Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#521 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 June 2008 - 01:55 PM

Meni so šle zdaj v dveh mesecih same od sebe 4 kilce dol. thumbup.gif

Samo je res, da vbistvu ful nezdravo jem, kar se obrokov tiče. Malico ob pol 11ih in potem ob 16ih kosilo. Kdaj še kaj potem ...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#522 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 June 2008 - 02:19 PM

another one here. še mal pa bom mogla it v trenirki na ustne. ha, ha. not funny.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#523 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 22 June 2008 - 08:25 AM

Ugotovila, da mi tehtnica pokaže 58 kg. 2 kg zgubila kar tako v luftu. huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#524 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 22 June 2008 - 09:39 AM

^my dream weight. sam men grejo kg med maturo gor :S.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#525 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 June 2008 - 02:56 PM

Meni se zdi, da bi mi najbolj pasalo tam nekje 52 kg, sej zdej sm kolkrtolko ok, samo še tiste dve kilce bi šle in bi blo res super pomojem.

To je zdej kompleks kopalk, vsako leto ko zagledam kopalke me malo prime panika. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#526 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 August 2008 - 03:36 PM

men na uč zgleda, kt da sm shujšla, tehtnica se pa ne strinja z mano. kaj pa ti, minu? biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#527 minu

minu

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 12 August 2008 - 03:52 PM

QUOTE(pinga @ 12. 8. 2008 - 16:36) View Post

men na uč zgleda, kt da sm shujšla, tehtnica se pa ne strinja z mano. kaj pa ti, minu? biggrin.gif

Moj Wii fit je zihr pokvarjen. Moj ITM ni 25!!! Ne more biiiiiiiiit!!!!!! Sej sm knedl, ampak tak pa spet ne! ermm.gif
  • 0

#528 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 August 2008 - 04:01 PM

pokvarjen je sleep.gif
  • 0

#529 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 August 2008 - 06:02 PM

A je mela minu prej kak drug nik?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#530 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 August 2008 - 06:15 PM

Dvomim, glede na to da ima tri objave. tongue.gif

O minu a maš Wii Fit, jaz bi tudi woot.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#531 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 August 2008 - 01:23 PM

....
  • 0

#532 minu

minu

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 13 August 2008 - 01:26 PM

Minu je čisto sveža in Wii fit ji prav NIČ ne pomaga mad.gif rolleyes.gif dry.gif (drgač je pa najkrasnejši!!!!)
  • 0

#533 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 August 2008 - 02:02 PM

Hahahahah sarah, sploh nism gedlala števila objav! biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#534 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 August 2008 - 09:00 PM

Če imam 4 ure treninga na dan in ne jem po 18h, a bom shujšala kaj? Al ne, ker itak bom dobila na mišicah. hmm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#535 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2008 - 12:39 AM

Coco, niti ne - oz. boš prej zaprta kot karkoli drugega, ali pa bo telo začelo varčevat z zalogami (špehcem).

Računaj s tem, da želodec in ostali organi, ki sodelujejo pri prebavi, potrebujejo cca. 12h pavze - t.j. čas brez hrane. In če zjutraj denimo ješ zajtrk (s prvim obrokom in pa tekočino zjutraj dobesedno zbudiš te organe) ob 8h, preračunaj teh 12h nazaj - in tako dobiš tisto uro po kateri ne smeš več jest. V primeru da zajtrk ješ ob 8am, si zadnji (lahek!!!) obrok privošči ob 10pm, oz. dve uri pred spanjem, ker če si bolj občutljiva s hrano v želodcu ne boš mogla spat (zato mora bit ta zadnji obrok minimalen, toliko da podregaš želodec).
Pa mislim, da če obdržiš isto količino hrane in začneš trenirat, ti bo že večja poraba kalorij naredila uslugo pri hujšanju. Bo šlo počasneje, kot če zmanjšaš število kalorij, a vsaj ne boš imela "jo-jo učinka".

QUOTE(morettina @ 18. 6. 2008 - 9:49) View Post

jaz sem se od vedno želela biti vitka, visoka in moja postava mi nikakor ni bila všeč. šele zdaj sem se mogoče sprijaznila in če tko pomislim škoda časa in življenja. od pubertete naprej sem pogosto poslušala kok sem grda in da imam debelo rit. to ti nekako ostane v podzavesti... no, vsaj meni je.
res je, da imam zaobljeno rito, ampak to zdaj obrnem sebi v prid in se počutim bolj sproščeno in neobremenjeno. v kakšnih tesno prilegajočih se oblekcah, ki jih obožujem, delujem lahko malo provokatno, ker imam ozek pas, zato se potem izživljam s temi oblekcami na morju biggrin.gif prej se spomnim sem bila celo poletje v nekih dolgih hlačah za zavezano majico okoli pasu in se sploh nisem mogla pogledati v ogledalo, ker sem bruhnila v jok.

lahko bi imela kakšno kilco manj, ampak meni je važnejši tonus in raje ima par kilc več kot pa celulit!

Ja, ej čestitke! Mislim da je težko, če poslušaš neke negativne komentarje o sebi tekom pubertete in pa še prej (a tudi kasneje), sprejet se kakršen pač si, ne glede na realno sliko - itak se nihče ne vidi realno, vsi smo subjektivni. Jaz sem imela podoben problem kot ti, da so rit primerjali s kombajnom, pa da se me ne bi s palco taknili, pa take, poleg tega da sem še plesala in sem zato shujšala ful (za ene dve številki je šlo, pa joške so bile mini mini), rit je pa edino ostala in pa malo stegen. Zdej imam normalno težo, pa mi nihče več ne reče da sem kombajn biggrin.gif, skrivam se pa tudi ne. Konec koncev zlezem v 38 in 36 brez problema, zakaj bi se potem sekirala? Nekih blaznih lepotnih napak tudi nimam.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#536 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 19 August 2008 - 08:01 AM

Jst mam pa v namenu še ene 5-8 kg. In od tistih shujšanih 10 se nisem nič zredila nazaj biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#537 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 19 August 2008 - 08:17 AM

Svaka čast Princeska, da se nisi nč nazaj zredila! thumbup.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#538 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 19 August 2008 - 08:22 AM

Čestitke pa upam, da ti uspe še tiste kg dol spravt kar si si jih zadala. smile.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#539 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 August 2008 - 03:38 PM

QUOTE(crna @ 19. 8. 2008 - 1:39) View Post

Coco, niti ne - oz. boš prej zaprta kot karkoli drugega, ali pa bo telo začelo varčevat z zalogami (špehcem).

Računaj s tem, da želodec in ostali organi, ki sodelujejo pri prebavi, potrebujejo cca. 12h pavze - t.j. čas brez hrane. In če zjutraj denimo ješ zajtrk (s prvim obrokom in pa tekočino zjutraj dobesedno zbudiš te organe) ob 8h, preračunaj teh 12h nazaj - in tako dobiš tisto uro po kateri ne smeš več jest. V primeru da zajtrk ješ ob 8am, si zadnji (lahek!!!) obrok privošči ob 10pm, oz. dve uri pred spanjem, ker če si bolj občutljiva s hrano v želodcu ne boš mogla spat (zato mora bit ta zadnji obrok minimalen, toliko da podregaš želodec).
Pa mislim, da če obdržiš isto količino hrane in začneš trenirat, ti bo že večja poraba kalorij naredila uslugo pri hujšanju. Bo šlo počasneje, kot če zmanjšaš število kalorij, a vsaj ne boš imela "jo-jo učinka".

Ja, ampak če zajtrk jem ob 6h, včasih ob 7h, potem itak naj ne bi jedla po 18h oz. 19h. Ob 18.30 grem na trening, končam ga ob 21.30, tako da sem doma okoli 22h. Takrat pa ne bi jedla, ker se takoj zredim, pa magari če pojem list solate ali lahek jogurt. hmm.gif huh.gif
Pa moj zadnji obrok je nekako najkasneje okoli 17h (pred treningom naj se ne bi jedlo najmanj uro pa pol, ane).

Aja, kako to misliš, tega predzadnjega stavka nisem najbolj razumela.
Sej kalorično pojem isto kot prej, mogoče maaalenkost manj. Stvar je samo v tem, da imam dva večja obroka + non stop grickanje vmes (pri meni varjanta 5 obrokov na dan med počitnicami ne pride v poštev, ker nonstop nekaj jem, enostavno se ne morem odvaditi):
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#540 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 19 August 2008 - 04:16 PM

Coco, odvadi se pač biggrin.gif Pomaga. Dobim kar pike vedno, ko berem: po 18 ne jem blablablablabla. Bullshit! Ne vidim fore, tudi dokazano ni, da pomaga. Ko prideš iz treninga itak MORAŠ jesti nekaj (kupi si sirotko in si naredi shake). Drugače pa za večerjo solata, piščanc, tuna, pika sleep.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users