Jump to content

Photo

Potovanja...

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#521 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 June 2022 - 12:13 PM

Za 5 je res ful tezje, prijatelji imajo precej tezav, ker so to ze druzinske sobe/hisice, spijo pa vsi v eni postelji se. Ampak dobro, so jih imeli zavestno toliko :D
V Mino gremo, ker ni rezervacij/mobilnih hisk (Jelsa mislim, da je).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#522 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 14 June 2022 - 12:16 PM

Ja itak, ravno danes sem mu predavala o tem ,da sva se odlocila za 3 otroke, da so vsi najini in noben od tasce in naj neha tezit 😁 (utrujen je in S ga zavraca), da se bo prihodnjih nekaj let se majo opilil in se prilagodil nam 4, potem bova pa itak spet pocasi sla kam tudi sama,ko bo tasca v penziji.

Aja saj res to sva debatirala, da mi itak ne bi imeli obstanka tudi ce bi sli nekam na Hrvaslo AI ali v kamp prikolico in bi nas itak prisel pa bencin in ostalo...
  • 0

#523 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 14 June 2022 - 12:44 PM

Dobro, da imaš tako taščo, da ti bo vzela vse 3... :) jaz niti vprašat ne bi upala. 

• 0

#524 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 June 2022 - 12:47 PM

^ Enako. Ze pri dveh bi nama bilo nerodno, sem veckrat razmisljala. Pa preden je otrok dovolj star, da ga kar za cel dopust pustis v varstvu, tudi pretece veliko vode.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#525 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 14 June 2022 - 12:58 PM

Ja, saj vedno povem, da imam super tasco. Fotra je strah da bi vzel obe, ena in ena pa ne vem ce bosta hoteli k njemu. Moramo poskusit, saj ko bo enkrat videl kako je mu bo pomojem cist ok, pa itak sta res ze milina, sploh on ko ju lahko ima okrog hise. Ma nerodno saj nikoli ne siliva, vedno sva pocakala da je sama rekla, tudi vedno je najraje vzela obe, ker je res ful lazje,kot ce je samo S recimo. Ampak poleti je ful pomoci obljubljala in 2 meseca na ta racun ne bosta v vrtcu,potem je pa dopust skrajsala za 2 tedna (itak ker sta se mogli s sodelavko zmenit, pa potem se s partnerjem planirata 2 tedna dopusta, tako da lahko midva bolj kot ne samo 2 tedna nanjo racunava 😁 ampak jaz spostujem to,da zna tudi zase poskrbet in se ne bo zdaj komplet razdajala nama (kakor vidim marsikje). Njega pa frustrira 😆
  • 0

#526 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 June 2022 - 04:58 PM

Kar se dopusta tice je tudi odvisno kaj si kdaj zelis. Jaz bi letos peljala mala dva za 4 dni na hrvasko, ampak bomo sli v kamp, ker ni sans, da dam 900 eur za hotel. Od poletnega dopusta je to to, iscem pa letalske za krompirjeve pocitnice ali cez novo leto. Sanjam o Kostariki, ki bo tudi prisla minimalno 6000 eur, ce/ko bomo sli. Ampak jaz si trenutno dopusta, da sem 1 teden omejena na HR plazo skupaj s 4000 drugimi pac ne predstavljam. Rabim akcijo, drugo kulturo, kopanje mi je pa samo za popoldne za pocitek :)

In EU destinacije, dosegljive z avtom, bom imela za avtobusna potovanja med penzijo, ko se mi ne bo vec dalo na konec sveta 🤭
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#527 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2022 - 05:10 PM

Midva greva septembra za 1 teden na Kreto, All Inclusive in bo skupaj z avionom iz Zagreba prišlo 1700€. Meni se zdi to čist sprejemljiva cena.

In ja, mislim, da primerljivi hrvaški all inclusive hoteli verjetno niso kaj dosti cenejši od tega. Pa ko prišteješ še benz in cestnine, si praktično na istem.

Jaz bom z veseljem "sfučkala" tudi po več jurjev za dopust, ko se skupaj ustaliva in imava oba stabilna dohodka. Lani sva si privoščila Dominikansko, ki naju je tudi prišla dobrih 5 jurjev. Je pa res, da sva bila dol 3 tedne.

Kalypso, uživajte!

• 0

#528 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 14 June 2022 - 05:28 PM

Ampak jaz si trenutno dopusta, da sem 1 teden omejena na HR plazo skupaj s 4000 drugimi pac ne predstavljam. Rabim akcijo, drugo kulturo, kopanje mi je pa samo za popoldne za pocitek :)

Podobno. Ne predstavljam si, da bi mi bilo zanimivo v hrvaškem hotelu z AI 1 teden, razen morda z majhnim otrokom, ki še rabi strogo rutino.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#529 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 June 2022 - 05:47 PM

In EU destinacije, dosegljive z avtom, bom imela za avtobusna potovanja med penzijo, ko se mi ne bo vec dalo na konec sveta 🤭

Meni se zdi pa Evropa cisto prevec zanimiva, da bi si jo puscala za penzijo. :) Tudi klima mi bolj ustreza, ker ne maram sopare in pretirane vrocine (med drugim tudi zato nikamor ne hodimo v visoki sezoni).

Mi pa tudi na kraj pameti ne pade, da bi sla v AI hotel, na Hrvaskem ali kjerkoli drugje, sama ali v troje. Ni to za nas. Kampi pa se manj. :D Tja pa ne grem vec niti zastonj.
  • 0

― V. Van Gogh

#530 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 June 2022 - 06:03 PM

Ma, ce bi otrok rabil strogo rutino, ne bi bilo ljudi, ki potujejo z dojencki s kombiji :D
Turisti in druga kultura najbrz tudi ne grejo najbolj skupaj. Vedno si turist in vecina je prilagojenega.
V glavni sezoni pa tudi jaz ne bi sla vec nikamor (bogi bomo, ko bodo otroci v soli), ampak ni na vsaki plazi 4000 ljudi, no. Saj ne obstaja samo Krk :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#531 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 June 2022 - 06:33 PM

Saj sva midva tudi razmisljala o Interrailu letos, ampak ni mi pa vecina Evrope to die for :)
Pa tropsko sadje direkt z drevesa...to so veliki uzitki 😋
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#532 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 14 June 2022 - 06:46 PM

Men so pa všeč AI hoteli. Pa Krk 😄
  • 0

#533 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 14 June 2022 - 07:06 PM

Saj nimam nic proti Krku, ampak je edina destinacija na katero sem se spomnila, da bi imela 4000 ljudi na plazi :D Pol nasega mesta ima vikend na Krku (pa pol Slovenije). Samo mi ne (ali kjerkoli drugje). Tudi porocila sem se slabo :/
Nam je pa kar muka biti ob uri na zajtrku ali vecerji.
  • 0

Tumblr

#534 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 June 2022 - 07:11 PM

Samo mi ne (ali kjerkoli drugje). Tudi porocila sem se slabo :/
Nam je pa kar muka biti ob uri na zajtrku ali vecerji.

Podpis. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#535 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 14 June 2022 - 07:29 PM

Podgana :'D Jaz se pa nisem slabo poročila, samo z napačnimi sem se skregala, haha. Nisem jaz tako poceni 🤷‍♀️
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#536 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 June 2022 - 09:20 PM

:lol: :lol: :lol:

Meni je Evropa fajn, ampak vsake toliko pase malo eksotike.

Buggy, jaz sem tud gledala Kostariko. Ko sva poizvedovala za Maldive, smo celo dobili kot alternativo ponudobo iz agencije za Kostariko za 4500 chf za AI hotel ob plazi z direktnim letom iz Züricha. Ampak, ce bi sla tja, ne bi ravno sla v hotel, je cist prevec stvari za videt in dozivet, kar pac ni v prvem planu za ta dopust. Pa se nevarnost zike je, tako da je za nas hitro odpadla.

Kaksno turo pa si si zamislila z Interrailom?

Glede Hrvaske pa… saj je kul, imam lepe spomine na pocitnice z mojimi, ampak zadni 2x kar sem bila tam, sem pristala v Vodicah, ki so zdaj kar moj sinonim za dopust iz nocne more. Se imam kar odpor vrnit.
  • 0

#537 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 16 June 2022 - 06:23 AM

A n Kostarika zdaj nevarna, da na določenih območjih veljajo celo izredne razmere zaradi tolp?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#538 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 17 June 2022 - 05:39 AM

Mislim, da nic kaj bolj kot preostala srednja in juzna Amerika oz. vsaj ni bila cc. mesec dni nazaj.
  • 0

#539 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 18 September 2022 - 05:13 AM

V sredo gremo za 9 dni na potovanje na Dunaj, potem v Budimpesto, za konec pa se v Tuhelj. Malo sem v soku nad cenami nastanitev. Kar lepo po 100€ na noc bomo dali. Pa za toplice je se razumljivo, ampak ena usiva soba na Dunaju...pffff.
Plan je bil sicer z letalom v tople kraje, ampak ne bo slo, ker mi je se kar slabo na momente, v brezizhodnih situacijah pa sploh.
  • 0

Tumblr

#540 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 01 October 2022 - 01:39 PM

A bos kaj porocala, Podgana? :)
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users