Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#521 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 October 2011 - 04:04 PM

Moji babici je Lola tri zime nazaj pobegnila, kot podivjano smo jo iskali kakšne dve uri, na koncu smo jo našli v sosednjem bloku (pomojem je v napadu panike bežala domov, pa je zgrešila vhod), ko se je z dvigalom vozila gor pa dol. cry.gif laugh.gif

Boni je bilo pomojem ogromno prihrajeno, če se pokanja ni bala.

• 0

After all this time?

Always.

#522 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2011 - 04:22 PM

QUOTE(Nincha @ 22. 10. 2011 - 17:04) View Post
ko se je z dvigalom vozila gor pa dol. cry.gif laugh.gif

laugh.gif cry.gif

Ne, Boni ni bilo nič, nasploh ni bila glih strahopetne sorte, bolj takšen jebiveter, kar se teh stvari tiče. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#523 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 22 October 2011 - 04:48 PM

Novo leto
yawn.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#524 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 October 2011 - 04:58 PM

Sovražim novo leto in vse pokanje, ki mu pritiče. Upam, da zaspim pred polnočjo.
  • 0

#525 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 October 2011 - 05:00 PM

That's the spirit, girls! laugh.gif thumbup.gif
  • 0

#526 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 October 2011 - 05:22 PM

Jaz sem huje kot živali, ko pride do pokanja. cry.gif
  • 0

#527 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 22 October 2011 - 05:25 PM

QUOTE(Sinnaia @ 22. 10. 2011 - 17:58) View Post

Sovražim novo leto in vse pokanje, ki mu pritiče. Upam, da zaspim pred polnočjo.

enako
jaz ponavadi pogledam kak film in grem spat smile.gif
lani sem čist zares spala ob polnoči tongue.gif
  • 0

#528 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 October 2011 - 05:50 PM

men je bil bus do BG in nazaj zakon, niti sledu o primitivcih, prav fajn soseda sm mela na poti nazaj, mi je kupil čokoladice pa čvekala sva celo pot.

glihkar pogledala karte na Adrii, me pride 350€ do Londona (itak! wub2.gif) in bom po moje šla, morm se še z M. zmenit, ampak po moje ne bo imel nič proti. thumbup.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#529 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 22 October 2011 - 07:43 PM

Jaz bom pa doma doma. biggrin.gif Najverjetneje v družbi domačih.

• 0

#530 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 October 2011 - 08:23 PM

Ah popolnoma nepotrebno je to novo leto. In sovražim vprašanja pred in potem o novem letu. Zakaj se mora pogovor vedno začet s: Kam greš za novo leto? in Kje si bila za novo leto?
Meni čisto nič ne pomeni, nikoli mi ni. Da bi šla kam v tujino, mi je popolnoma bedno, ker je gužva povsod in nimaš nič od tega. Ne serjem keša, da bi šla nekam samo zato, ker je novo leto.
In odštevanje??? blink.gif Nekaj najbolj bednega na svetu. Ne rečem, da bi čakali na nek naravni pojav-npr.da bi se nebo osvetlilo vsako leto različnih barv, (in ja, ognjemeti so kr neki) ali karkoli drugega.Ti pa tam odštevaš in potem gledaš, z zamiki so ognjemeti... Res kr neki.
  • 0

#531 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2011 - 08:58 PM

Vztrajam, da so ognjemeti mega! x)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#532 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 October 2011 - 09:08 PM

Sovražnice novega leta, združimo se! Tako kot krompirjevke! woot.gif
  • 0

#533 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 22 October 2011 - 09:19 PM

^^

laugh.gif

QUOTE(Nincha @ 22. 10. 2011 - 16:15) View Post

Fuuul me mika, da bi za eno novo leto šli smučat - naša družbica okrog 15 ljudi, ena koča nekje v gorah in parti all night long, kakšen dan bi si odmor vzeli pa šli smučat, joj to bi bilo tok zakon, če se letos ne uresniči bi ziher za drugo leto predlagala. thumbup.gif

Jap! woot.gif

Avtobusi so pa tudi meni grozljivka, naju s P. ne spravis na bus, kot je rekla Coco, to je za majhne postave, midva nimava kam s svojimi kraki. : D Ponavadi se on usede za volan in skoraj brez prestanka odpelje do npr. Hamburga. laugh.gif Enkrat sva se tako peljala iz Hannovra domov, jaz zaspim, on vozi, cez en cas zacutim, da se je avto ustavil (kar mi je bilo cudno, ker on redko ustavlja, niti, ce me lulat laugh.gif), pogledam kaj se dogaja, pa on: bencina mi je zmanjkalo, sem moral ustaviti. No shit! laugh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 10. 2011 - 16:46) View Post

Drugače pa tudi jaz sovražim petarde, najbolj nesmiselna izmišljotina ever. Zelo
rada pa gledam ognjemet, to pa res.

yes.gif

QUOTE(Nincha @ 22. 10. 2011 - 17:04) View Post

Moji babici je Lola tri zime nazaj pobegnila, kot podivjano smo jo iskali kakšne dve uri, na koncu smo jo našli v sosednjem bloku (pomojem je v napadu panike bežala domov, pa je zgrešila vhod), ko se je z dvigalom vozila gor pa dol. cry.gif laugh.gif

laugh.gif cry.gif

Mi trije bomo ali kje na snegu/smucanju in/ali s skupino kolegov ob rujni kapljici in pantomimi/Activityu/cem podobnim. ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#534 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 22 October 2011 - 09:24 PM

Midva bova najbrž podobno kot lani skupaj skuhala večerjo, name namontirala grelce telesa in merino ledveni pas laugh.gif in šla na sprehod. Če bo premrzlo, tudi to ne. biggrin.gif
Ob enih bova že zadekana v postelji. sleep.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#535 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2011 - 09:34 PM

QUOTE(Plain Jane @ 22. 10. 2011 - 22:08) View Post
Sovražnice novega leta, združimo se! Tako kot krompirjevke! woot.gif

Pizduliranje nad novim letom je itak vsako leto zelo popularno. XD
Tako kot nad vročino in snegom - z moje strani. -.-
  • 0

#536 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 22 October 2011 - 09:48 PM

QUOTE(_vrtnca_ @ 22. 10. 2011 - 22:24) View Post

name namontirala grelce telesa in merino ledveni pas laugh.gif in šla na sprehod.

laugh.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 10. 2011 - 22:34) View Post

Pizduliranje nad novim letom je itak vsako leto zelo popularno. XD
Tako kot nad vročino in snegom - z moje strani. -.-

cry.gif
  • 0

#537 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 October 2011 - 10:40 PM

Komaj čakam slow motion hojo po plundri in trepetanje, kdaj bom osramočeno pristala na riti.

• 0

#538 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 22 October 2011 - 10:50 PM

Tudi mene je ze dvakrat ubrisalo. : D Da ne omenjam sramote, ko me kdaj odnese na smuceh, naprej pogledam, ce je kdo videl in potem se delam, da se ni nic zgodilo (ceprav imam kdaj za nahrbtnikom polno snega, ki ga postrgam med letenjem po hribu). whistling.gif
  • 0

#539 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 October 2011 - 06:42 AM

QUOTE(_Planet_ @ 22. 10. 2011 - 22:19) View Post

Avtobusi so pa tudi meni grozljivka, naju s P. ne spravis na bus, kot je rekla Coco, to je za majhne postave, midva nimava kam s svojimi kraki. : D Ponavadi se on usede za volan in skoraj brez prestanka odpelje do npr. Hamburga. laugh.gif Enkrat sva se tako peljala iz Hannovra domov, jaz zaspim, on vozi, cez en cas zacutim, da se je avto ustavil (kar mi je bilo cudno, ker on redko ustavlja, niti, ce me lulat laugh.gif), pogledam kaj se dogaja, pa on: bencina mi je zmanjkalo, sem moral ustaviti. No shit! laugh.gif

lol1.gif

Potem bi znorel zraven mene biggrin.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#540 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 23 October 2011 - 11:37 AM

Potrebujes veliko postankov? : )
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users