V Mino gremo, ker ni rezervacij/mobilnih hisk (Jelsa mislim, da je).
Potovanja...
Posted 14 June 2022 - 12:13 PM
V Mino gremo, ker ni rezervacij/mobilnih hisk (Jelsa mislim, da je).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 June 2022 - 12:16 PM
Aja saj res to sva debatirala, da mi itak ne bi imeli obstanka tudi ce bi sli nekam na Hrvaslo AI ali v kamp prikolico in bi nas itak prisel pa bencin in ostalo...
Posted 14 June 2022 - 12:44 PM
Dobro, da imaš tako taščo, da ti bo vzela vse 3...
jaz niti vprašat ne bi upala.
Posted 14 June 2022 - 12:47 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 June 2022 - 12:58 PM
Posted 14 June 2022 - 04:58 PM
In EU destinacije, dosegljive z avtom, bom imela za avtobusna potovanja med penzijo, ko se mi ne bo vec dalo na konec sveta 🤭
Posted 14 June 2022 - 05:10 PM
Midva greva septembra za 1 teden na Kreto, All Inclusive in bo skupaj z avionom iz Zagreba prišlo 1700€. Meni se zdi to čist sprejemljiva cena.
In ja, mislim, da primerljivi hrvaški all inclusive hoteli verjetno niso kaj dosti cenejši od tega. Pa ko prišteješ še benz in cestnine, si praktično na istem.
Jaz bom z veseljem "sfučkala" tudi po več jurjev za dopust, ko se skupaj ustaliva in imava oba stabilna dohodka. Lani sva si privoščila Dominikansko, ki naju je tudi prišla dobrih 5 jurjev. Je pa res, da sva bila dol 3 tedne.
Kalypso, uživajte!
Posted 14 June 2022 - 05:28 PM
Ampak jaz si trenutno dopusta, da sem 1 teden omejena na HR plazo skupaj s 4000 drugimi pac ne predstavljam. Rabim akcijo, drugo kulturo, kopanje mi je pa samo za popoldne za pocitek
Podobno. Ne predstavljam si, da bi mi bilo zanimivo v hrvaškem hotelu z AI 1 teden, razen morda z majhnim otrokom, ki še rabi strogo rutino.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 June 2022 - 05:47 PM
In EU destinacije, dosegljive z avtom, bom imela za avtobusna potovanja med penzijo, ko se mi ne bo vec dalo na konec sveta 🤭
Meni se zdi pa Evropa cisto prevec zanimiva, da bi si jo puscala za penzijo.
Mi pa tudi na kraj pameti ne pade, da bi sla v AI hotel, na Hrvaskem ali kjerkoli drugje, sama ali v troje. Ni to za nas. Kampi pa se manj.
― V. Van Gogh
Posted 14 June 2022 - 06:03 PM
Turisti in druga kultura najbrz tudi ne grejo najbolj skupaj. Vedno si turist in vecina je prilagojenega.
V glavni sezoni pa tudi jaz ne bi sla vec nikamor (bogi bomo, ko bodo otroci v soli), ampak ni na vsaki plazi 4000 ljudi, no. Saj ne obstaja samo Krk
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 June 2022 - 06:33 PM
Pa tropsko sadje direkt z drevesa...to so veliki uzitki 😋
Posted 14 June 2022 - 06:46 PM
Posted 14 June 2022 - 07:06 PM
Nam je pa kar muka biti ob uri na zajtrku ali vecerji.
Posted 14 June 2022 - 07:11 PM
Samo mi ne (ali kjerkoli drugje). Tudi porocila sem se slabo :/
Nam je pa kar muka biti ob uri na zajtrku ali vecerji.
Podpis.
― V. Van Gogh
Posted 14 June 2022 - 07:29 PM
Posted 14 June 2022 - 09:20 PM
Meni je Evropa fajn, ampak vsake toliko pase malo eksotike.
Buggy, jaz sem tud gledala Kostariko. Ko sva poizvedovala za Maldive, smo celo dobili kot alternativo ponudobo iz agencije za Kostariko za 4500 chf za AI hotel ob plazi z direktnim letom iz Züricha. Ampak, ce bi sla tja, ne bi ravno sla v hotel, je cist prevec stvari za videt in dozivet, kar pac ni v prvem planu za ta dopust. Pa se nevarnost zike je, tako da je za nas hitro odpadla.
Kaksno turo pa si si zamislila z Interrailom?
Glede Hrvaske pa… saj je kul, imam lepe spomine na pocitnice z mojimi, ampak zadni 2x kar sem bila tam, sem pristala v Vodicah, ki so zdaj kar moj sinonim za dopust iz nocne more. Se imam kar odpor vrnit.
Posted 16 June 2022 - 06:23 AM
A n Kostarika zdaj nevarna, da na določenih območjih veljajo celo izredne razmere zaradi tolp?
[Napoleon]
Posted 17 June 2022 - 05:39 AM
Posted 18 September 2022 - 05:13 AM
Plan je bil sicer z letalom v tople kraje, ampak ne bo slo, ker mi je se kar slabo na momente, v brezizhodnih situacijah pa sploh.
Posted 01 October 2022 - 01:39 PM
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users