mletim poprom, namesto limoninega soka sem pa naribal limonino lupino. Vse skupaj sem dal v skledo in v hladilnik, da se bojo čez noč okusi prepojili. Zjutraj bom poskusil, kakšenga okusa je vse skupaj. Ker je bila skuta absolutno sveža, nisem dodal jogurta. Če bo treba, bom kaj še dodal, pol bom pa zmiksal, da se bo zelena lepo zmešala s skuto. Namaz bom zvečer nesel k sošolcu, da bo za predjed večerje. Po moje bo kul.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#5385 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18960 posts

Posted 30 May 2026 - 06:50 AM

Hja, sirnemu namazu sem moral dodati jogurt, sicer bi zelena ostala v koščkih. Namaza nisem nič solil, kljub temu pa je nadvse okusen in osvežilen. Z dodanim jogurtom ga je ratalo veliko, tako da si ga lahko privoščim za zajtrk. Na rženem kruhu, se ve. :)

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users