Krema za roke
Posted 13 February 2012 - 04:38 PM
Posted 13 February 2012 - 04:52 PM

Posted 17 February 2012 - 04:49 PM
Posted 17 February 2012 - 04:55 PM
Jaz se je pa spomnim kot ful boljše, tako mi pa zgladi roke samo, ko si jo namažem in mi obstoji gor. Ko se pusuši, imam isto suhe kot prej.
Imam pa suho kožo na rokah šele zadnji teden, prej se mi sploh mazat ni bilo treba.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 February 2012 - 11:56 AM
Meni je pa krasna, prijetno hranilna.Ko se pusuši, imam isto suhe kot prej.

Posted 02 April 2012 - 03:02 PM

Posted 02 April 2012 - 03:19 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 April 2012 - 06:20 PM

Kako se obnesejo?
Posted 03 April 2012 - 09:18 PM

Tudi kaj posebno hranilna se mi ne zdi.
Mi je pa malinova mamljiva, ja!

Pa mango! Omg!

Sicer je pa tudi meni Nuxova medena zelo všeč (tester), pa ta, ki jo imam zdaj od Natuderm, mi je tudi super!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 August 2012 - 04:12 AM
nisem opazila napredka (niti pri Lushevi, če že omenjam), obljubljajo hitro vpijanje, kar pa ne drži. Krema ohrani zelo
trpežen oljnati film, ki kar traja in traja. Jaz si zato ponavadi z njo namažem roke zvečer pred tv in jih masiram. Če
bodo kakšni rezultati glede obnohtne kože, poročam. Sicer je pa krema dobra. Zelo dobra je tudi od Burt's Bees Shea Butter
Hand Repair Cream - deluje mastna, ampak se po nekaj-časnem vtiranju skorajda popolnoma vpije. Dobro nahrani in navlaži.
Vonja je nekoliko močnejšega, zeliščno-sivkinega. Občasno uporabim (počasi je bo že zmanjkalo) tudi od TBS Almond
Hand & Nail kremo, ki je tudi solidna, sestavinsko kvalitetna, je pa precej lahka in mazljiva. Vonja je krasnega, TBS mandljastega.
Te tri so zaenkrat moje favoritke in krožijo.
Zaenkrat pa še nisem našla izdelka, ki mi bi uspešno saniral obnohtno kožo. Morda je potrebnega preveč časa, ja pa res,
da sama tudi poskrbim za to, da se ne utegne zaceliti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 November 2012 - 05:29 PM

Sem si jih kupila 3, eno sem že porabila, in si bom šla še po kakšno.

Posted 14 November 2012 - 05:30 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 November 2012 - 09:41 PM
Jaz sem zadnjič kupila tisto rdečo Garnierjevo 's kanadsko formulo' na blef, ampak sem doma ugotovila, da so spremenili sestavine in je čisto zanič, prav voskast občutek pusti na rokah. :s
Pablo Picasso
Posted 26 November 2012 - 01:27 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2012 - 12:19 PM

Posted 26 November 2012 - 05:36 PM
Posted 26 November 2012 - 10:10 PM
Posted 26 November 2012 - 10:11 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users