Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#521 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 01 March 2006 - 04:23 PM

QUOTE(vrana)
ker je to CA puder??

Color Adapt
  • 0

#522 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 01 March 2006 - 06:52 PM

ja sj res...hehe hvala biggrin.gif
  • 0

#523 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 01 March 2006 - 08:20 PM

Mene pa zanima kj mi svetujete, k zdele uporablam smooth result od maybelline, pa mi je premal prekriven. Drugač mam pa suho kožo in težave z rdečico, še posebaj pozimi. Rabla bi en bol prikriven puder, ki pa mora imeti svetle odtenke, ker sem zelo bleda.'
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#524 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 02 March 2006 - 09:30 AM

QUOTE(Lindsay)
Mene pa zanima kj mi svetujete, k zdele uporablam smooth result od maybelline, pa mi je premal prekriven. Drugač mam pa suho kožo in težave z rdečico, še posebaj pozimi. Rabla bi en bol prikriven puder, ki pa mora imeti svetle odtenke, ker sem zelo bleda.'

kaj pa občasno kakšen solarij?
to tud fajn zakrije rdečico biggrin.gif

• 0
Posted Image

#525 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 09 March 2006 - 03:11 PM

Po nekajkratnih poskusih sem ugotvila, da mi CS Natural dela mozoljčke. Drugače mi je bila ful všeč teksutra, ampak kaj ko sem pol vsa pikasta. Rada bi nekaj podobenga, z mat učinkom, brez videza "maske". S čim ste ga nadomestile tiste, ki ste ugotovile, da vam CS Natural ne ustreza?
  • 0

#526 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 March 2006 - 03:15 PM

QUOTE(soraya)
Po nekajkratnih poskusih sem ugotvila, da mi CS Natural dela mozoljčke. Drugače mi je bila ful všeč teksutra, ampak kaj ko sem pol vsa pikasta. Rada bi nekaj podobenga, z mat učinkom, brez videza \"maske\". S čim ste ga nadomestile tiste, ki ste ugotovile, da vam CS Natural ne ustreza?

Jaz imam zdej Dior Ultra Mat, ki se mi zdi izredno podoben. Koži da podoben dewy finish, deluje zelo naravno, matiranje je nekaj srednjega, kot tudi pri Natural. Tudi prikrivnost je podobna. Tudi odtenek Dior Ultra Mat 200 je čisto podoben ColorStay Natural 02 Buff.

Vendar pa meni tale Ultra Mat premalo matira, tako kot mi je tudi Natural premalo. Sama namreč pudra ne uporabljam za prikrivnost, ampak za matiranje (ob vikendih zvečer mi je to extra pomembno, ko je v lokalih vroče in se še bolj svetiš) in sta mi oba premalo. Sta oba bolj za normalno kožo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#527 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 09 March 2006 - 03:22 PM

Hvala Dilema. Meni tudi ni toliko pomembna prekrivnost, bolj matiranje. Imam namreč mešano kožo in se mi čez nekaj časa začne svetiti T predel (predvsem čelo). Kakšen ja pa kaj ta Diorjev puder sestavinsko? Jaz imam tudi puder od Diorja - DiorLift, ki se mi pa zdi malce premastne za mojo kožo, tako da ga uprorabim le ob hudem mrazu smile.gif
  • 0

#528 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 March 2006 - 03:25 PM

Soraya ... sestavinsko ta puder ni nič posebnega, ni pa slab. Vsekakor pa ni noben presežek. Po pravici povedano, je to pri pudrih meni precej nepomembno, ker spodaj itak nanesem kvalitetni tonik in kremo, ki mojo kožo oskrbita z vlago in AOK. Puder je zame še vedno dekorativna in ne negovalna kozmetika.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#529 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 09 March 2006 - 03:30 PM

Ja, ampak je pomembno. Poglej, jaz imam tudi uredu tonik in kremice, potem pa mi je puder CS natural naredil take mozolje (drugače jih sploh nimam), da sem se kar ustrašila sama sebe blink.gif
  • 0

#530 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 March 2006 - 03:36 PM

Ja, Soraya ... ampak to nima veze s slabimi sestavinami ker CS Natural ma zelo dobre ... pač ti ni pasal na kožo. Hotela sem z zgornjim postom rečt to, da mi pri pudru ni pomembno, da ima nevem koliko AOK in podobno, ker jih itak dobim iz kreme.
  • 0

#531 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 09 March 2006 - 03:50 PM

Mene predvsem zanima, katera bi bila ta sestavina v CS Natural, ki očitno kar nekaj puncam ne ustreza. Bi se ji rada izognila ob nakupu drugega pudra.
  • 0

#532 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 March 2006 - 08:07 PM

baje titanium dioxide
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#533 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 March 2006 - 08:51 PM

Morda Isadora? Ravno danes je bila odprta tema o enem Isadorinem pudru... Poglej malo. (v sestavinah).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#534 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 09 March 2006 - 09:25 PM

Hvala pikica in sonchika. Ja, se res nagibam enemu pudru od Isadore glede na to, da sem slišala same pohvale.
  • 0

#535 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 March 2006 - 03:21 PM

sonchika,mogoče veš kak je puder lasting perforamnce po sestavi?gledam na max factorjevi strani pa nikjer ne piše sestavin,pa me zanima,če mogoče slučajno veš.
A lahko ena,če ma puder doma,napiše sestavine?
Hvala... smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#536 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 March 2006 - 03:25 PM

Rea ... iskalnik na našem forumu deluje naravnost izvrstno! wink.gif

http://www.lepa-si.c...?t=3112&start=0
  • 0

#537 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 March 2006 - 03:28 PM

QUOTE(DiLeMa)
Rea ... iskalnik na našem forumu deluje naravnost izvrstno! wink.gif
http://www.lepa-si.c...p...112&start=0

upsa.jz ne znam iskalnika uporablat!

a ma mogoče katera s-he pudr?ker bi rada sestavine-mislm jz mam tubo,sam na tubi ni sestavin amapk so sam na škatli-a mejbi kera za ta pudr ve kak je?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#538 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 March 2006 - 03:28 PM

Evo, Lasting Performance je bil celo dvakrat ocenjen, tle je še en link:

http://www.lepa-si.c...ing performance

QUOTE(rea)

upsa.jz ne znam iskalnika uporablat!

Sej uporaba iskalnika ne zahteva nekega posebnega znanja. Samo vpišeš v okenček kaj iščeš in to je vse. wink.gif

Moja sestra je imela S-he tekoči puder in ni bila preveč zadovoljna ... poleg tega so vsi odtenki ful nekak oranžni.
  • 0

#539 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 March 2006 - 06:40 PM

Sej ne boste verjele. Pravkar sem primerjala 2 ista odtenka Revlon Natural pudrov. Oba odtenka sta 02 Buff in se razlikujeta med seboj za celo nianso. ermm.gif ni mi diht, kako je to mogoče.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#540 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 March 2006 - 06:41 PM

Baje ima ColorStay (on originalen) svetlejše nianse kot pa Natural. Nimam pojma zakaj.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users