Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3550 replies to this topic

#521 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 January 2010 - 08:26 PM

Jaz nič ne oporekam, da je pravi s kavo, ne vem niti, zakaj je zdej treba tle neki tečnarit, ker sem samo rekla, da mi je boljši s kakavom. Jaz pač četudi je s kakavom, mu rečem vseeno tiramisu (in posebej poudarim da je s kakavom), ker bo vsak vedel kaj mislim in za katero sladico gre, kako izgleda, kako se naredi, itd. A naj bi si izmislila neko novo ime za sladico, ki je enaka kot tiramisu, samo da je zamenjana tekočina (vse ostalo pa enako)? V redu, pol pa mu bom rekla kiramisu, da ne bo koga zmotilo. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#522 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2010 - 08:33 PM

Kdo pa zdaj tečnari? blink.gif
Če je pa že vsaka diskusija tečnarjenje, potem pa res najboljše, da nehamo komunicirat.
Vsaj nekateri med sabo.

Kiramisu bi bila res bolj primerna beseda, kot Tiramisu, lol, da.
Kava se mi zdi, da je ključna sestavina pri tej sladici, zatorej, če je ni, nekako vse skupaj izgubi pomen.
To je pri meni isto kot Mojito brez mete ... in namesto nje, hm, damo baziliko. To pol več ni Mojito, ampak Bojito.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#523 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 January 2010 - 08:34 PM

Samo če bom rekla kiramisu me bo folk mal čudno gledal in ne bo vedel za kaj gre, če pa rečem tiramisu s kakavom, pa bodo vsi vedeli za kaj gre in jih ne bo motilo (razen redkih izjem). laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#524 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2010 - 08:37 PM

Če bodo čudno gledali, jih lahko obsodiš, da so nerazgledani na področju sladic. In pol bo v bistvu tvoja
sladica neka taka še nikoli viđena eksotika in ti boš izpadla carica.
Jaz bi te bolj čudno gledala, če bi mi postregla tiramisu s kakavom. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#525 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 January 2010 - 08:38 PM

Sej ti ga ne bom, don't worry. tongue.gif
  • 0

#526 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2010 - 08:40 PM

Saj me ne. laugh.gif
Govorim hipotetično.

• 0

#527 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 January 2010 - 09:52 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 26. 1. 2010 - 20:21) View Post

A nista prava bureka mesni IN sirni? Sicer maš pa dans že tudi (poleg pica bureka) zeljne,
pa bučne in celo krompirjeve. V bistvu je po tej logiki lahko burek že vse, samo, da je v tistem
testu.

ohmy.gif

Ne! *ji pade burek iz rok*

Burek je samo tista mesna zadeva, vse ostalo pa ima ime po nadevu - zeljanica, sirnica, krompiruša, tikvenjača, itd. Čeprav so meni ti izrazi precej grdi in že raje rečem pita sa sirom, ostalega pa itak ne jem, haha. Razen pizza burek je pač pizza burek, ni nobenega drugega izraza, čeprav jasno ne gre za burek.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#528 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 26 January 2010 - 09:53 PM

O LOL laugh.gif Jaz bom en kiramisu in en bojito, prosim lol1.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#529 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85916 posts

Posted 26 January 2010 - 09:56 PM

Čri čri ...

-D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#530 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 26 January 2010 - 10:09 PM

Jst naredim tiramisu VEDNO s kavo in rumom, po vrhu pa potem potresem kakav.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#531 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85916 posts

Posted 26 January 2010 - 10:13 PM

Zdaj si razrešila misterij, da Dilema imenuje v kakav namočene bejbi piškote tiramisu. Ali pač, lol.
  • 0

― V. Van Gogh

#532 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 January 2010 - 10:32 PM

Itak, jaz jem kekse in pijem zraven kakav in rečem, da sem jedla tiramisu. Hvala, da ste me razsvetlili, LOL.

Dragica, naredila si že ene dvakrat s kakavom, ker sem ga jedla, ampak doooooolgo nazaj, zdej tak tvojega tiramisuja nisem jedla že 5 let zihr.

• 0

#533 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85916 posts

Posted 26 January 2010 - 10:34 PM

You know what I mean. dry.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#534 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 January 2010 - 10:35 PM

laugh.gif
  • 0

#535 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85916 posts

Posted 26 January 2010 - 10:36 PM

sleep.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#536 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 January 2010 - 10:43 PM

QUOTE(Coco* @ 26. 1. 2010 - 21:52) View Post

Ne! *ji pade burek iz rok*

ohmy.gif Se pardoniram za tale šok.
Za vekomaj si bom zapomnila, da je pravi burek samo mesni. ˘-˘

• 0

#537 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 27 January 2010 - 03:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 1. 2010 - 22:06) View Post

A smetanov namaz in skuto se ti pa da? laugh.gif laugh.gif

Ja biggrin.gif Aja, smetano tudi zraven dam. Matr si dodatno delo delam pa stroške tud verjetn laugh.gif Sicer pa tistga sira še nikol nisem jedla, mogoče mi sploh ne bi bil všeč hmm.gif blink.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#538 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 January 2010 - 08:39 PM

Mascarpone je vsem všeč, njam, meni je tista tiramisujeva krema božaaaaaanska.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#539 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 27 January 2010 - 09:12 PM

Men tudi, ne poznam nobenega, ki mu ne bi bila biggrin.gif
  • 0

#540 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 January 2010 - 10:19 PM

Sam mascarpone je pa k ena skuta, men ni preveč dober. Krema je pa za umret božanska. w00t2.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users