Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#521 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 November 2011 - 02:33 PM

Ja, sem vidla, pa dostava je đabe smile.gif, če je to tvoje prvo naročilo pri njih.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#522 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 20 November 2011 - 02:40 PM

sem šla zdej pogledat na net te Dormeo plašče, ker me je zanimala sestava, pa vidim, da gre za poliester: Plašč je narejen iz na otip mehkega in vzdržljivega poliestra mikrosan. Operete ga lahko na 30°C.

glede daril pa ja, mal sem že razmišljala o tem, nekaj bom zagotovo kupila fantu, sestri & njenemu možu, pa za mamo in fotra,
njegovim staršem bova nesla kakšno malenkost ob novem letu ali kak dan prej, enako za njegovega brata & femili.
S prijateljicami se pa ne obdarujemo, mogoče bomo letos v službi pripravili tisto simbolično obdarovanje, ko vsak kupi za xy € in se pol žreba darila smile.gif
  • 0

#523 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 20 November 2011 - 02:49 PM

Jaz grem po nakupih v začetku decembra. Za mamo imam mali milijon idej kaj bi lahko dobila, zatakne se pri očetu za katerega letos res nimam idej. Pri darilu za brata bo pomagal kar fant, ker ima podoben okus kot brat. Fant pa bo najverjetneje dobil nek pulover ali kaj podobnega. Nisem se še odločila. Obdarovat pa mislim še babico in oba dedka. Verjetno bodo dobili kakšne čaje in čokolade. Neko malenkost pač.
  • 0

#524 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 20 November 2011 - 09:12 PM

QUOTE(Sally @ 20. 11. 2011 - 13:50) View Post

A katera ve, a je kje kakšna trgovina s kavami??? To bi fantovim staršem... To bi mi ful prav prišlo, če katera ve, kje imajo kakšno bolj fensi ponudbo kav.

v stari Lj, malo naprej od Čajne smile.gif
  • 0

#525 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 November 2011 - 11:05 PM

QUOTE(Sarah @ 20. 11. 2011 - 12:35) View Post

Ne vem če bo slučajno komu prišlo prav - na Ebaju imajo ogromno različnih papirčkov za muffine, ful lepih, za zelo male pare. smile.gif Jaz ravno izbiram katere bom naročila woot.gif

Hvala, bom pobrskala!

Družina: gramofonska igla
D + družina: najverjetneje kaki cd ali knjiga + česnov kruh ali neko pecivo
M + družina: tudi nekaj v tem stilu + glej zgoraj
ostali: muffine in kake pomenske malenkosti. Si bom sproti domišljala.

Tudi za M in D moram ideje še dodelat. To je kar tak, trenuten navdih. Bosta drugače precej osebna darila.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#526 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 24 November 2011 - 06:50 PM

jst sm v mislih že mal izoblikovala sezname:

mama: škatla najljubših kapučinov, gel za tuširanje, ena tistih krasnih torb za nakupovanje, ki se lepo zloži
fotr: še ne veeeem, kakšne smučarske nogavice in še kaj

sestrca:paket kapučinov, gel za tuširanje in BB, dišeče sveče, ki bodo barvno pasale v novo stanovanje tongue.gif , mogoče planer, če dobim kje kakšnega lepega

fantu pa električni grelnik vode za v pisarno, da mu ne bo treba hodit v sosednjo pisarno po vodo za čaj thumbup.gif

stari mami bom tud kupila eno torbo za v trgovino in notr ji bom dala kakšne dobrote, ki si jih sama ne bi privoščila smile.gif
  • 0

#527 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 November 2011 - 09:17 PM

QUOTE(_M_ @ 24. 11. 2011 - 18:50) View Post

fantu pa električni grelnik vode za v pisarno, da mu ne bo treba hodit v sosednjo pisarno po vodo za čaj thumbup.gif

Na Mimovrste jih imajo fuul poceni (15, 20€), ampak ne poznam znamk, ne vem kaka je kvaliteta. Kje si nameravala kupit? Jaz bom verjetno kupila enega za mami.
  • 0

#528 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 25 November 2011 - 09:53 AM

Jaz sem ponavadi ful brez idej, tako, da nič ne škodi malo prej brainstormat. Za enkrat sem nagruntala samo sledeče:
sestra - zelena rjuha za posteljo + nekaj še zraven, mogoče kako eco flašo ali kaj podobnega
kolegica 1 - termo, fluffy zokne
kolegica 2 - vrjetno kaj iz Lusha
za T - nimam pojma, mogoče denarnico, ko mi je ravno zadnič kazal, da se mu je raztrgala.

za fotra in mamo pa nimam pojma kaj naj sploh. Mogoče kupim prenosni telefon, ker nam je crknil. Ne vem. Prav tako še morem naštudirat za 3 kolegice neko malenkost.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#529 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 November 2011 - 10:27 AM

Jaz sem tudi že malo razmišljala.

Mami: ali kuharsko knjigo Nigelle Lawson (hitri obroki) ali Oliverja (30 minutni obroki), verjetno prvo.
Oči: Mamut spodnje gate

Za brata, cimri, kolegico še ne vem točno, moram še malo premislit.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#530 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 25 November 2011 - 02:03 PM

Men so super ideja te vrečke: http://www.tviga.si/
Dans grem iskat 2

• 0

#531 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 November 2011 - 04:01 PM

Joj, jst sem spet brez idej, oziroma bi temu rekla bolj brez denarja. laugh.gif

Fant: Ne vem še točno, neko uro iz Massimo Dutti al pa nek pulover od Ralpha, ki mu je všeč + eno hudo knjigo o arhitekturi/ kakšno kul kozmetiko

Potem morem pa še dvema prijatljicama kupit, ena bo dobila nek koledar, zraven bom pa najbrž kr mal Body Shop napadla, pa glede na to da pridem direktno z Dunaja za božič, sem mislna da bi še tuki kupla muffine ker so tok božanski pa vsak posebi gre v tok lepo škatlico omg wub.gif KLIK

Za ostale morm pa še razmislt, kaj pa vem.
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#532 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 November 2011 - 04:11 PM

Meni se ne sanja, kaj bom kupila. cry.gif
Prijateljici bom spekla ene ful dobre piškote in jih lepo zapakirala, za ostale pa se mi ne sanja. Družina ajde, greš skozi s kakimi nogavicami, ker to vedno pride prav, ampak za fanta.. surrender.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#533 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 November 2011 - 04:16 PM

Jaz sem samo za fanta že odločila kaj bom. Za druge nimam pojma. laugh.gif

On bo pa dobil en pulover (ne vem ali Soni Bono ali bom kaj na ASOSu naročila) + L'Occitan Cade krema ki jo vsi hvalite. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#534 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 November 2011 - 09:16 PM

Moj je že izbral darilo, tako da mu bom kupila uro.
On bo meni par reči za jahat.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#535 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 November 2011 - 11:57 PM

QUOTE(TASH @ 26. 11. 2011 - 16:01) View Post
nek pulover od Ralpha

Kje se kaj gibljejo cene? laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#536 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 November 2011 - 12:36 AM

Maaa neee, sla bom v factory store tm v Avstriji, če sem klošar(mislm bom, ker morm še za silvestrovanje plačat itd, te prazniki so obol), ene 50eur bo. Pač nekak namenim tok da bova isto vsoto zapravla. laugh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#537 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 November 2011 - 12:39 AM

Aha, razumem. x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#538 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 27 November 2011 - 10:25 AM

QUOTE(Freya_ @ 24. 11. 2011 - 21:17) View Post

Na Mimovrste jih imajo fuul poceni (15, 20€), ampak ne poznam znamk, ne vem kaka je kvaliteta. Kje si nameravala kupit? Jaz bom verjetno kupila enega za mami.

ej, jst imam enga že min. 5 let, je kr ena leva znamka (če je to sploh znamka, haha), pa mi še vedno dela. tako da ne bom preveč komplicirala.
najprej bom pogledala po naših trgovinah, če imajo kakšnega ugodnega, drugače bom pa naročila, ma za več kot 20 € ziher ne. smile.gif
  • 0

#539 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 10:28 AM

Ooo, komi čakam nakupovanje in peko za darila! woot.gif Drug teden začnem bolj podrobno razmišljat tem. biggrin.gif
  • 0

#540 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 November 2011 - 11:30 AM

QUOTE(TASH @ 27. 11. 2011 - 0:36) View Post

Maaa neee, sla bom v factory store tm v Avstriji, če sem klošar(mislm bom, ker morm še za silvestrovanje plačat itd, te prazniki so obol), ene 50eur bo. Pač nekak namenim tok da bova isto vsoto zapravla. laugh.gif

To se meni zdi ful drago darilo, sploh s knjigo ali čim takim zraven. Sploh, ker ni niti njegov rojstni dan. Tako da broke vseeno nisi wink.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users