Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#521 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2007 - 10:32 PM

Špela,
poročaj še o svojem novem toniku! =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 03 January 2007 - 11:14 PM

No, zadnjic sm sla v Lush, z namenom da kupim par stvari, pa sm prej slucajno zavila se v sportino, ko majo ful znizanja, in kupla usnjen plasc, tk da je pol ostalo bore malo denarja se za tu smile.gif
Kupla sm pa coal face za obraz - ja, vem, sem smotana, ker ga sploh nism hotla, ampak mi je bil vonj tk bozanski, da se mu nism mogla upret, tk po indijskih palckah disi..ful dobr vonj, in pa solid blonde sampon za lase.. Je tut kr vredu, mal ga podrgnes po laseh pa ful pene nastane. Mi pa sicer trenutno ne odgovarja najbolj, ker mam zarad fena prhljaj in rabim en sampon za to.

Aja, glede coalface se to.. zdaj ga uporabljam ze kak teden in ga mrm kr pohvalit. Obraz umije ful temeljito, se make up mi ves dol spravi, skor nebi rabla pol vec kake druge stvari za to. Izsusil mi pa zaenkrat se ni nic obraza.. tut pohvalno za te mrzle dni.. in da vonja ne omenjam se enkrat.. smile.gif
  • 0

#523 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 January 2007 - 06:13 PM

jenna, zaenkrat ga še preizkušam in v mislih že kujem presunljivo oceno. smile.gif

danes so mi povedali, da nove, friške maske za obraz dobijo konec drugega tedna. bo treba
it mal v šoping. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#524 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 06 January 2007 - 01:09 AM

Kako je sedaj z maskami v Lushu? Nazadnje mi je prodajalka govorila, da jih je treba naročit. hmm.gif Zanima pa me, če se da dobit Cosmetic Warrior?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#525 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 06 January 2007 - 12:20 PM

QUOTE(Miss*69 @ 6. 1. 2007 - 1:09)  

Kako je sedaj z maskami v Lushu? Nazadnje mi je prodajalka govorila, da jih je treba naročit. hmm.gif Zanima pa me, če se da dobit Cosmetic Warrior?

glede na povedano, predvidevam, da se jih bo dalo (brez predhodnega naročanja) dobit tam od 12. naprej. mi je povedala, da jih konec drugega tedna dobijo in to pretty much vse iz nabora. nisem je posebej po maskah spraševala, ampak, če se bodo dale vse dobit in je nekaj kimala. upam, da res. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#526 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 January 2007 - 07:40 PM

no tkole grem js dons v Lusha, se zapicim v Mirando, prodajalke me niso niti povohale, tko da sm eno crno kr sama prosila za pomoc...

JS: gospodicna, js bi pa 100 g tele Mirande, ce mi lahko odrezete, prosim
ONA: ja sej tuki so koscki ze narezani, lahko kr tegale uzamete
JS: aha, kok pa to pride v g
ONA: (stehta) ja 160 gramckov
JS: aja, a odrezat se pa ne da al kako?
ONA: ne mi to ze zjutri narezemo in so pol teli koscki ze prpravljeni
JS: aja, no pol mi pa dejte najmansga biggrin.gif

in tko sm dobila svojih 135 g mila Miranda, disi ful lepo, tut barve so fajn, men je usec, na ocijeve komentarje bo treba se mal pocakat, ampak js mislm, da mu bo kr usec thumbup.gif

hvala Špela!
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 08 January 2007 - 10:45 PM

Piko Biko, nov nick??!? laugh.gif sori. tongue.gif

A je kera kaj sprobala lusheve deodorante?? In kaki so obcutki?
  • 0

#528 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 13 January 2007 - 03:08 PM

kot so obljubili, imajo v Lushu novo zalogo svežih mask za obraz, ki imajo rok trajanja do 4.3..

Miss*69, imajo tudi Cosmetic Warrior.

• 0

#529 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 14 January 2007 - 05:52 PM

thumbup.gif hvala Špelca
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#530 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 15 January 2007 - 10:49 PM

Koliko pa stane 100 g maske? A imajo tudi Mask of magnaminty?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#531 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 January 2007 - 12:22 AM

Jaz sem plačala za 70g sveže maske Stuff Of Life okoli 2k.
Mask Of Magnaminty pa po moje imajo, ker so ravno pred kratkim dobili maske.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#532 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 January 2007 - 12:39 AM

kera je pa taka najbolj fajna maska za obraz,aok vitamini pa to?
bom šla najbrž kej kupt
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#533 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 16 January 2007 - 09:57 AM

Ja poglej si na Lushevi strani. Ali pa tudi ti greš po Jennini poti (let others do the work)?
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#534 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 16 January 2007 - 03:47 PM

Mask of Magnaminty se ne kupuje na grame, ta je v lončku napakirana in to pač kupiš. Mislim, da lonček drži nekih 240 g.
  • 0

#535 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 16 January 2007 - 03:52 PM

Ne, Mask of magnaminty vsebuje kar 315 g in glede na to, da je stala (kupila pred cca. pol leta) 2200 sit, je zelo poceni. Katera ve, koliko stane zdaj (v €)? Pa ali jo že imajo?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#536 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 16 January 2007 - 04:00 PM

Vsi ta veliki lončni od Lusha so enakih dimenzij, a ker imajo snovi noter različne gostote pride pač noter različna količina v gramih. Maske so težje ker imajo gline in podobne zadeve noter, kreme pa so lažje zaradi olj. Na avstrijski strani piše da je celo 325g noter. Zanimivo.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#537 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 16 January 2007 - 04:02 PM

hvala za poduk. wink.gif
  • 0

#538 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 January 2007 - 06:37 PM

QUOTE(Hsul @ 16. 1. 2007 - 9:57)  

Ja poglej si na Lushevi strani. Ali pa tudi ti greš po Jennini poti (let others do the work)?

hoho,ja ne,sam glede na to,da kle eni full kupujete pa veste kera je fajna,sm pa prašala kero se splača
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#539 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 16 January 2007 - 07:28 PM

A mogoče katera od vas uporablja lushev Big Shampoo? Oziroma kakršne koli izkušnje z njim? Me zanima, če je vreden svoje cene... smile.gif
  • 0

#540 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 17 January 2007 - 08:18 PM

Jaz sem ga uporabljala, ampak se ni bi odločla za ponovni nakup. Ni mi všečne konsistence (taka zrnasta sol), težko se speni, zdaj nekega bujnega volumna zaradi njega nisem ravno dosegla.Lasje so morda kanček bolj trdi in kompaktni v primerjavi z ostalimi šamponi.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users