Novoletna darila
Posted 20 November 2011 - 02:33 PM

Posted 20 November 2011 - 02:40 PM
glede daril pa ja, mal sem že razmišljala o tem, nekaj bom zagotovo kupila fantu, sestri & njenemu možu, pa za mamo in fotra,
njegovim staršem bova nesla kakšno malenkost ob novem letu ali kak dan prej, enako za njegovega brata & femili.
S prijateljicami se pa ne obdarujemo, mogoče bomo letos v službi pripravili tisto simbolično obdarovanje, ko vsak kupi za xy € in se pol žreba darila

Posted 20 November 2011 - 02:49 PM
Posted 20 November 2011 - 11:05 PM
Ne vem če bo slučajno komu prišlo prav - na Ebaju imajo ogromno različnih papirčkov za muffine, ful lepih, za zelo male pare.

Družina: gramofonska igla
D + družina: najverjetneje kaki cd ali knjiga + česnov kruh ali neko pecivo
M + družina: tudi nekaj v tem stilu + glej zgoraj
ostali: muffine in kake pomenske malenkosti. Si bom sproti domišljala.
Tudi za M in D moram ideje še dodelat. To je kar tak, trenuten navdih. Bosta drugače precej osebna darila.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 November 2011 - 06:50 PM
mama: škatla najljubših kapučinov, gel za tuširanje, ena tistih krasnih torb za nakupovanje, ki se lepo zloži
fotr: še ne veeeem, kakšne smučarske nogavice in še kaj
sestrca:paket kapučinov, gel za tuširanje in BB, dišeče sveče, ki bodo barvno pasale v novo stanovanje

fantu pa električni grelnik vode za v pisarno, da mu ne bo treba hodit v sosednjo pisarno po vodo za čaj

stari mami bom tud kupila eno torbo za v trgovino in notr ji bom dala kakšne dobrote, ki si jih sama ne bi privoščila

Posted 24 November 2011 - 09:17 PM
fantu pa električni grelnik vode za v pisarno, da mu ne bo treba hodit v sosednjo pisarno po vodo za čaj

Na Mimovrste jih imajo fuul poceni (15, 20€), ampak ne poznam znamk, ne vem kaka je kvaliteta. Kje si nameravala kupit? Jaz bom verjetno kupila enega za mami.
Posted 25 November 2011 - 09:53 AM
sestra - zelena rjuha za posteljo + nekaj še zraven, mogoče kako eco flašo ali kaj podobnega
kolegica 1 - termo, fluffy zokne
kolegica 2 - vrjetno kaj iz Lusha
za T - nimam pojma, mogoče denarnico, ko mi je ravno zadnič kazal, da se mu je raztrgala.
za fotra in mamo pa nimam pojma kaj naj sploh. Mogoče kupim prenosni telefon, ker nam je crknil. Ne vem. Prav tako še morem naštudirat za 3 kolegice neko malenkost.
[Napoleon]
Posted 25 November 2011 - 10:27 AM
Mami: ali kuharsko knjigo Nigelle Lawson (hitri obroki) ali Oliverja (30 minutni obroki), verjetno prvo.
Oči: Mamut spodnje gate
Za brata, cimri, kolegico še ne vem točno, moram še malo premislit.
Posted 25 November 2011 - 02:03 PM
Posted 26 November 2011 - 04:01 PM

Fant: Ne vem še točno, neko uro iz Massimo Dutti al pa nek pulover od Ralpha, ki mu je všeč + eno hudo knjigo o arhitekturi/ kakšno kul kozmetiko
Potem morem pa še dvema prijatljicama kupit, ena bo dobila nek koledar, zraven bom pa najbrž kr mal Body Shop napadla, pa glede na to da pridem direktno z Dunaja za božič, sem mislna da bi še tuki kupla muffine ker so tok božanski pa vsak posebi gre v tok lepo škatlico omg

Za ostale morm pa še razmislt, kaj pa vem.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 26 November 2011 - 04:11 PM

Prijateljici bom spekla ene ful dobre piškote in jih lepo zapakirala, za ostale pa se mi ne sanja. Družina ajde, greš skozi s kakimi nogavicami, ker to vedno pride prav, ampak za fanta..

Pablo Picasso
Posted 26 November 2011 - 04:16 PM

On bo pa dobil en pulover (ne vem ali Soni Bono ali bom kaj na ASOSu naročila) + L'Occitan Cade krema ki jo vsi hvalite.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 November 2011 - 09:16 PM
On bo meni par reči za jahat.
Posted 26 November 2011 - 11:57 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 November 2011 - 12:36 AM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 27 November 2011 - 12:39 AM
Aha, razumem. x)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 November 2011 - 10:25 AM
Na Mimovrste jih imajo fuul poceni (15, 20€), ampak ne poznam znamk, ne vem kaka je kvaliteta. Kje si nameravala kupit? Jaz bom verjetno kupila enega za mami.
ej, jst imam enga že min. 5 let, je kr ena leva znamka (če je to sploh znamka, haha), pa mi še vedno dela. tako da ne bom preveč komplicirala.
najprej bom pogledala po naših trgovinah, če imajo kakšnega ugodnega, drugače bom pa naročila, ma za več kot 20 € ziher ne.

Posted 27 November 2011 - 10:28 AM

Posted 27 November 2011 - 11:30 AM
Maaa neee, sla bom v factory store tm v Avstriji, če sem klošar(mislm bom, ker morm še za silvestrovanje plačat itd, te prazniki so obol), ene 50eur bo. Pač nekak namenim tok da bova isto vsoto zapravla.

To se meni zdi ful drago darilo, sploh s knjigo ali čim takim zraven. Sploh, ker ni niti njegov rojstni dan. Tako da broke vseeno nisi

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users