Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#521 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 November 2008 - 03:18 PM

Če misliš poštnino za 100% pure je mene prišla 5€ nad 100€ pa poštnine ni. Drugače pa je cenovni rang nekje 15-30€ odvisno kaj naročaš.

Aja pa mene zanima če je že kera preizkusila češnjevo-medeni piling, kašne se ji zdi?
  • 0
We must let go to live on.

#522 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 11 November 2008 - 06:50 PM

Jaz ga imam in sem ga ene trikrat uporabila. V prvi vrsti lahko rečem, da je zelo okusen eat.gif . Je pa sestavljen iz dveh plasti, spodaj je med, zgoraj pa tista semena; jojoba se mi zdi, zgoraj je čisto trd, lahko potrkaš po njem biggrin.gif . Obvezna je uporaba žličke ali kakšne lopatke, ker drugače narediš več škode, kot kaj drugega. Dam si ga v dlan s kapljico vode, da se naredi taka pasta. Lepo spilingira kožo, jo naredi mehko in sijočo. Jaz ga pustim še nekaj časa na obrazu, da koža vsrka malo hranil iz medu.
Uporabljam ga na od make upa že očiščeni koži. Najraje zjutraj. Ličil ne odstrani.
Meni je všeč in mislim, da mi bo res dolgo trajal, ker se ga zelo malo porabi.
  • 0

#523 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 11 November 2008 - 07:17 PM

Zanimivo biggrin.gif Pa še mislim, da bi mi ustrezal ker vsebuje med. Bo zagotovo enkrat prišel v moje roke. Aja kakšen je pa vonj? oops.gif
  • 0

#524 Schneeta

Schneeta

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts
  • Interests:http://www2.lepa-si.com/tabla/index.php?act=UserCP&amp;CODE=24<br />Uredi nastavitve avatarja

Posted 12 November 2008 - 08:00 PM

Vonj češenj boš zaman pričakovala, ker mimo še šel ni smile.gif .
Meni diši po zmletih orehih in medu ter vmes je mala kiselkasta komponenta. Ni nekaj uau vonj, prav bljak pa tudi ni.
  • 0

#525 patty

patty

sramežljivec

• Člani
  • 50 posts

Posted 12 November 2008 - 08:10 PM

Mene pa zanima, če mi lahko katera, ki je naročala Akamutija preko angleške strani pove, kako je s postopkom plačila. Piše, da sprejemjo tudi debetne kartice. Ali je katera plačevala preko npr. klika s SEPA nalogom?

Želela bi naročiti neke zadeve, vendar me skrbi kako je s tem postopkom plačila. Butasto se mi pa zdi tu plačevati za izdelke 40% več.
  • 0

#526 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 14 November 2008 - 09:00 AM

iz tujine pazi, da ti kaj ne zacarinijo, ker znajo biti cene ful visoke. Jaz kot rečeno naročam Akamuti preko srčka in pride vse ful hitro, lepo zavito in brez komplikacij...maaa, da bi se še s tem ubadala laugh.gif
  • 0

#527 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 14 November 2008 - 04:07 PM

Na Aubrey organics so dodali ponudbo naravnih ličil thumbup.gif

Edit: Sicer so pudri in senčila dokaj draga, balzami in glosi pa se mi zdijo cene dokaj razumne, če jih primerjamo z ostalimi naravnimi proizvodi. Pa sem šla tudi preverit pudre. Za 30g je cena približno 40€ če primerjam z Bella pierre pa za 8g 50€, pa za moje pojme imajo od Aubrey organics boljšo sestavo.
  • 0

#528 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 15 November 2008 - 02:06 PM

Sem tudi jaz tole ravno opazila. Samo kakor gledam pudri nimajo uv? Pa tale silica na koncu seznama sestavin tudi ni preveč ok.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#529 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 15 November 2008 - 03:14 PM

Ja UV zaščite res nimajo ampak saj potem naprimer uporabiš kremo z UV zaščitno, meni se to ne zdi tak problem smile.gif
  • 0

#530 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 16 November 2008 - 11:55 AM

Še ena novost: V Orcini spletni trgovini je polno novih gelov za tuširanje in losjonov, pa še nekaj drugih stvari woot.gif
  • 0

#531 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 November 2008 - 10:58 PM

Še ena nova ---> Na Jasi.

Balzam za lase je obetaven, ampak kaj boš s 125 ml? huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#532 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2008 - 05:44 PM

Organski čistilni gel z vrtnico in jojobo (100ml !!!!!!) stane šokantnih 25,46€.

blink.gif blink.gif blink.gif

Uuuuuu, sem pa zdej prebrala, da bodo prodajali tudi kozmetiko Juice Beauty!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#533 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 November 2008 - 07:47 PM

QUOTE(tyasa @ 16. 11. 2008 - 11:55) View Post

Še ena novost: V Orcini spletni trgovini je polno novih gelov za tuširanje in losjonov, pa še nekaj drugih stvari woot.gif

QUOTE(Jinadaze @ 20. 11. 2008 - 22:58) View Post

Še ena nova ---> Na Jasi.

Super. Tok želja pa tako plitka denarnica. sleep.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#534 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 November 2008 - 10:55 PM

Sploh nisem vedela, da ma ta Orca tud trgovino, danes sem šla od frizerja in so mi skor oči na hrbtu ostale k sem tist zagledala. biggrin.gif Bom šla jutr mal prečekirat, če bom mela čas. (Drugač pa spet v Lush po zaloge laugh.gif .)
  • 0

#535 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 27 November 2008 - 10:10 PM

Ja, organska kozmetika je pač dražja ker ne gre za masovno proizvodnjo (tudi način pridobivanja surovin je veliko dražji, ker ne gre za golo mešanje kemije v laboratorijih)... je pa res, da se je tudi manj porabi, ker so sestavine visoko učinkovite.
  • 0

#536 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 November 2008 - 10:22 PM

Ja, to je res, je pa tudi res, da nekateri pretirano nabijajo cene. 25,46€ za 100ml čistilnega gela je šokantno in neupravičeno, kakorkoli obrneš - to je verjetno vsakomur jasno. blink.gif
Ne glede na sestavine, četudi je iz samih 100% biološko pridelanih olj in ekstraktov, na noben način taka cena ne more bit upravičena, sploh pa ne pri tako majhni količini končnega izdelka.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#537 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 28 November 2008 - 10:21 AM

Jaz sem v življenju zapravila že ogromno denarja za vso mogočo kozmetiko in imela non stop probleme s kožo. Ker sem sedaj končno našla organsko kozmetiko, ki mi odgovarja in je moja koža po več letih čista in zdrava, sem pripravljena dati pač malo več denarja. Čeprav meni se tole (sploh glede na rezultate) ne zdi pretirano, še posebej, če grem v lekarno in vidim kakšen so cene izdelkov, ki se prodajajo kao samo v lekarnah in naj bi bile OK. Da ne govorim o izdelkih polnih kemije, ki jih najdeš v drogerijah ali kakšnih kozmetičnih salonih in so 2 X ali celo več višji od tega. Ima pa vsak svoja merila in zahteve, kaj daje na kožo.
  • 0

#538 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 November 2008 - 12:00 PM

Tudi jaz sem večinoma na organski kozmetiki in mi je super, kar pa še ne pomeni, da se mi ne zdi absolutno nobena cena pretirana. Mislim, da če bi imela ogromne vsote denarja, iz principa ne bi kupila tako preplačane zadeve, ne glede na to, ali je organsko ali ne. To nima veze zdej. Absurdno preplačane kozmetike pač ne bom kupovala, ne glede na kvaliteto, ker pač ne vem, zakaj bi nekdo neupravičeno in mastno služil na moj račun. Dobim kvaliteten organski gel za umivanje obraza za 3x manj denarja. Sicer pa, kot si že rekla, vsak ima svoja merila in se odloča po svoji pameti. Aja pa btw, pri kozmetiki ne škrtarim in si veliko privoščim, samo ko pa vidim, da stane 100ml čistilnega gela čez 25€, pa ne vem, če bi se človek smejal ali jokal.
  • 0

#539 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 28 November 2008 - 02:13 PM

Ja, vsak ima pač svoje izkušnje. Jaz sem pri določenih izdelkih (pa jih ne bom imenovala), ki naj bi bili naravni, imela še večje težave s kožo. Ko pa se poglobiš v sestavine, ti je pa jasno zakaj. Je pa res, da je moja koža zelo občutljiva in nagnjena k alergijam. Na žalost.
  • 0

#540 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 28 November 2008 - 04:24 PM

Ti kar imenuj. Zato pa smo tu, da si izmenjujemo izkušnje. Kao ''prišparamo'' (v resnici zapravimo več biggrin.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users