Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#521 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 August 2007 - 09:22 PM

OMFG, Dragica sočustvujem s tabo - zarad noge in zarad otroka. velikega otroka. sej ne veš, kaj je slabš, velik al mejhen otrok. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#522 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 05 August 2007 - 10:14 PM

Hvala Špela, sem mu pa pol oprostila, ker je danes prišel domov z zlato medajlo, je vse nascal za več kot en krog!! thumbup.gif hooray.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#523 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2007 - 10:18 PM

Ah, vsako tele ma svoje vesele. Boljše pa to, kot pa popivanje po gostilnah, a ne. laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#524 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 05 August 2007 - 10:41 PM

Seveda, to je njegov najpogostejši argument! laugh.gif Itak pa da vedno prednost kokakoli pred pirom! laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#525 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 08 August 2007 - 09:41 AM

Ma folk je res utrgan, brez možganov...
Zraven naše hiše je že nekaj časa gradbišče, kjer zidajo en ogromen objekt in prejle je fotr prišel na dvorišče in zagleda enga radnika, kako pred našo hišo telefonira, zraven pa v naš lesen nosilni steber s kovinsko žico riše kvadratke in rombe!!!!!! Ja fuck, a nima na gradbišču zadost placa za telefonirat, a ne more risat kvadratkov po tleh ali pa po ne vem čem, ne pa po našem lesuuuuuuuuuu????
  • 0

#526 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 11 August 2007 - 12:58 PM

Sm strašno dobre vole in se režim usemu k mi pride na pamet.oh ja kam je ta svet preeeeluuu
  • 0

#527 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 19 August 2007 - 08:29 AM

Ponavadi začnem službo v nedeljah ob 8.45. Danes pa izjemoma ob 10.00. Žal sem tega spomnila šele ob 8.30, ko sem bla na pol poti do službe. Torej sem po totalno neprespani noči ustala eno uro prezgodaj, pfff.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#528 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 19 August 2007 - 08:38 AM

ugotovila, da so zdej že v jogurt (sadni! laugh.gif) začel šopat l-karnitin. heh ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#529 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 August 2007 - 09:31 AM

QUOTE(Zlobica @ 19. 8. 2007 - 9:38) View Post

ugotovila, da so zdej že v jogurt (sadni! laugh.gif) začel šopat l-karnitin. heh ...

????
blink.gif
  • 0

#530 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 19 August 2007 - 12:04 PM

... exactly.

NOVO:

LCA VITA, tekoči, sadni probiotični jogurt, samo 0,1% m.m. - okusa: jagoda ter breskev.

Prednosti jogurta LcaVita:

vsebuje probiotične kulture LcaVita vsebuje probiotične kulture, ki pomagajo krepiti imunski sistem, vplivajo na naravno vzpostavitev ravnotežja črevesne mikroflore, pomagajo izboljšati prebavo in presnovo laktoze ter predstavljajo vir folne kisline in vitamina B.
z 0,1% m. m. (brez maščobe, nasičenih maščobnih kislin in holesterola),
vsebuje dietni vlaknini inulin in oligofruktozo (BENEO) Jogurtu LcaVita sta dodani dietni vlaknini inulin in oligofruktoza, ki se tržita pod blagovno znamko BENEO. Njuno medsebojno delovanje se kaže v 20% večji absorbciji kalcija v telesu.
sadnim okusom je dodan L-karnitin Sadni okusi so obogateni z L-karnitinom, ki omogoča telesu spremembo maščobe v energijo. Vpliva na večjo vzržljivost pri različnih naporih in na lažje premagovanje utrujenosti.

IPB Image
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#531 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 August 2007 - 01:43 PM

Ok v laik-talku bi to pomenilo kaj? Cuker? Maščobe?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#532 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 19 August 2007 - 07:55 PM

sem okrepila v zgornjem opisu wink.gif

to se drugač znajde v kšnih fitness pripravkih ...
  • 0

#533 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 August 2007 - 08:45 PM

pol je to kuuul laugh.gif ne, resno- sm misnla da gre za sladila spet
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#534 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 August 2007 - 10:16 PM

Dons mi je ata sporočil, da si bo kupu nov avto thumbup.gif . Mene kr meče od vesela, dobesedno lebdim od veselja. Verjetn ne bom nič spala laugh.gif .
  • 0

#535 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 21 August 2007 - 02:28 PM

Sošolka je spoznala na internetu brez vsakega namena fanta, s katerim sta zdaj skup in ki je sodelavec od mojga fanta! thumbup.gif
Svet je majhen.
  • 0

#536 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 August 2007 - 05:35 PM

Malo me je stresla elektrika. blink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#537 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 August 2007 - 05:51 PM

Okej. Doživela sm šok, čeprav sm ga pričakovala. Dobila sm klic iz Nemčije iz banke. Mamo ene zadeve uredit glede prenosa enga denarja na naš račun in je blo skrajno zanimivo, ko je ona men kokodakala v nemšini js pa njej govorila:
Entschuldigung? Ich habe keine Ahnung. Ich spreche nicht gut Deutsch. Bitte langsam....Sprechen Sie English?

In pol kaj sledi.... a little, you have to... in takoj za tem začne spet kokodajsat v nemščini. Js sm pa sam slišala kokodak, kokodak, kokodak. Govorila je ne da bi se ustavila, js pa njej: ja, ja, nein, ja, ja, ich habe keine ahnung. Pol sva se zmenle, da me pokliče čez 10 min, ker sm mogla nekej poiskat. Tistega nism našla in sm mela nekaj minut časa, da sm si na list napisala stavke, ki jih bom uporabila biggrin.gif
Bilo je skrajno smešno, poslovile sva se zelo prijateljsko in v smehu, ker je mislila, da sm jo vse zastopla. V bistvu ne vem kaj morm narest, jutr bom na nlb klicala...... laugh.gif Pogovor me je bolj izčrpal, kot pa kakšna telovadba.
Jutr me čaka še en govor v polomljeni nemščini. surrender.gif
  • 0

#538 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 August 2007 - 07:34 PM

laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#539 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 25 August 2007 - 12:25 PM

sestra naj bi dobila sadiko kavovca po hitri pošti, pa je ni blo od nikoder. se poštarji zgovarjajo, da naš naslov ne obstaja ... thumbup.gif slap.gif
  • 0

#540 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 August 2007 - 11:33 AM

Za zajtrk sem spila šalco mleka. Nona se je zgražala in me nadirala (njeno najljubše opravilo), na koncu pa prišla do zaključka, da bom zaradi nekoliko skromnejšega zajtrka "padla v bolezen". Ko sem jo vprašala kaj s tem misli je ogorčeno zabrusla nazaj, da bom dobila levkemijo.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users