Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#521 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 January 2008 - 08:00 PM

Kaaj? Ne verjamem huh.gif SVašta
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#522 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 23 January 2008 - 08:09 PM

Prsežem! angel1.gif
  • 0

#523 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 24 January 2008 - 08:21 AM

Ej, a ni fino jet u en prijeten lokal in kaj dobrega popapcat. njam.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

• Guests

Posted 24 January 2008 - 04:03 PM

A pozna kdo restavracijo Ekonomika na Razlagovi 20 v Mariboru? hmm.gif
  • 0

#525 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29706 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 January 2008 - 09:00 AM

popravljen nekam moten prvi vtis iz Da Bude: glavna jed za polizat krožnik, ledeni čaji domače proizvodnje sila dobri, moti me po kelnarsko kewl odnos in neko debilozno šaljenje vsepoprek in še sploh to, da ti pride sredi obroka težit, če je vse v redu in blablabla - pri jedi imam rada mir! twisted.gif (če bi blo kaj narobe, bi ga kaj hitro zahtevali k mizi, a ne ... rolleyes.gif)za napitnino se je nekam posmehljivo jel zahvaliti s hvala, gospod .... morda bi premislili o tem, da bi kelnarje sklatili s piedestala kewlnosti in jih približali (in njih odnos) gostom?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#526 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 03 February 2008 - 08:34 PM

a kdo ve kk je u kitajski 2 zmaja u celju za jest. pa kake so kej cene? recimo, če bi uzeli tako vlko plato?? a to gre... al pa če kdo ve za kako drugo kitajsko u celu da je dobra pa kake so kej cene?
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#527 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 February 2008 - 11:38 AM

Sem že pisala enkrat o tej restavraciji. Je zame najboljša kitajska restavracija ever, hrana je fantastična, postrežba hitra in zelo so prijazni, za cene pa ne vem - mislim, da čisto sprejemljive.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#528 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 February 2008 - 01:49 PM

Pohvalila bi picerijo Agata v lenartu. Majo ful,ful veliko izbiro različnih pic, lahko si pico sestaviš tud po svojem okusu. Natakarice so zelo prijazne, recimo eden si je naročil malo pico pa mu je po pomoti prinesla veliko in so mu pol vseeno računali malo čeprav je on vztrajal da bo plačal polno ceno. Pa ful hitra postrežba, da ne omenjam pice .. božanske! Cene so podobne kot drugod v picerijah. Ambient je npr. tako kot v Ancori ali pa Al Capone, prijeten, domač. Meni se je ful dopadlo. Bi še sigurno šla, če nebi bla tak odaljena od Lenarta. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#529 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 01:52 PM

Se strinjam, Agatha je super.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 05 February 2008 - 03:15 PM

Cisto bytheway - novi boni so, med njimi tudi DaBuda za 3,71€, ce koga zanima. Pa baje so vsi, ki so lani marca zgubli bone, nazaj, sam konkretno ne vem, ker se nism bla nic na sihtu februarja, odkar so.
  • 0

#531 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 05 February 2008 - 03:21 PM

Upam samo, da ne bo Buda postala ena navadna menza zarad tega.
  • 0

#532 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 03:26 PM

Ja, to je zelo možno, čeprav je cena bona kar zasoljena, tak da dvomim, da si ga bo vsak drugi lahko privoščil in najbrž ne bo takšnega navala. Sicer pa jaz nikoli ne bi šla v tovrstne restavracije na bon jest.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#533 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11854 posts

Posted 05 February 2008 - 03:31 PM

Ma, kr spomni se Cantine. Jaz tud ne bi šla na bone jest v tako rastavracijo.
Za Penjasa je tud drago in je včasih prava menza, zvečer mi je pa fajn pa tud hrana ni šla navzdol mam občutek. No, o tem smo že debatiral tukaj
smile.gif

• 0

#534 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 03:33 PM

Jaz se že ful dolgo ne prehranjujem na bone, pa sem mislila, da so študentje ratali še bolj revni, ko je pač takšna draginja. laugh.gif
  • 0

#535 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 February 2008 - 12:42 AM

Mal sm se zmotla oops.gif Bon za cantino je 3.72, za penjasa 3.75, budo pa 3.71. Neki sm pobrkljala, heh.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#536 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 February 2008 - 03:18 PM

Midva s fantom se odpravljava v Vegedrom, pa me zanima, kaj se tam splača naročit, da je preverjeno dobro? Za naan mi je že blo povedano, da si ga je treba nujno naročit... ostalo pa ne vem. Čemaževi štruklji zvenijo privlačno! Se priporočam za kakšna priporočila, hvala!

• 0

#537 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 February 2008 - 11:57 PM

Sladice ti odsvetujem, vsaj kar sem jaz jedla. Pač, brez jajc in nič kaj dosti cukra.....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#538 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 February 2008 - 12:09 AM

QUOTE(saska @ 3. 2. 2008 - 20:34) View Post

a kdo ve kk je u kitajski 2 zmaja u celju za jest. pa kake so kej cene? recimo, če bi uzeli tako vlko plato?? a to gre... al pa če kdo ve za kako drugo kitajsko u celu da je dobra pa kake so kej cene?

Vem sam za eno v Velenju. Tam majo fuuul dobre. Cene so solidne, pač temu primerne. Hrustljava raca pa je tam za umret dobra tongue.gif tongue.gif tongue.gif ! Pa plate so tut kul, ni vazn kake. Cene so ka vem od 6 do 10 eur. Sam to na pamet govorim, nisem si najbol zapomnala.
  • 0

#539 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 February 2008 - 02:55 PM

QUOTE(Frčica @ 11. 2. 2008 - 23:57) View Post
Sladice ti odsvetujem, vsaj kar sem jaz jedla. Pač, brez jajc in nič kaj dosti cukra.....

Hvala, še dobro, da meni ni do sladic, če res ni kaj fuuul dobrega.
  • 0

#540 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 12 February 2008 - 05:04 PM

QUOTE(Frčica @ 11. 2. 2008 - 23:57) View Post

Men so pa ravno sladice dobre, ker so lahke, ne preveč sladke, a vseeno slastne. Najbrž je pa tudi odvisno od vrste sladice.
Prednost vegedroma je, da je mir celo v času kosila. Ne pa da natakar tako hiti, da ti skor pribor na mizo vrže. down.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users