Posted 30 October 2011 - 12:28 AM
Aha, taki potem radi tiste, ki pa nočejo pograbit vsega prvega in težijo za čim večjim/boljšim, ofrcajo, da
si samo nekaj sprdujejo in da še bodo se naučili skromnosti in padli na realna tla. -.- Biti skromen ni vedno
pozitivna lastnost, moje mnenje.
Kuhanček pa meni niti ne gre tako hudo na jetra, kdo bi si mislil! Ah, imam lepe spomine na prejšnja leta
tak čas ... LJ in kuhančki, heh ... ^.^
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>