Hvala!
Edit: Pa je to zihr moka? Po sliki mi bolj deluje kot tisti klasični kosmiči, ki se jih povsod kupi. Mogoče malo bolj fino mleti, ne pa prav moka.
Posted 15 June 2015 - 12:53 PM
Hvala!
Edit: Pa je to zihr moka? Po sliki mi bolj deluje kot tisti klasični kosmiči, ki se jih povsod kupi. Mogoče malo bolj fino mleti, ne pa prav moka.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 June 2015 - 04:42 PM
Ne, prav moka je. Imam doma.
Posted 16 June 2015 - 01:29 PM
Sem kupila. V Mullerju je bila še celo znižana. Hvala še enkrat Zdaj pa bodo palačinke
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2015 - 03:05 PM
NP in dober tek. Če imaš kak fajn recept, ki ne vsebuje ful jajc, se priporočam.
Posted 20 June 2015 - 03:45 PM
Kje lahko dobim kakšen cenejši javorjev sirup, ali je normalno za vse da stane 10€?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 20 June 2015 - 03:53 PM
Lidl!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 June 2015 - 03:55 PM
Tudi v DM je manj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 July 2015 - 08:35 PM
A se pri nas kje dobi okro?
― V. Van Gogh
Posted 01 July 2015 - 08:50 PM
Verjetno mas najvec sans jo najt v kaki orientalski trgovini (svezo ali zamrznjeno), drugod je se nisem zasledila.
Posted 01 July 2015 - 09:01 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 July 2015 - 09:05 PM
Posted 02 July 2015 - 11:37 AM
Kitajski vrt ali Leclerc.
Posted 02 July 2015 - 12:38 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 July 2015 - 04:01 PM
Ja, Kitajski vrt sem mislila
Posted 03 July 2015 - 07:10 AM
Okra ali bamija se dobi v Leclercu. Nerodno je, da je precej bogega videza. Uvažajo jo iz Maroka in Nikaragve. Kila stane 11 Eur. Seme okre se kupi v Merkurju. Mama mi ga je zajebala, v resnici se ji ni dalo ukvarjati s tem. Lani sem dve vrečki dal kmetici, ki mi v Karigadorju prodaja zelenjavo. Menda bo letos...
PS To je običajna mediteranska zelenjava, zelo dobra, sušena se uporablja v enolončnicah a la begova čorba.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 03 July 2015 - 07:20 AM
Ja, jaz sem jo imela na vrtu nekaj let nazaj. Ful lepo cveti , to se spomnim, potem sem pa pozabila nanjo
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 July 2015 - 08:27 AM
A Albrt kekse se pri nas še da kje dobit? Te, taprave, originalne od Kraša.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 August 2015 - 03:32 PM
^
Ako koga zanima: NE. Niti kjerkoli drugje. Suckers.
Novo vprašanje: kje imajo dobre kokosove kekse? Ali karkoli sladkega s kokosom? Loacker ima ene fine napolitanke, sam jih čisto prehitro sama pojem.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 August 2015 - 04:11 PM
Meni so še boljše od Loackerjevih tiste iz Hoferja, velika modro-bela vreča. Pa limonine so tut noro dobre.
Te!
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2015 - 04:20 PM
Ma dej, a res? (kaj pa čokoladni obliv od Loackerjevih, a ni fantastičen?!) Ja nič, probat bo treba!
Tnx, poročam!
0 members, 1 guests, 0 anonymous users