Boni je bilo pomojem ogromno prihrajeno, če se pokanja ni bala.
Novo leto
Posted 22 October 2011 - 04:04 PM
Boni je bilo pomojem ogromno prihrajeno, če se pokanja ni bala.
After all this time?
Always.
Posted 22 October 2011 - 04:22 PM
Ne, Boni ni bilo nič, nasploh ni bila glih strahopetne sorte, bolj takšen jebiveter, kar se teh stvari tiče.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 October 2011 - 04:48 PM
Novo leto
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 October 2011 - 04:58 PM
Posted 22 October 2011 - 05:00 PM
Posted 22 October 2011 - 05:22 PM
Posted 22 October 2011 - 05:50 PM
glihkar pogledala karte na Adrii, me pride 350€ do Londona (itak!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 October 2011 - 07:43 PM
Posted 22 October 2011 - 08:23 PM
Meni čisto nič ne pomeni, nikoli mi ni. Da bi šla kam v tujino, mi je popolnoma bedno, ker je gužva povsod in nimaš nič od tega. Ne serjem keša, da bi šla nekam samo zato, ker je novo leto.
In odštevanje???
Posted 22 October 2011 - 08:58 PM
Vztrajam, da so ognjemeti mega! x)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 22 October 2011 - 09:08 PM
Posted 22 October 2011 - 09:19 PM
Fuuul me mika, da bi za eno novo leto šli smučat - naša družbica okrog 15 ljudi, ena koča nekje v gorah in parti all night long, kakšen dan bi si odmor vzeli pa šli smučat, joj to bi bilo tok zakon, če se letos ne uresniči bi ziher za drugo leto predlagala.
Jap!
Avtobusi so pa tudi meni grozljivka, naju s P. ne spravis na bus, kot je rekla Coco, to je za majhne postave, midva nimava kam s svojimi kraki. : D Ponavadi se on usede za volan in skoraj brez prestanka odpelje do npr. Hamburga.
Drugače pa tudi jaz sovražim petarde, najbolj nesmiselna izmišljotina ever. Zelo
rada pa gledam ognjemet, to pa res.
Moji babici je Lola tri zime nazaj pobegnila, kot podivjano smo jo iskali kakšne dve uri, na koncu smo jo našli v sosednjem bloku (pomojem je v napadu panike bežala domov, pa je zgrešila vhod), ko se je z dvigalom vozila gor pa dol.
Mi trije bomo ali kje na snegu/smucanju in/ali s skupino kolegov ob rujni kapljici in pantomimi/Activityu/cem podobnim.
Posted 22 October 2011 - 09:24 PM
Ob enih bova že zadekana v postelji.
Posted 22 October 2011 - 09:34 PM
Pizduliranje nad novim letom je itak vsako leto zelo popularno. XD
Tako kot nad vročino in snegom - z moje strani. -.-
Posted 22 October 2011 - 09:48 PM
name namontirala grelce telesa in merino ledveni pas
Pizduliranje nad novim letom je itak vsako leto zelo popularno. XD
Tako kot nad vročino in snegom - z moje strani. -.-
Posted 22 October 2011 - 10:40 PM
Komaj čakam slow motion hojo po plundri in trepetanje, kdaj bom osramočeno pristala na riti.
Posted 22 October 2011 - 10:50 PM
Posted 23 October 2011 - 06:42 AM
Avtobusi so pa tudi meni grozljivka, naju s P. ne spravis na bus, kot je rekla Coco, to je za majhne postave, midva nimava kam s svojimi kraki. : D Ponavadi se on usede za volan in skoraj brez prestanka odpelje do npr. Hamburga.
Potem bi znorel zraven mene
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 23 October 2011 - 11:37 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users