Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#521 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 August 2006 - 08:06 PM

je velk šopek sivke zamenjal en kup limonic biggrin.gif
  • 0

#522 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 August 2006 - 09:28 PM

QUOTE(Sinnaia)
QUOTE(*pikica*)
*pikica* -----> ponosna lastnica parfumske vodice EAU des VANILLIERS  :D  8)

hehe, jz tud;). jo mam sicer že kr neki cajta, sm jo najprej uporablala, pol je blo p čist zatišje p drugi parfumi predvsm.,..dons sm pa spet mau pošnofala p mi je lpo dišal, sm se pa našpricala s tem, p pride bratc v kopalnco k si roke umivam, p me začne neki šnofat...pol pa reče kok lpo dišim:D...

mene je zadnc en uprasu ce sm piskotke pekla biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#523 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 August 2006 - 07:34 AM

joooj...res majo svetovne losjone za telo...z veseljem bi si jih kupla pa čepav so malo dražji...samo kaj ko pa testirajo na živalih... ermm.gif blink.gif
  • 0

#524 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 August 2006 - 01:12 PM

*Tia*

Nevem, če se je pametno ozirat na to, da testirajo na živalih. Glej, vse sestavine, so že bile testirane na živalih čisto vse .. in tiste firme, ki "ne testirajo" na živalih, uporabljajo sestavine, ki so že bile testirane. To je en začaran krog tak da je vse skupaj en bullshit. Boge živalce.

• 0
Viens, reste ici!

#525 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 August 2006 - 02:17 PM

sam useen....to naj bi bla neka naravna firma..povezana z naravo...ja seveda... rolleyes.gif ermm.gif
  • 0

#526 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 August 2006 - 01:10 PM

glavna sestavina naslednje nove kolekcije bo olje grozdnih pešk. (se že slinim. biggrin.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#527 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 August 2006 - 04:12 PM

Pa kolikokrat na leto vržejo ven neko novo kolekcijo (če se ne motim je bila pred kratkim evforija okoli sivke)?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#528 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 08 August 2006 - 04:50 PM

-.-
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#529 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2006 - 06:01 PM

[quote=Špela]glavna sestavina naslednje nove kolekcije bo olje grozdnih pešk. (se že slinim. biggrin.gif)

IPB Image

To so ti v trgovini povedali ali je že na kakšni strani kaj? Jaz nič ne najdem namreč.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#530 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 August 2006 - 07:09 PM

QUOTE(Anaa)
*Tia*

Nevem, če se je pametno ozirat na to, da testirajo na živalih. Glej, vse sestavine, so že bile testirane na živalih čisto vse .. in tiste firme, ki \"ne testirajo\" na živalih, uporabljajo sestavine, ki so že bile testirane. To je en začaran krog tak da je vse skupaj en bullshit. Boge živalce.

Je pa vsaj nekaj da nena dodatno testirajo, zato pač jaz pretežno uporabljam tiste ki ne...
  • 0
Memento mori.

#531 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 August 2006 - 07:12 PM

Jenna, prosim, da se zglasis v temi TBS! biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#532 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 August 2006 - 08:10 PM

QUOTE(*pikica*)
Jenna, prosim, da se zglasis v temi TBS!  :D

Sem se pravkar zglasila! biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#533 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 09 August 2006 - 06:39 PM

QUOTE(crna)
Pa kolikokrat na leto vržejo ven neko novo kolekcijo (če se ne motim je bila pred kratkim evforija okoli sivke)?

približno enkrat mesečno (ali redkeje) imajo kak nov proizvod, ni nujno, da je nova kolekcija - zdaj recimo je sivka aktualna, ampak imajo par prenovljenih proizvodov in par novih.

jenna, to mi je povedala šefica l'occitana na mestnem trgu. samo sem pozabla, kdaj pride do nas. na spletu tut jaz (še) nič nisem našal, bom pa absolutno poročala, ko vidim novo izložbo. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#534 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 09 August 2006 - 06:44 PM

QUOTE(MateYa)
A ma L´Occitane kakšno linijo za nego mlade mastne ali mešane kože?

mislim, da imajo za mastno kožo sivkino kolekcijo za obraz. pojdi v trgovino vprašat, ti bodo znale bolje povedat. pa malo po spletni strani preglej.
  • 0

#535 Sunnygirl

Sunnygirl

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 11 August 2006 - 09:47 AM

Živjo!
Kup si sivkin losjon za obraz...fuul je dobr, dobila sem tester pa sem si ga šla takoj kupit. Pa tud za čiščenje pa neko stvar ki suši mozoljčke imajo...
Kaj pa je katera probala novo kolekcijo od sivke za telo??
Tista krema za telo Modra žetev fuul noro diši, kupila jo bom mami za rojstni dan, pa zame tista krema za prhanje z robidnico ki fuul full dobr diši, pa še ful velika količina za tako ceno...
Itak njihovi izdelki so ful kvalitetni in koncentrirani tako da se vse ful splača konec koncev.
V Portorožu so mi punce povedale da nova kolekcija bo z grozdjem ali žal niso še imele nobenega testerja za pošnjofat, ampak mislim da bo zelo dobra...
Kupila sem si lip gloss od vanilije, za pojest dobr...
:flower:
  • 0
[color=#FFCCCC][size=7]Cogito ergo sum.

#536 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 12 August 2006 - 05:35 PM

A ima katera Relaxing pillow mist? Sem slišala pohvale glede tega izdelka in me zanima. A to naj bi bil nek prej, vodica za telo? ermm.gif Kako obstojna je, če jo uporabljaš samo kot parfum?
  • 0

#537 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 12 August 2006 - 05:40 PM

QUOTE(Marmelada)
A ima katera Relaxing pillow mist? Sem slišala pohvale glede tega izdelka in me zanima. A to naj bi bil nek prej, vodica za telo? ermm.gif  Kako obstojna je, če jo uporabljaš samo kot parfum?

tole ima moja bivša nesojena tašča, hehe. uporabno predvsem za odišavljanje posteljnine, blazin, zaves in podobno. je kar obstojna zadeva, ne vem pa, če bi naj se ga uporabljalo za/namesto parfuma. meni je vonj všeč, ampak mi je to precej brezvezen izdelek, verjetno tudi (tipično) l'occitanovsko predrag za špas, ki ga nudi.
  • 0

#538 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 12 August 2006 - 06:21 PM

Za odišavljanje posteljnine? blink.gif Potem brezveze. Kolk pa drugače stanejo njihovi parfumi/toaletne vodice? Najbrž je vse tam okoli 10k?
  • 0

#539 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2006 - 07:13 PM

QUOTE(Marmelada)
Kolk pa drugače stanejo njihovi parfumi/toaletne vodice? Najbrž je vse tam okoli 10k?

Ja, samo so ful obstojni in količinsko velikodušni.
  • 0

#540 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 12 August 2006 - 07:49 PM

QUOTE(Marmelada)
Kolk pa drugače stanejo njihovi parfumi/toaletne vodice? Najbrž je vse tam okoli 10k?

parfumi so po 50 ml in stanejo tam okoli 12k, kar je čisto sprejemljiva cena. toaletne imaš pa po 125 ml in so malo pod 10k, kar se mi zdi tut v redu cena.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users