KORISTNI NASVETI in OPAZKE ZA NAŠE ZDRAVO ŽIVLJENJE
Posted 31 January 2007 - 09:14 PM
Omega 6 maščob je baje v raznoraznih izdelkih še preveč. Po zaslugi soje, ki jo šopajo skozi vsa mogoča stranska vrata. Omega 3 maščob pa praviloma primanjkuje.
Posted 31 January 2007 - 09:17 PM
Špelca, Fastramov tofu se da dobiti tudi v nespecializiranih trgovinah, v glavnem v velikih trgovskih centrih. Pa tudi seveda v specializiranih trgovinah, nikakor pa ne samo preko interneta.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 01 February 2007 - 04:29 PM

Posted 01 February 2007 - 04:46 PM

se opravicujem, ampak so nas celo osnovno filal z razliko med ocmi in ocesi

Posted 01 February 2007 - 04:58 PM
dve očesi
tri očese

števni množinski samostalnik sem uporabla, zato, da se ve, da imam dve

Posted 01 February 2007 - 05:32 PM
...eno vprašanje...nekaj strani nazaj ste ful omenjali dimljen tofu (od fastram-a)...pa me zanima, kaj to se da samo preko interneta naročit...ali tudi v kakšnih specializiranih trgovinah?ker me ful mika...

...pa še nekaj, ...kaj mogoče kdo ve kje je mogoče kupit kakšne sojine čokoladice, oziroma jogurte ipd., sicer nekaj vem, da jih prodajajo nekaj tudi v večjih trgovinah, sam je vseeno izbira zelo slaba (vsaj na mojem območju)...
Fastramove izdelke imajo tudi v kaki malce večji Mercatorjevi prodajalni, prav tako sojine jogurte, pudinge ipd. Nisi povedala, s katerega območja si, zato ne bom zdaj naštevala vseh možnih trgovin na ljubljanskem območju, kjer dobiš vse našteto (različne vrste) in seveda tudi sojine čokoladice.

Posted 01 February 2007 - 05:35 PM
Fastramove izdelke imajo tudi v kaki malce večji Mercatorjevi prodajalni, prav tako sojine jogurte, pudinge ipd. Nisi povedala, s katerega območja si, zato ne bom zdaj naštevala vseh možnih trgovin na ljubljanskem območju, kjer dobiš vse našteto (različne vrste) in seveda tudi sojine čokoladice.

sem iz Ptuja...zelo pogosto sem v okolici Celja (pr fantu)...študiram v Ljubljani...pa tudi v MB se pojavim tu, pa tam

Posted 01 February 2007 - 05:41 PM

Posted 01 February 2007 - 05:46 PM
Ful hvala

Posted 01 February 2007 - 10:02 PM
Posted 01 February 2007 - 10:45 PM
Drugače pa v DM prodajajo zdej ene full dobre brezglutenske pudinge, vanilija in čokolada, meni so full boljši in nimajo tak umetnega okusa.
sojin puding od alpro misliš, v tetrapaku ali pa v mini lončkih se dobi? to je že tako stara finta, da sem se ga jaz že naveličala. ima pa še zmeri nostalgične učinke, ker sem ga v preteklosti basalal kot za stavo, ker v deželi porekla ni tako drag.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 February 2007 - 09:40 AM
Naravne mineralne vode imajo lahko posebno sestavo, fizikalne lastnosti ter vsled medicinskih spoznanj lajšajo ali preprečujejo določene bolezni.
Si lahko predstavljate, da obstaja naravno sredstvo, ki:
* pomaga pri želodčnih in žolčnih težavah,
* je odlično odvajalo,
* zmanjšujejo možnosti za tvorbo ledvičnih kamnov,
* deluje proti mišičnim krčem,
* ne povišuje krvnega tlaka, tudi pri pitji večjih količin,
* preprečuje motnje srčnega ritma,
* izboljša telesno presnovo,
* nadoknadi pomanjkanja magnezija zaradi nepravilne prehrane, kajenja stresa ali športa.
* sprošča in pomirja,
* sodeluje pri preprečevanju osteoporoze.
Res je, vse te in še mnoge druge lastnosti odlikujejo Donat Mg, to naravno in po svoji sestavi enkratno mineralno vodo.
donat
vir:
http://www.drogakoli...ijace/donat_mg/
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 02 February 2007 - 10:27 AM
Če pa spiješ kak kozarec pa nič ne škodi.
Posted 02 February 2007 - 10:32 AM

Posted 02 February 2007 - 10:32 AM

Posted 02 February 2007 - 10:35 AM
kako pijemo donat?
Hitro pitje toplega Donata Mg pospešuje dejavnost črevesja.
Počasno pitje hladnega Donata Mg povečuje resorpcijo mineralov.
Mineralno vodo Donat Mg pogrejemo, da izhlapi CO2 - predvsem pri pitju na tešče.
Mineralna voda Donat Mg je tudi odvajalo in zato priporočamo, da količine dnevno popite mineralne vode prilagodite odvajanju blata.
Posted 02 February 2007 - 11:32 AM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 02 February 2007 - 11:38 AM
Posted 02 February 2007 - 12:12 PM
sm pa tut že probala donat, ko sem imela manjše težave s prebavo (zarad preveč prave čokolade

eni pa pravjo da deluje

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users