Muffini, cupcakes
Posted 10 September 2010 - 02:07 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 September 2010 - 04:55 PM

Posted 12 September 2010 - 01:44 PM
^^
Res so trpezni, dobis pa pomoje v vsaki bolje zalozeni samopostrezni, ne spomnim se vec, kje sem jih kupila - Maxi, Interspar, Nama - najbrz kaj od tega trojega. : ) Ti javim, ko jih spet kje kaj vidim, ce jih do takrat se ne bos sama odkrila.

Hvala, bom pogledala! Čeprav se mi zdi, da sem nazadnje ravno v Intersparu kupovala in so imeli samo navadne

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 12 September 2010 - 02:29 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 September 2010 - 02:34 PM

Posted 12 September 2010 - 02:49 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 September 2010 - 02:52 PM

Posted 12 September 2010 - 03:08 PM
Je še pa ena varianta s peki papirjem.
Tako nekak.

Je za sprobat, izgleda mi veri kul.
Posted 12 September 2010 - 03:19 PM

Posted 12 September 2010 - 03:32 PM

Posted 14 September 2010 - 10:26 PM
Ti iz cajtnga mi pa ne zgledajo ok, meni bi sigurno pol mase mim steklo in bi se vse prijelo

(Simon Jones)
Posted 15 September 2010 - 07:21 AM
Papirčki za muffine- veliko različnih se da dobit v Tuš Cash&Carry.

Cash&Carry je kao malo bolj razširjena ponudba - predvsem za gostince. Je pa tako, da teh trgovin ni veliko, kot imaš merkator na vsakem vogalu ampak so le v nekaterih mestih -

Posted 15 September 2010 - 07:44 PM

(Simon Jones)
Posted 08 October 2010 - 07:27 PM
link (v angleščini): KLIK
Sestavine bom prevedla:
- 75 gramov masla
- 100 gramov sladkorja v prahu - jaz sem uporabila navadnega, nezmletega, rjavega; nekaj sem se še trudila po McGyversko, da bi ga zmlela, ampak sem obupala, dala navadnega, pa je vseeno bilo super, sploh se nič ni opazilo
- 225 gramov navadne bele moke, v katero vmešamo 3 čajne žličke pecilnega praha, ter ščepec soli
- 1 pinjevec (dobi se ga v Šparu, od Pomurskih mlekarn)
- 100 gramov jabolk (ni važno katerih); jabolke olupimo, jih razrežemo na majhne koščke, ter potresemo z ingverjem
Tukaj pa prilagam še mojo, amatersko, sliko.

Muffini so zelo enostavni za pripraviti, in vam jih vsem priporočam; so mehki in stastni.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 October 2010 - 08:00 PM

Sem pa kupila v Hoferju silikonski pekač, v obliki rožic.

Ampak si bom vseeno še navadnega nabavila, mi je nekako bolj všeč.
Posted 09 October 2010 - 09:01 AM
Uau, Cveti, super, mam še ful jabolk doma! Moji naslednji bodo pa s cimetovo kremo.

Zakon slika.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 09 October 2010 - 09:12 AM
Fluffy!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 October 2010 - 01:03 PM

Posted 09 October 2010 - 01:07 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users