Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#521 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 August 2008 - 05:01 PM

Ma itak da od same kreme ne bo šlo stran, lol. Samo se mi zdi, da je koža po uporabi nekako bolj napeta.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#522 Ančyka

Ančyka

sramežljivec

• Člani
  • 94 posts
  • Interests:sprhodi s psom, rolanje

Posted 21 August 2008 - 05:10 PM

Ja itak nobena krema ni čudežna sama po sep, vem pa da s kombinacijo gibanja, prave prehrane in zadostne količine vode lahka oblažiš izgled celulita.
  • 0

#523 Nušii

Nušii

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 25 August 2008 - 03:54 PM

Jaz sem pa uporabljala kreme proti celulitu od Garnier in sicer učvrstitveno mleko za telo, roll-on masseur in rollerball. Z vsemi sem se mazala čez cel dan in ni bilo večjega učinka. Sicer lepša koga ampak celulit je ostal. Sicer sem se pa mazala kakšna dva tedna, potem pa na vse skupaj pozabila. Mogoče če bi vse uporabljala redno, bi se rezultati postopoma pokazali, a seveda z obilo tekočine in redno telovadbo! smile.gif
  • 0
Good girl gone bad.

#524 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 August 2008 - 11:04 AM

Od slikanja v beli kvačkani oblekici (sredina maja) sem zgubla okrog 4 kile maščob in pridobila na mišični masi.
Poskušam se prehranjevat bolj z glavo, čeprav mi kot hedonistu, to ne uspeva zmeraj.

Fant pravi, da je s tem novim načinom življenja odšlo tudi kar nekaj celulita. Ne vem, koliko, ker mu nisem posvečala neke pozornosti (dokler nisem naletela na to temo in obče zgražanje nekaterih ob raznih slikah).

Če katera še zmeraj meni, da ga ni mogoče omilit, lahko iz prve roke povem, da je! Le vztrajen je treba bit. Sicer pa je fajn, ko ti poterba po gibanju preide v kri.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#525 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 February 2009 - 12:22 AM

Ali katera mogoče ve, katero OLJE bi bilo primerno za masažo proti celulitu? Lahko tudi mešanica olj. Nad kremami sem obupala down.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#526 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 February 2009 - 12:26 AM

Ja celulita ne bo nobena krema ali olje odpravl samo od sebe.. Drugače mam jst od Welede Brezovo olje proti celulitu.. Je pa blazno drago, 19€ za 100 ml rolleyes.gif Mi ma pa tak dobr vonj, pa koža je po njem taka fajn mehka. Da bi pa glih kej pomagu proti celulitu, pa niti ne laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#527 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 15 February 2009 - 01:03 AM

Ma ja ja, sej vem, da čudežnega oljčka ni, ki bi sam od sebe topil maščobo. Ampak katera izmed olj bi bla primerna, recimo, za drenažo pa cirkulacijo.
  • 0

• Guests

Posted 15 February 2009 - 06:18 AM

Ja, pravijo, da res tole že zgoraj omenjeno brezovo olje od Welede - za cirkulacijo, pa nekako pomaga pri odplavljanju odpadnih snovi itd.
  • 0

#529 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2009 - 09:21 AM

Jaz se pa moram malo pohvalit- v zadnjem času sem z redno telovadbo, pitjem veliko vode in (nesladkanega) čaja ter bolj ali manj zdravo prehrano izgubila precej celulita, res je fuuul opazna sprememba. Brez kakršnihkoli kremic wink.gif . Imam pa doma še 2 Garnierjevi z masažnim nastavkom, tako, da bom sedaj začela poleg že ustaljene telovadbe uporabljat še tole...Če ne drugega, bo mogoče pomagalo malo že zaradi same masaže. Če ne, pa tudi prav. Kakorkoli, telovadba preverjeno pomaga.
  • 0

#530 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 February 2009 - 10:46 AM

A so že kakšne hude reklame uzuni za te kreme? laugh.gif Drugač bi spet Lipometric kupila. ermm.gif
  • 0

#531 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 18 February 2009 - 01:23 PM

Reklam še ni, ker je še sneg, ha ha! Pa še velika noč je prej, pol pa lahko začnemo hujšat biggrin.gif
  • 0

#532 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 03 March 2009 - 07:06 PM

Kako ste pa zadovoljne z afrodito?
  • 0

#533 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 03 March 2009 - 07:15 PM

Js sicer ne uporabljam nobene afroditine kreme, ampak mislim da so njihove kreme proti celulitu kr pohvaljene.

Mene pa zanima, če mogoče ve katera, če se kje dobi kšna taka "napravca" za masiranje celulitičnih predelov, tko da bi jo pač uporabljala skupaj s kremo? Ker se mi zdi, da kreme same ne pomagajo kej, če pa zravn še dodatno dobro zmasiraš tiste predele, bi se pa najbrž moglo kej izboljšat.
  • 0

#534 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 March 2009 - 10:25 AM

Jemina, jaz sem imela od Afrodite gel Cekropija in občutek po nanosu mi je bil fajn, tako hladilno-mentolast filing... Ampak nisem opazila nobenih rezultatov, je pa res, da sem bila pri nanašanju nedosledna - glih vsake tretji dan sem se na to spomnila. Ne vem, mogoče bo druga kaj več povedala, sicer pa pobrskaj malo pod ocenami, mogoče se tam kaj najde.

Limona, jaz imam kar tisto 2v1 varianto od Garniera - je taka rumena embalažica, na vrhu pa ima masažno glavo. Med masiranjem pa se sprošča ven tisti proticelulitni gel. Meni je kar fajn. Ko ga bom porabila, bom embalažo sigurno ohranila za masažo z drugim preparatom. Slikca je sicer za izdelek namenjen trebuhu, vendar je tisti za celulit identičen.
IPB Image

Obstaja pa še eden z gladko, bolj roll-on masažno glavo, sam tega pa nisem sprobala in tudi mislim, da je zgornji bolj fajn, ker ma taka "rebrca", kar je po moje bolj učinkovito:
IPB Image

Če ne pa so dobre kake take zadeve:
IPB Image
  • 0

#535 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 06 March 2009 - 11:37 AM

Ja, ja, Pipi, nekej tazga sem mislila. Sej tole se verjetn vse dobi v Milerju, tud una tazadna masažna zadeva, k si jo prilimala, ane? Aja, kok časa pa traja tale 2 in 1 od Garniera, če jo uporabljaš enkrat dnevno?
  • 0

#536 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 March 2009 - 04:37 PM

Jz ima od Garnierja oba rumena z nastavkom, pa mi ju še ni ratal uporabit. laugh.gif
  • 0

#537 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 06 March 2009 - 06:16 PM

Zakaj pa ne? smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 March 2009 - 07:54 PM

Ste ze slisale za uno novo zavbo, ki bi ti naj bi ti v 9 minutah odpravla celulit? laugh.gif
  • 0

#539 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 06 March 2009 - 08:35 PM

jaz sem slišala ja!
Bila nej bi proizvod Božička v sodelovanju z Zobno miško. fajn zadeva.

še malo pa bo spet cela norija okoli teh kremic...

• 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#540 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 06 March 2009 - 10:38 PM

QUOTE(Limona @ 6. 3. 2009 - 11:37) View Post

Ja, ja, Pipi, nekej tazga sem mislila. Sej tole se verjetn vse dobi v Milerju, tud una tazadna masažna zadeva, k si jo prilimala, ane? Aja, kok časa pa traja tale 2 in 1 od Garniera, če jo uporabljaš enkrat dnevno?

Khm, po pravici povedano, je nisem uspela še uporabit, ker se mi zdaj že nekaj časa ne da več mazat... oops.gif Ma tako po filingu bi rekla, da če se mažeš s tem 1x na dan, ti stvar traja po moje minimalno en mesec. Nisem pa ziher.
V Mullerju sem vidla vse troje, po moje bi mogli še vedno met.

No zdej si morem pustit zgnit en zob da mi odpade in mi Zobna miška prnese uno žavbo smile.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users