L'occitane
Posted 03 August 2006 - 08:06 PM

Posted 03 August 2006 - 09:28 PM

hehe, jz tud;). jo mam sicer že kr neki cajta, sm jo najprej uporablala, pol je blo p čist zatišje p drugi parfumi predvsm.,..dons sm pa spet mau pošnofala p mi je lpo dišal, sm se pa našpricala s tem, p pride bratc v kopalnco k si roke umivam, p me začne neki šnofat...pol pa reče kok lpo dišim:D...
mene je zadnc en uprasu ce sm piskotke pekla

Posted 07 August 2006 - 07:34 AM

Posted 07 August 2006 - 01:12 PM
Nevem, če se je pametno ozirat na to, da testirajo na živalih. Glej, vse sestavine, so že bile testirane na živalih čisto vse .. in tiste firme, ki "ne testirajo" na živalih, uporabljajo sestavine, ki so že bile testirane. To je en začaran krog tak da je vse skupaj en bullshit. Boge živalce.
Posted 07 August 2006 - 02:17 PM

Posted 08 August 2006 - 01:10 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 August 2006 - 04:12 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 August 2006 - 04:50 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 August 2006 - 06:01 PM

To so ti v trgovini povedali ali je že na kakšni strani kaj? Jaz nič ne najdem namreč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 August 2006 - 07:09 PM
Nevem, če se je pametno ozirat na to, da testirajo na živalih. Glej, vse sestavine, so že bile testirane na živalih čisto vse .. in tiste firme, ki \"ne testirajo\" na živalih, uporabljajo sestavine, ki so že bile testirane. To je en začaran krog tak da je vse skupaj en bullshit. Boge živalce.
Je pa vsaj nekaj da nena dodatno testirajo, zato pač jaz pretežno uporabljam tiste ki ne...
Posted 08 August 2006 - 07:12 PM

Posted 08 August 2006 - 08:10 PM

Sem se pravkar zglasila!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 August 2006 - 06:39 PM
približno enkrat mesečno (ali redkeje) imajo kak nov proizvod, ni nujno, da je nova kolekcija - zdaj recimo je sivka aktualna, ampak imajo par prenovljenih proizvodov in par novih.
jenna, to mi je povedala šefica l'occitana na mestnem trgu. samo sem pozabla, kdaj pride do nas. na spletu tut jaz (še) nič nisem našal, bom pa absolutno poročala, ko vidim novo izložbo.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 09 August 2006 - 06:44 PM
mislim, da imajo za mastno kožo sivkino kolekcijo za obraz. pojdi v trgovino vprašat, ti bodo znale bolje povedat. pa malo po spletni strani preglej.
Posted 11 August 2006 - 09:47 AM
Kup si sivkin losjon za obraz...fuul je dobr, dobila sem tester pa sem si ga šla takoj kupit. Pa tud za čiščenje pa neko stvar ki suši mozoljčke imajo...
Kaj pa je katera probala novo kolekcijo od sivke za telo??
Tista krema za telo Modra žetev fuul noro diši, kupila jo bom mami za rojstni dan, pa zame tista krema za prhanje z robidnico ki fuul full dobr diši, pa še ful velika količina za tako ceno...
Itak njihovi izdelki so ful kvalitetni in koncentrirani tako da se vse ful splača konec koncev.
V Portorožu so mi punce povedale da nova kolekcija bo z grozdjem ali žal niso še imele nobenega testerja za pošnjofat, ampak mislim da bo zelo dobra...
Kupila sem si lip gloss od vanilije, za pojest dobr...
:flower:
Posted 12 August 2006 - 05:35 PM

Posted 12 August 2006 - 05:40 PM

tole ima moja bivša nesojena tašča, hehe. uporabno predvsem za odišavljanje posteljnine, blazin, zaves in podobno. je kar obstojna zadeva, ne vem pa, če bi naj se ga uporabljalo za/namesto parfuma. meni je vonj všeč, ampak mi je to precej brezvezen izdelek, verjetno tudi (tipično) l'occitanovsko predrag za špas, ki ga nudi.
Posted 12 August 2006 - 06:21 PM

Posted 12 August 2006 - 07:13 PM
Ja, samo so ful obstojni in količinsko velikodušni.
Posted 12 August 2006 - 07:49 PM
parfumi so po 50 ml in stanejo tam okoli 12k, kar je čisto sprejemljiva cena. toaletne imaš pa po 125 ml in so malo pod 10k, kar se mi zdi tut v redu cena.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users