Spovednica
Posted 13 April 2007 - 11:26 AM
(sem se že opravičila, še malo pojokcala in je vse ok- gremo dalje).
Posted 13 April 2007 - 11:52 AM

Takole!!

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 April 2007 - 01:51 PM

Posted 13 April 2007 - 03:44 PM
- o enmu prodajalcu iz hervisa sm si misnla, da je pravi kreten, ker je totalno neinteligentno osvaju eno sodelavko. fej, pa drgač sploh ni slabo zgledu. vsaj dokler je mev usta zaprta

- še neki je, zarad česar sm sploh začela tole pisat, pa se zdele nkukr ne morm spomnt
edit: I.R. remembers now: par dni nazaj mi je ena bivša sošolka potarnala na msn-ju, da nima nobene prijateljice in ... no, sej se mi smil, ampak v prvem trenutku sm ji pa kr mal prvoščla, ker je bla do mene in več kot samo parih sošolk/sošolcev v gimnaziji prava prasi**. What goes around, comes around.

Posted 14 April 2007 - 05:14 PM
Posted 14 April 2007 - 05:44 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 April 2007 - 06:05 PM

Posted 15 April 2007 - 04:28 PM
Ja in druga stvar pa je, da sem obljubila mami, da bom mačko peljala malo ven, pa tega še sedaj nisem storila in verjetno tudi ne bom.
Posted 15 April 2007 - 05:09 PM

še bolša ideja - grem zjutri pa zvlečem koga, da gre z mano na kofe in nardim dvojno škodo

Posted 15 April 2007 - 05:44 PM

Včeraj sem ga šla spet žurat, čeprav sem rekla da ta vikend in nasploh do Krfa ne hodim vn ob vikendih in se strogo učim. Spet prišla ob petih zjutri domov

Posted 15 April 2007 - 05:52 PM
Preživela prečudovit (in vedno prekratek) vikend s fantom.
V petek bla v kinu (gledala Mr. Beana - naj ga nehajo snemat, če mislijo morit skos z istimi forami) in malo po trgovinah, zvečer je sledila konkretna nadoknadba fizičnega dokazovanja ljubezni. :-). V soboto pa sva mela rekreativni dan - sva šla na Kamniško Bistrico se šetat po skalah (sem spet sama sebe presenetila, kako sem urna, haha) in nog namakat - ob tem se je zgodilo par nenormalno hecnih momentov, tam sva še šla na pivo in doživljala otroka v sebi - sva se guncala in krneki norela tam po travi. Popoldan pa šla na kosilo v Piazzo, nato domov stuširat, poseksat, stuširat in pogledat zadnje tri dele Prison Break (kakšni nategoviči so ratali, loteva se jih sindrom Lost-a očitno) in zvečer še malo v mesto se šetat in v Poet (btw., SPET ima sicer novo ime... Cacao) na borovničev šejk. Ponoči sva še listala kataloge za potovanja. Danes pa že razhod... klasika - zajtrk, seks, pakiranje, odhod (in jako zanimiva vožnja do rodne grude).
Nasploh je blo prekrasno, kot običajno... ker vedno bolj ugotavljam, kako sva si enaka tam, kjer paše in tudi različna tam, kjer paše.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 April 2007 - 06:00 PM

Posted 15 April 2007 - 06:03 PM
Posted 15 April 2007 - 08:22 PM

Ammmmmm?! no in potem smo šli skupi na morje.. toook je blo lepo.. sončk.. vroče... Piran

After all this time?
Always.
Posted 15 April 2007 - 08:56 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 April 2007 - 08:59 PM
Posted 16 April 2007 - 01:20 AM
I feel with you, Lucka. Sem tudi tam nekje. Ampak delam nekaj na tem, da to popravim...
Ko bi le spoved pomagala, da bi bilo spet vse carobno...
Posted 16 April 2007 - 06:10 AM
Posted 16 April 2007 - 12:20 PM

Jao, že spet ej.

Sem šla gledat v temo VDD, pa nikjer ne najdem svojega posta... sem že vedla, da sem zajebala. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 April 2007 - 04:35 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users