Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

• Guests

Posted 13 April 2006 - 06:59 PM

Lep pozdrav

No mene zanima, če ti popek tud kaj omrtvijo ko ti prebadajo?Se vem da naj nebi bolelo sam jaz sm kr občutljiva oops.gif oops.gif
  • 0

#522 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 13 April 2006 - 07:10 PM

QUOTE(hudichek)
Lep pozdrav

No mene zanima, če ti popek tud kaj omrtvijo ko ti prebadajo?Se vem da naj nebi bolelo sam jaz sm kr občutljiva oops.gif  :oops:

ne, vsaj mislim da ne (ce se prav spomnem).edino s cemer ti posprica je razkuzilo.
  • 0

#523 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 April 2006 - 07:15 PM

men niso nč omrtvil, mi je kr mal slabo ratal od vsega
  • 0

#524 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 April 2006 - 08:51 PM

QUOTE(intensive)
Js ga mam pa u popku od novembra, sam se mi ful gnoji... ma kdo kšno idejo kaj nj nrdim? K ni za zdržat...ornk boli,zdj mi je celo kri tekla... ermm.gif

men se je 3 mesce gnojil ful, kr ena prozorna bunkica je zadi zrasla. no potem sm si enkrat z razkuženo iglo prebodla to bunkico in si kr polila alkohol (medicinski) čez. z alkoholom sm si spirala pol še kak tedn in se je zlo lepo zacelilo in od takrat nism mela problemov s tem (5 let). sicer sm slišala, da alkohol kao ni ok, ampak mi ni noben povedu, zakaj. men je pomagu.
  • 0

#525 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 14 April 2006 - 09:46 PM

QUOTE(pinga)
QUOTE(intensive)
Js ga mam pa u popku od novembra, sam se mi ful gnoji... ma kdo kšno idejo kaj nj nrdim? K ni za zdržat...ornk boli,zdj mi je celo kri tekla... ermm.gif

men se je 3 mesce gnojil ful, kr ena prozorna bunkica je zadi zrasla. no potem sm si enkrat z razkuženo iglo prebodla to bunkico in si kr polila alkohol (medicinski) čez. z alkoholom sm si spirala pol še kak tedn in se je zlo lepo zacelilo in od takrat nism mela problemov s tem (5 let). sicer sm slišala, da alkohol kao ni ok, ampak mi ni noben povedu, zakaj. men je pomagu.

intensive---->ce se ti ze tok casa gnoji in te boli,ter ce ti kri tece...ne vem zakaj se vztrajas??pomoje je bolje da das uhan ven...pa mogoce cez cas se enkrat si gres prbost kozo.Ker pac enim ljudem tujke telo prenese nekaterim zavrne(obrambni mehanizem)...tako je bilo pri men ko sem ga mela v usesu(tam nekje med hrustancem pa kozo zgoraj) in uho me je bolelo,mela sem zateceno,pa se kri mi je tekla ce sem hotla uhan zavrtet...poleg tega je pa se rdece bilo kot da bi bila opecena...in vse drugje kjer uhan imam je vse kul.Tam me je pa grozno bolelo in sem mi je stalno gnojilo ter me bolelo,zato sem uhan dala ven,ker ni imelo nobenga smisla.Ce ti krema ne bo pomagala,potem ga raje vzami ven... rolleyes.gif

good luck biggrin.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#526 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 15 April 2006 - 11:03 AM

Pomoje je najbolš da ga uzameš ven, počakaš da se zaceli in si potem, če ga boš še hotela imeti, daš še enkrat narest. Tko se je men ta 3. luknja u ušesu skoz gnojila. Zdaj bom počakala da se mi zacel , pol pa dala spet narest, ker če se ti gnoji že tok cajta, se ti bo gotov še naprej.
Pa tud luknja je zelo "nestabilna". Men se je recimo, ta ki se mi je gnojila, potem ko sem jo mela že kakšne 4 mesece, zacelila v 24 urah. Ob istem času sem si pa dala delat na drugem ušesu 2. luknjo, kjer se mi pa tudi če nekaj dni ne nosim uhana ne zaceli nazaj.
  • 0

#527 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 April 2006 - 12:06 PM

Moj pirs, ko sem ga še imela v popku ...

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#528 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 15 April 2006 - 04:37 PM

wau ful dobr zgleda ej.. biggrin.gif biggrin.gif blink.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#529 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 April 2006 - 04:39 PM

je izgledalo ... sad.gif sej na poletje grem še enkrat delat biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#530 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 April 2006 - 05:49 PM

QUOTE(URŠKA)
Moj pirs, ko sem ga še imela v popku ...

IPB Image

Men dobr zgleda na drugih, sama ga pa nebi imela.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#531 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 15 April 2006 - 06:20 PM

glihkar sm iz jezika odstranla pirs...ko mi oslabi imunski sistem, me jezik posteno boli ermm.gif
  • 0

#532 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 April 2006 - 06:21 PM

Zdravo pa najbrž res ni.
  • 0

#533 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 April 2006 - 08:09 PM

QUOTE(Verja)

ja, tko je bilo pri meni na začetku. nisem se upala to naresti, dokler želja po tem ni bila tako močna, da je že ščemelo biggrin.gif zdej pa umiram brez biggrin.gif
  • 0

#534 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 April 2006 - 09:50 PM

QUOTE(smetanca)
glihkar sm iz jezika odstranla pirs...ko mi oslabi imunski sistem, me jezik posteno boli ermm.gif

Ojej, zdejle me je pa kar stisnilo... Upam, da se ti bo stanje izboljšalo, zadj ko si ga dala ven - držim fige wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#535 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 16 April 2006 - 08:45 AM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Verja)

ja, tko je bilo pri meni na začetku. nisem se upala to naresti, dokler želja po tem ni bila tako močna, da je že ščemelo biggrin.gif zdej pa umiram brez biggrin.gif

Ne, ne jaz si ga sigurno ne bom dala. Edina stvar, ki bi jo imela je majhen droben uhanček v nosu.
  • 0

#536 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 17 April 2006 - 06:58 PM

Pozdrav!
No ženske......rada bi vas prašala, če ima ktera izkušnje s takim pirsingom, kot je tukej na slikci....? Jst ga mam u popku, zdej pa bi si ga rada dala še sm.....tko da, a ma ktera kej za povedat o tem? hvala....

http://www.geocities...lower_belly.jpg
  • 0

#537 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 April 2006 - 07:23 PM

kok je pa ta slika nagravžna ... blink.gif k da bi ti en vso kožo neki raztrgu pr popku... rolleyes.gif
  • 0

#538 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 17 April 2006 - 07:25 PM

meni je tudi beeeeeee blink.gif
  • 0

#539 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 April 2006 - 08:33 PM

QUOTE(rain_girl)
Jst ga mam u popku, zdej pa bi si ga rada dala še sm.....tko da, a ma ktera kej za povedat o tem? hvala....
http://www.geocities...lower_belly.jpg

Ziher ti bo ven padu, zelo se ti bo gnojil, ker se bo nonstop drgnil ob rob hlač, ali pa ga bojo drajsale majčke. A BIG NO.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#540 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 18 April 2006 - 07:38 AM

QUOTE(MLadoLetNa)
kok je pa ta slika nagravžna ... blink.gif k da bi ti en vso kožo neki raztrgu pr popku... rolleyes.gif

Se strinjam.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users