Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#521 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 02 September 2007 - 09:49 AM

Ja, saj jazst imam enake izkušje. Meni se koža odkar sem "odkrila forum"( p zej ne mislm nič slabega, je ful fajn), ni nič izboljšala, kvečem poslabšala. Sam pomojm morš tut gledat tuki na dolgi rok in to, za kar so te ozdelki strup.

Kaj p čem bi poizkusila z Lushevo masko Staff Of Life, ki je tako hvaljena? Ko jo dobijo seveda. Imam tudi jazst namen.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#522 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 September 2007 - 11:46 AM

QUOTE(besweety_inside @ 2. 9. 2007 - 10:37) View Post

Ej te testerje, Clinque imajo v lekarni?

Ne, Clinique ne držijo v lekarni. Boš mogla it poskusit srečo v Muller biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#523 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 02 September 2007 - 01:32 PM

QUOTE(Sanies @ 2. 9. 2007 - 9:49) View Post

.

Kaj p čem bi poizkusila z Lushevo masko Staff Of Life, ki je tako hvaljena? Ko jo dobijo seveda. Imam tudi jazst namen.

ja mi je tudi ančka pomarančka svetovala, sam je problem, ker nisem iz LJ, tako da, ej a že pošiljajo preko pošte pri Lushu?

....glede kože po uporabi foruma=) pa še tole- sem bla enkrat pri dermatologu in ga sevda nisem nič poslušala, kaj mi je svetoval in mi je mama ful zatežila , ja kaj ti je, dermatolog pa že ve=) mi je neki svetoval,, pa tud je reku da te kisline in to vsi šimfamo, ampak tisti ki imajo pa res težave z hard mozoli, pa jim pomagajo, da tud ni vse slabo,...pa tud tako majo veliko plusov, kemija in to=)
  • 0

#524 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 September 2007 - 04:01 PM

Kisline so res zelo dobrodošle. Tudi za mlado kožo, kadar gre za precejšnjo aknavost. Seveda pa je potrebno upoštevati (že 1000x napisano) UV zaščito.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#525 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 02 September 2007 - 04:11 PM

Ja no, jst še vedno nimam čiste kože, čeprav je dosti boljše, kot je bilo včasih. Sem tud ful pretiravala z vsem sranjem, kao proti mozoljem, nič boljše ni bilo kasneje. Pa menjavala. Zdej ene 14 dni nazaj sem si umivala faco samo z vodo pa nucala kamilice, zdej sem počasi dodala Natyr peno in tonik. Pa je boljše, ampak nečistoče se pa še vedno pojavljajo, brr... Pri meni velja, manj je več.
Mozolji in ogrci so trdovratna reč, je treba več stvari naredit, če se jih hočeš znebit. Zdrava prehrana, velik tekokične, kvalitetna kozmetika...

No evo, kot sem že omenila, še vedno se pojavljajo nečistoče in ogrci (kljub temu, da kreme sploh ne uporabljam). Poskusila bom z Avonovimi Peel Pads, za nečisto kožo, ki vsebujejo 1% salicilne pa tudi glikolno (tistih Clinical peel pa ne bi, ker imajo samo glikolno). Sonchika, a misliš, da bi mi kaj škodilo? Ker res ne morem več stat križem rok, ogrcev imam milijon, kozmetičarke stanejo, stiskat se mi pa tud ne da vsake dva dni... Bi ga uporabljala 1x na teden ali pa na 14 dni.

Govorim o teh.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#526 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 September 2007 - 07:47 PM

Če boš uporabljala enkrat na 14 dni, torej dvakrat na mesec, zihr ne bo efekta. Če nimaš prekomerno občutljive kože, nanašaj te blazinice vsak drugi večer, na problematična območja (recimo T predel). Če ti bo preveč, boš itak sama videla in lahko zmanjšaš uporabo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#527 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 02 September 2007 - 07:57 PM

Aha ok, tnx. So pa spet v ponudbi šele v 13. kampanji.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#528 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 September 2007 - 01:08 PM

Mene pa zanima, če kera uporablja tisto mašino od neutrogene, ki bi ti naj ven potegnila ogerce. Stane 31€ in je prav tisto mašina no. Ampak ne najdem slike.
  • 0
Viens, reste ici!

#529 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 03 September 2007 - 02:37 PM

Joj, za to pa še nisem slišala... Sem mislila samo, da majo mašino za mikrodermabrazijo.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#530 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 September 2007 - 03:50 PM

Prav taka mini mašinica je. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#531 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4146 posts

Posted 03 September 2007 - 04:20 PM

Moja sestra je danes domov privlekla od Neutrogene neke čistilne blazinice za odstranjevanje ogrcev.

Takole zgledajo:KLIK

Po prvi uporabi je bila koža res očiščena in sveža, zdaj da bi kaki rezultati bili to tak nisem pričakovala, bom pa še probala nadaljevat kak teden. Se mi pa zdi dnevno to delat tak kot priporočajo malo preveč, ker le gre za kr velika zrnca in bi si verjetno poškodovala kožo.

EDIT: link me nekaj zafrkava, tak da bom dala samo sliko:
IPB Image
  • 0

#532 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 04 September 2007 - 08:18 AM

QUOTE(Sanies @ 2. 9. 2007 - 9:49) View Post

JA jaz bi jo tudi imela, sam problem je, če grem v Lj itak ne bom takoj nazaj( skoraj cel dan), tako, da je vseeno če jo tud po pošti dobim. Na Lushu lahko pošljejo po pošti?

Punce javite ko pride maska[u]

So te blazinice zgoraj kje ocenjene?
  • 0

#533 pikia

pikia

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 05 September 2007 - 07:34 AM

Danes sem spet videla da na veliko oglašujejo clean & clear za boj proti ogrcem in mozoljem.

Po searchu sem malo iskala ampak nikjer ni ravno preveč hvaljen če gre za isti produkt kot na TV.

Do sedaj uporabljam:

garnier essential tonik, schaller waschgel in garnier total fresh kremo.

Je to boljše kot uporabljati clean & clear oz ali priporočate kaj drugega oz zamenjavo kakega proizvoda biggrin.gif

Kaj pa priporočate za masko:

Je tole dobro ali ne: Neutrogena Visibly Clear 2v1 Gel/Maska

• 0

#534 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 September 2007 - 07:53 AM

Pikia, tvoja nega je zelo fajn, nimam nobenih pripomb. Če nimaš kakšnih večjih problemov z mozolji in če ti proizvodi ustrezajo, potem nima smisla menjat in kar nadaljuj z uporabo. Drugače pa je tale spodaj omenjena Neutrogena maska meni bila precej všečna, lepo očisti kožo in ne izsušuje. Tudi kot gel za umivanje se solidno obnese, ampak v ta namen je boljši tvoj Scheller.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#535 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 05 September 2007 - 04:57 PM

Danes sem bila spet v Lushu in mi je spet neko masko turila...Imperalis semizdi. Mpak ji ni ratalo...skos me prepricuje da ime skoraj enake sestavine...samo nevem ce je to ta maska. Je p tko da ne vejo kdaj dobijo, ker jih morajo menda na novo narest. Zadnjic so rekli da zaradi hladilnika, svašta...Aja, p jazst imam res zelo izsušeno kožo trenutno, se mi lušči, sumim Essence puder, ki mi sicer TAKO ustreza, res je super, in je rekla da ta maska še dodatno izsuši-Staff of life. Kaj niste tuki rekle, da nič ne izsuši?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#536 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 September 2007 - 08:34 AM

Imperialis je krema za obraz.
Staff of life vsebuje glino, če se ne motim. Glina vpija maščobo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#537 liyaah

liyaah

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 10 September 2007 - 08:29 PM

mene pa zanima ali si lahko toto Fair&Lovely narocis samo prek neta.. al se dobis v kakih lekarnah. sem pa s ptuja... smile.gif

• 0

#538 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 September 2007 - 08:34 PM

Samo internet.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#539 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 September 2007 - 06:56 PM

A mogoče ktira ve kje bi se lahko kupil izdelek Paula's Choice :: 2% Beta Hydroxy Acid Gel?
( Nisem vedla, kje naj vprašam pa sem tle oops.gif )
  • 0

#540 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 13 September 2007 - 05:14 PM

To boš pa dobila samo preko Pauline spletne strani ali Ebaya (internet torej).
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users