Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#521 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 January 2006 - 12:00 PM

nekaj izdelkov Kerastase sem ocenila in je sestava zgolj povprečna.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#522 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 January 2006 - 01:11 PM

Mogoče katera ve za kakšno stran kjer bi bli našteti (po možnosti tudi malcenatančneje opisani) izdelki Kerastase? Tigi sm našla, Joico tudi (čeprav cen niso hotl napisat wink.gif ), Kerastase izdelkov pa ne najdem...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#523 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2006 - 02:51 AM

.
crna, tudi jaz sem se zadnjič namučila in nikjer nisem našla sestavin od Kerastase izdelkov.

IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#524 Foxy22

Foxy22

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 20 January 2006 - 09:08 AM

Sestavine od Kerastase izdelkov si lahko ogledate na tej strani:

http://www.drugstore.com/

Vpišite v Search: Kerastase, in boste lahko pogledli izdelke.
Meni osebno so zelo všeč izdelki od Kerastase, čeprav Tigijeve še nisem probala. smile.gif
  • 0

#525 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 January 2006 - 09:11 AM

QUOTE(crna)
Mogoče katera ve za kakšno stran kjer bi bli našteti (po možnosti tudi malcenatančneje opisani) izdelki Kerastase? Tigi sm našla, Joico tudi (čeprav cen niso hotl napisat wink.gif ), Kerastase izdelkov pa ne najdem...

Tuki jih maš nekej. wink.gif

http://www.hairproducts.com (tam pol keywords napiši ime in ti jih bo izpisalo)

Nekaj pa jih je tuki tuki.

http://www.amazon.co...words=kerastase

Nimajo pa vse sestavin zravn napisanih. Ampak se pa izdelki večkrat ponovijo. Sestavine pa dobiš pod jezičkom label information
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#526 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 20 January 2006 - 11:27 AM

Vceraj sem zamenjala izdelke za O&H ter kremco smooth and shine in je ful ful dobro! biggrin.gif lase so mi kao mocnejsi postali in sijejo.Hjo odvisna bom postala..in btw tip je bil ful prijazen je reku da me ne sme bit nic sram.Sam je neki frizer tam ko sem ga pred tremi leti spoznala.Tip me je podzravu jaz pa valda ne, k me bk sam je blo vseeno nerodno hehe
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#527 *daja*

*daja*

sramežljivec

• Člani
  • 29 posts

Posted 21 January 2006 - 02:55 PM

Je katera ze uporabljala TIGI Bed Head Oatmeal Cookie Sugar Scrub in TIGI Bed Head Oatmeal Cookie Body Lotion?
  • 0

#528 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 23 January 2006 - 08:29 AM

DiLeMa je normalno da se mi zdi od O&H da imam konjice se bolj suhe od prej?Mogoce se meni blede.. smile.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#529 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 January 2006 - 11:07 AM

Ne, ni možno. Glej, veš kako je s tem šamponov ... eden izmed redkih je, ki ne vsebuje silikonov. Silikoni nimajo nobenih negovalnih lastnosti, naredijo pa zelo mehke lase in tega O&H ne vsebuje, zato po njem verjetno nimaš tako mehkih las kot po drugih šamponih, kar pa ne pomeni, da ti jih je izsušil. To je kratko malo nemogoče, ker je šampon fenomenalen in izredno negovalen. Sicer ga pa še ne uporabljaš dovolj dolgo, jaz ga imam zdle ene 40 dni in so moji lasje ful, ful lepši ... zelo mi jih je popravil.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#530 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 01:49 PM

veš kaj mi je full smešn?k je dilema zdj že ene parkrat napisala čas,kako dolgo uporablja ta OH,... biggrin.gif enkrat prej je napisala 14 dni pol še mal več zdj je napisala 40 dni-full smešno biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#531 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 January 2006 - 01:52 PM

QUOTE(rea)
veš kaj mi je full smešn?k je dilema zdj že ene parkrat napisala čas,kako dolgo uporablja ta OH,... biggrin.gif enkrat prej je napisala 14 dni pol še mal več zdj je napisala 40 dni-full smešno biggrin.gif

Hehe Rea laugh.gif V kakšne detajle greš ti. biggrin.gif

Uporablja ga pomojem od svojga rojstnega dneva...kokr se jst spomnem si ga je kupla takrat. Pol pa zračunej. biggrin.gif

Jst ga pa kšn teden manj kot ona. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#532 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2006 - 02:04 PM

ja,sj vem kok časa ga ma,ampak mi je zanmiv kako sledi in ve skor do dneva natančno kaok dolgo ga ima-ni kaj, zelo ji je všeč! laugh.gif
  • 0

#533 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 02:08 PM

QUOTE(rea)

Sej sem vedno prav napisala, samo pač čas se veča, valjda. biggrin.gif Jaz uporabljam zadeve točno od 12. decembra (to pa vem zato ker sem kupila en dan po mojem rojstnem dnevu in si ni ravn težko zapomnit). biggrin.gif To, kako dolgo uporabljam zadeve pa pišem zato, ker nekatere pričakujejo rezultate čez noč, kar je pa totalno nesmiselno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#534 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 23 January 2006 - 02:23 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(rea)

Sej sem vedno prav napisala, samo pač čas se veča, valjda. biggrin.gif Jaz uporabljam zadeve točno od 12. decembra (to pa vem zato ker sem kupila en dan po mojem rojstnem dnevu in si ni ravn težko zapomnit). biggrin.gif To, kako dolgo uporabljam zadeve pa pišem zato, ker nekatere pričakujejo rezultate čez noč, kar je pa totalno nesmiselno.

seveda biggrin.gif :headbang:
  • 0

#535 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 23 January 2006 - 06:13 PM

Kako si rekla..kako uporabljas regenerator?Si das kapco na glavo ko se ´namazes´ al pustis v brisaci in cakas pol ure?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#536 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 07:44 PM

Jaz počakam od pol ure do eno uro, kolikor mi čas dopušča. Preden nanesem regenerator lase zelo dobro ožmem in sfrotiram, taki lasje tudi vsrkajo več regeneratorja, per niso prenasičeni z vodo ... pa še kaplja ne. Potem nanesem regenerator, sama ga vtrem tudi v lasišče (imam suho lasišče in nobenih problemov z mastenjem) potem pa zavijem v prozorno živilsko foliko in čez še debelo brisačo.
  • 0

#537 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2006 - 08:11 PM

.
Ja, jaz sem zaj tudi začela razumet, zakaj treba od Lusha masko H'Suan Wen Hua dat pred pranjem na suhe lase - zategadelj, da lasje čimveč posrkajo. In res so rezultati izjemni - Dilema, tebi bi jo kar priporočala. O šokantni obstojnosti vonja pa sem itak že pisala.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#538 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 08:14 PM

Ujej ... Jenna, kaj ti meni delaš. IPB Image Zdej bom še za to masko začela noret, pa še Lush imate samo v Ljubljani in je celo sranje. Sklepam, da bo prišel čas, ko bo k temi domov priromala kuverta z ene 20k in spisek zadev, ki bi jih rada imela. IPB Image Sicer pa se mogoče celo kdaj oglasim tja in še tebe zraven vzamem! IPB Image
  • 0

#539 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 January 2006 - 08:19 PM

.
U, to bi blo super - bi malo pohajkovale po trgovinah!!! IPB Image Po moje bi ble tak divje in evforične, da bi mimoidoči sumili, da naju nekdo z mrežo in uspavalom išče. biggrin.gif:D No, maska je res dobra (sicer so bolj naravne sestavine - avokado, jajca) - meni je vidno polepšala lase. Jo je pa treba kar hitro porabit no..... da ne rata vsa čudna - pa v hladilniku jo je treba met. In pod 3k stane.

.
  • 0

#540 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2006 - 08:25 PM

QUOTE(Jenna)
.
U, to bi blo super - bi malo pohajkovale po trgovinah!!! IPB Image Po moje bi ble tak divje in evforične, da bi mimoidoči sumili, da naju nekdo z mrežo in uspavalom išče. biggrin.gif:D

IPB Image IPB Image Tole te bom držala za besedo, tolk da veš! IPB Image Bi blo prav fino, če bi se, ko se malo otopli, jaz lepo prikazala v LJ in se mi ti mogoče blagovoliš pridružit, da ne bom ko ena sirota tavala po velemestu. IPB Image Te še vmes peljem ene 6X na pijačo, da si nožice odpočijeva! IPB Image

Danes bom mela mokre sanje ... zaradi H'Suan Wen Hua.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users